Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

0.5

show help message
reduce number of '21' errors
reconnect on 21 error
reintroduce -w and -i switches

Ja sam probao da ubacim u bat "-i " sa brojevima 0-13 i nece ni da se pokrene.
Hoce da se pokrene sa -k zac zac ukoliko se ubaci i -g 0 1 2 3 . . ali ne primetim razliku.
Uglavnom posle svakog sacuvavanja bat-a obrisati keš iz foldera kernels.

4x 280x mi daje oko 80 s/s, a 4x 390 oko 120 s/s, nekako mi ne realno jer mi na eth bude skoro duplo bolji hash na 390 u odnosu na 280x rig.

meni ovaj -w parametar pravi probleme, kad ga izbacim i ostavim -i 20 onda radi ali ne vidim neki napredak u odnosu na 0.4.2.
kartice su 270x i 380. zauzece na 270x je i dalje oko 80% a 380 ide na 100%

Poslednja izmena:
ja sam sa w 64 -i 18 uspeo da zakucam 380ke, i sad ce rig celu noc da mi stoji zakucan, sjajno

Ja ne cackam vise nista. Na 390 sam uspeo da pokrenem 5.0, a na 280x ne. Ne primetim razliku u hash-u..

Prešaltao sam se ekspesno na 0.5. U pravom trenutku jer nisam ni primetio da mi 0.4.2 baca invalid solušene :mad: Kako sada da budem siguran i odem mirno na spavanje :trust:

ljudi ima neko podešavanja tj komande za nanopool ili flypool sa 480 kama ili r9 nanoima ? ovaj genoil je proklet za mene

Nema razlike izmedju novog i 0.4.2 ,bez obzira sto su ubacili command line i dalje gpu 80% sto reche @choby. Menjao work i int i sve isto ....

Koji si ti baksuz :D
we are unable to send any payments to z addresses at the moment
Please only use t addresses for now

A sta znaci ovo t adresa? i znaci nmg nikako da prebacim novcice? :( au nmg da verujem brate, jos nista nemam na poloniex a kopam vec nedelju dana, ne da sam baksuz nego baksuzcina :(

Nema nikakvog napretka u novoj verziji gena, ne gubite uzalud vreme, potpuno je identican kao i prethodna verzija.

na i 20 malo vise daju 280x par sola i 7950, neznatno bolje 1-2 sola po karti

meni R9 390 daje cak manje sola, na rigu nisam ni zeleo da probavam..

genoil.exe -c eu1-zcash.flypool.org:3333 -u adresa.rig1 -p z -P 0 -g 0 1 2 3 -i 20 -w 64

puca i dalje nakon par minuta.. a genoil je do jaja dev on je sam rekao za ovaj svoj majner da je shit :D

mislim da na i 20 moraju dati vise par % stim da w mora da se nadje...64 radi na 7950 i 280x ok, verovatno postoje i neke medjukombinacije za sweet spot

A sta znaci ovo t adresa? i znaci nmg nikako da prebacim novcice? :( au nmg da verujem brate, jos nista nemam na poloniex a kopam vec nedelju dana, ne da sam baksuz nego baksuzcina :(

t adresa je kraca i počinje slovom t. Ako si radio depozit na poloniex sigurno si dobio t adresu. Ne razumem sta te muči?

mislim da na i 20 moraju dati vise par % stim da w mora da se nadje...64 radi na 7950 i 280x ok, verovatno postoje i neke medjukombinacije za sweet spot

W parametar zapravo ama bas nista ne radi jos u ovim ranim verzijama, ovo je informacija od samog genoila posto sam ga pitao da li uopste rade nesto ovi novi parametri a covek mi odgovorio :D

Da t adresu koristim, nego sam nakopao 0.00151 ZEC i nije mi prebacio na poloneix, a neko je pricao ovde da automatski prebacuje kad nakopa 0.001 r to me muci :)

Payment threshold in ZEC (Min: 0.001 ZEC, Max: 10 ZEC, if set to less than 0.01 ZEC a fixed tx fee of 0.0002 ZEC will be deducted from the paid amount).

Ja sam probao da ubacim u bat "-i " sa brojevima 0-13 i nece ni da se pokrene.
Hoce da se pokrene sa -k zac zac ukoliko se ubaci i -g 0 1 2 3 . . ali ne primetim razliku.
Uglavnom posle svakog sacuvavanja bat-a obrisati keš iz foldera kernels.

4x 280x mi daje oko 80 s/s, a 4x 390 oko 120 s/s, nekako mi ne realno jer mi na eth bude skoro duplo bolji hash na 390 u odnosu na 280x rig.

za hash na 280x je i te kako realno , jer to uopste nije slaba karta , a pogotovo sto je 384bita , nije eth merilo snage, pa evo sad i 270 daje 20 sol

Evo namestio sam i prebacio je negde, ali na poloniex pogledao nema nista, gde li je otislo? Jedino ako i na poloniex trebam nesto da podesim?

Poslednja izmena:
Da t adresu koristim, nego sam nakopao 0.00151 ZEC i nije mi prebacio na poloneix, a neko je pricao ovde da automatski prebacuje kad nakopa 0.001 r to me muci :)

Evo namestio sam i prebacio je negde, ali na poloniex pogledao nema nista, gde li je otislo? Jedino ako i na poloniex trebam nesto da podesim?

Sada ćekaš konifrmacje. Ukupno 24. Može da potraje i do pola sata. Imaš u istoriji transakcija izlistano.

Nazad
Vrh Dno