Kada se pominju ove ploče sa 4 izlaza za VGA, meni ove odlično odrađuju posao, a nalaze se među cjenovno pristupačnim.ja sve naredne rigove koje budem pravio pravicu sa 850w kvalitetnim napajanjem i 4xRx 470 ili 480 karticama, jednostavno puno skarta medju plocama planiras 6 kartica uzmes sve povezes radi 4 ili 5...
pa na tu sam plocu i mislio850w napajanje 4 karte upalis clay-a i zaboravis na rig
![]()
Obrati pažnju da se kaže na tom linku Please note that this affects only the Zcash by NiceHash Pool! The well-know NiceHash Equihash (Zcash algorithm) sell/buy hashing power service will stay as you know it,
Znači samo treba ovo skinuti i pokrenuti. Onda program sam poskida najnovije minere i prepozna sve cpu/gpu na kompu. Štiklira se čime sve da kopa i samo se upiše sopstvena btc adresa u predviđeno polje i stisne Start. Program sam sve podesi i upregne tako da se uvek kopa najisplativija valuta i odmah sve ide u btc, bez rizika oko berze itd. Može se pratiti iz programa lepo koliko je projektovana zarada na osnovu trenutnih brzina i cena valuta, a može se i iz browsera pratiti sve. Mislim da su baš dobro odradili, i čim izađe neki brži miner, odmah ga uključe i obaveste da se skine nova verzija.
Evo sad radi samo CPU... GPU kao da memam ni jedan . Vidi ih sve pre starta. I od mininga nista...samo CPU kopa...nista od ove automatike
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Kao što je napisao darko, samo prvi put je potrebno odraditi benchmark iz programa, i u okviru njega odabrati isto sve cpu-gpu da benčmarkuje. Lepo dole onda piše dok to radi koliko od koliko benčmarka je uradio. Potrajaće malo jer imaš dosta karti i za svaku ima tipa 15 testova, ali je samo jednom potrebno. To radi da vidi kojom brzinom ti kopa koja kartica koji algoritam, tako da uvek zna šta je najisplativije da kopa sa tvojim hardverom. A ako znaš tačno šta hoćeš da kopa, možeš limitirati benčmark samo na neke valute i skratiti vreme testiranja. Na primer odabereš samo equihash (za ZEC) i daggerhashimoto ( za ETH).
Nisam to radio.moras prvo benchmark da odradis i za gpu, jesi to odradio ?
Eu port
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari