Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Radice kad clay izbaci miner...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Jel neko primetio da sa novim Genoilom grafe su hladne i rade sa 82 % load-a? Koja je komanda za intensity i da li se nesto postize s njom, kako iskoristiti grafu 100%, jel se neko igrao s tim?

Jel neko primetio da sa novim Genoilom grafe su hladne i rade sa 82 % load-a? Koja je komanda za intensity i da li se nesto postize s njom, kako iskoristiti grafu 100%, jel se neko igrao s tim?

Command line options are very limited:

help, h: show this help message
conn, c: set host
user, u: set user
pass, p: set password
gpus, g: set gpu(s)
ints, i: set intensity (defaults to 13)
plat, P: set OpenCL platform id

Example:

genoil.exe -c zec.suprnova.cc:2142 -u Genoil.Tromp -p z -P 0 -g 0 1 -i 13

Znam podesavanja za Genoil, ali kad stavim intensity parametar, nece da se pokrene uopste. Jel neko probao da menja intensity i jel uspeo da pokrene grafu sa 100 % kapaciteta?

Probacu ja sad da se poigram sa intesity jer mi je masina pored sa 4x280x pa javljam ako ima napretka...

Ne radi -i

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Onda ne cackam mecku :D

ja se sad probudio ovo moje iskopalo nesto na flypool i sad umesto 20$ imam 50$.....odo ja nazad izgleda da se isplati lenčariti:D

Meni nakopao preko 0.001 al nece da prebaci sa zcashflypoola :(

Koji si ti baksuz :D
we are unable to send any payments to z addresses at the moment
Please only use t addresses for now

Ajaao ovo ce biti duga noc osecam, zurka na berzi. Ko ovoliko pumpa ove zeceve da mi je znati, koji su ovo kitovi, volumen za pola sata na Polo preko 1000 btc-a...Kao da imaju laboratoriju za vestacku oplodnju i razmnozavanje zeceva...:D Neka samo neka ide up, ali se zato plasim da ce dif takodje eksplodirati.

Poslednja izmena:
ma ovo sve bezveze, drugar kopao 6 sati sa 200 sol/s i batalio kad ono stigne mu 0.1 zec :smash:
A ja 2 dana kopam sa 240 sol i jos sam bas daleko od 0.1 zec... kakve su ovo fore

Nazad
Vrh Dno