Boze pomozi samo neke zivotinje skupljamo, prvo pse, macke pa sad zeceve. Kad negdje pricam samo me ljudi gledaju ko da sam lud, reko imam milion macaka, hah, sad mi je cilj 10 zeceva pa sta bude.
Je l' se zna kad izlazi 490?
Sent from my iPhone using Tapatalk
[/IMG]![]()
Rx 480 4GB Elpida modovani biosi
1306/1950 naponi na default (inace 1306 je njihov default takt)
7xRx 480 4 GB Nitro rezultat 1410 sol ili nesto preko 200 sol po karti.
A jel ti nije tesko da zabodes jednu tahiti kartu cisto radi probe zato sto ja planiram rig sa 8 kartica od kojih bi 7 bile rx 480 i na kraju jedan Tahiti 7970...
Pogledajte prilog 215552 480 gb NITRO 8gb![]()
Ne radi vec 5h,statistike nema.Na tviter nalogu su napisali da ce srediti kroz par sati.Mozes da vidis koliko si nakopao u My Acc pa u Edit Acc i u Cash out,samo me cudi sto danas nije bilo nijedne isplate.Dzabe nam Black Friday Special kad nema isplate,kao da ga nije ni bilo.Da li neko zna šta je sa Supernovom, ništa ne pokazuje a rig-ovi, ja bar mislim, kopaju
Kako izgleda naredba za takav minig na Nicehash-u? (za Clay v8.0).Nicehash miner sada uključuje claymore 8. Svaka im čast, 1 klik i nikakvo podešavanje a kopa dobro sa cpu i obe karte i pregledno, i sve konvertuje odmah u btc što je meni super jer ne volim da pratim berze i strahujem koliko je pao ili porastao zec. Ima li nešto bolje od ovoga?
Nicehash miner sada uključuje claymore 8. Svaka im čast, 1 klik i nikakvo podešavanje a kopa dobro sa cpu i obe karte i pregledno, i sve konvertuje odmah u btc što je meni super jer ne volim da pratim berze i strahujem koliko je pao ili porastao zec. Ima li nešto bolje od ovoga?
Jel' to radi uopšte?
https://www.nicehash.com/index.jsp?p=news&id=115
OK...tu je akcenat na "tako da se uvek kopa najisplativija valuta i odmah sve ide u btc"...ja sam mislio (pošto je čovek tako formulisao pitanje) da želi da kopa samo ZEC a da mu isplata ide u BTC.
gotovo da sam siguran da nece raditi ali probacu, iz asrocka kazu da je problem alokacija memorije na kartama sa 4 ili vise Gb memorije i da je to ogranichenje chipseta i da se ne moze srediti nekim updatom biosa ili sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari