Za to pitanjce ti je potrebno spremiti odgovorcinu tako da samo razlika izmedju deminutiva i hiperbole govori o nemogucnoati da ti neko odgovori na pitanje sto znaci trazi sam odgovor po google.
Znam, ali ne pokazuje nista kao da ne kopa na moju zec adressu na poolu.Njegov zadatak nije da "baca hash", već share.
Ako ti se to desava, napravi svoj batch fajl i mirna Batchka.Na svakom mineru obrisem config fajl i podesim sve u start fajlu, primetim da se ponovo pojavio config fajl i sad mi nista nije jasno, udjem u start fajl kad ono iscitana podesavanja iz config fajla, znaci nema mojih, i to sa sve onom adresom iz config fajla, ista adresa je u pitanju i na svim ostalim verzijama minera, znaci verovatno Clayova neka. Sta raditi sada?
Nasao sam sta je, neko koristi open portove za monitoring, i menja svoju adresu, trenutno dobija isplate od 0.01 na svakih 20-25min..
Da jer je jedini način za Remote Managment poznavanje nečije IP adresu, od sinoć razmišljam kako je to moguće. Jedino mi pada napamet developer Claymore aplikacije, jer da je to stvarno claymore potpisivao bi se tako (pretpostavljam). Takođe sam primetio da je zakačilo sve nas koji smo koristili tu aplikaciju za monitoring.stavis -mport 0 switch u BAT i miran si, zanimljivo je da ti neko zna IP adresu sa koje rudaris .... tema za razmisljanje
A sta fali Teamviewer-u pa koristite taj njegov program za monitoring ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari