Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

RE:GoranM

Sta rade ovi slepci, jel su normalni, od 3 sata, stalno reconnect, te ovo, te ono, te sajt pao... ma dokle vise. Hoce li popraviti vise taj sajt ovaj nicehash???? za 3 sata bih napravio 2 sajta, nisu normalni

Poslednja izmena:
Lopovi bre, rade to namerno :)

boki019

Uzas koliko danas kradu, juce nisu...Nikad im nije malo para, ko alavi su na pare

RE:toogood

Pa da znas druze i da hocu samo da me isplate oko 23:00 h, "ako im proradi sajt" ahhahaha...

Poslednja izmena:
Ista situacija kao kod korisnika GoranM.

Prebacio sam se na flypool, al mi njihova statistika nesto kilava? Pise mi samo 5.1 H/s, 0% valid shares

Btw i bitcointalk ima problema od juce. Malo malo, pa failed to open page

Poslednja izmena:
Treba malo vremena da proradi statistika.

Mene ti prekidi najvise i nerviraju,samo zbog toga sam se vratio na ETH...dok god nebude krsten pool/miner,nemam zivaca da dezuram pored rigova i cekam kad ce koji zapucati pa da ga restartujem...ionako sam skoro 10h dnevno na poslu,samo mi fali da mi se rigovi spucaju pa bleje u prazno par sati...

Koliko sam se ja do sada igrao sa podesavanjima, Genoil dosta neprecizno pokazuje solove, jer varira od 22 do 30 sola po jednoj R7 370 i R9 270,a dizanje i spustanje klokova ne menja apsolutno nista, barem je tako kod mene. A vasa iskustva?

Ista situacija kao kod korisnika GoranM.

Prebacio sam se na flypool, al mi njihova statistika nesto kilava? Pise mi samo 5.1 H/s, 0% valid shares

Btw i bitcointalk ima problema od juce. Malo malo, pa failed to open page

pise na poolu 1-2 sata sacekaj dok pokaze statistiku

genoil.exe -c eu1-zcash.flypool.org:3333 -u t1aHBpZYBa9bc7K8vtePKi58aHFwBqz6U3e.rig1 -p z

Jel ovako treba da se podesi, glava mi puca koliko menjam poolova uzas xD

da da, mozes dodati -k zec zec i -g ali ja nisam nista dodao i lepo radi

Re: toogood

Ok hvala druze :) jel nicehash isplacuje onu cifru iako ne kopam tamo, koju imam ili moram da kopam jos? imam preko 0.01btc

nemam pojma nisam kopao na nicehash...samo na coinsforall i super me isplatio

stavio sam cpu kao nheqminer.exe -l eu1-zcash -u t1aHBpZYBa9bc7K8vtePKi58aHFwBqz6U3e.rig2 kao rig 2 jel moze tako? Nije mi dobro koliko se vise prebacujem, bio sam i na coinfor all i coinmine.pl nicehash jos i ovde xD

Poslednja izmena:
stavio sam cpu kao nheqminer.exe -l eu1-zcash -u t1aHBpZYBa9bc7K8vtePKi58aHFwBqz6U3e.rig2 kao rig 2 jel moze tako?

moze samo stavi -t 4 ili -t 6 zavisno koliko jezgara imas (racunaju se i HT jezgra) tako da teras sva da rade, on ce po defaultu terati 75% (3 od 4 ali u praksi ce biti 4x75%), a lepo radi i sva na 100%

Poslednja izmena:
da tako treba...nicehash je ok pool, ne verujem da svi kradu ako pukne pool. Puca zbog kolicine rudara, payment na blockchainu ne radi bas kako treba, ima tu dosta problema

kod mene genoli radeo neko vreme , i probao za zec komadnu i nista pametno. Sad vratio na normal i nece vise da kopa :) samo nule. Brisao bin ,raspakovao novi miner i i dalje na 0 ...

Ovako je bilo dok nisam probao sa zec zec

Dali je neko imao slican problem?

Sad radi.. Magija... Izgleda kako mu volja.

Prilozi

• zec 2.jpg
    zec 2.jpg
    141.9 KB · Pregleda: 70
Poslednja izmena:
Imao sam ja.
.*** me zec zec.
I meni se zeznulo kopanje. Nisu nule, ali od tada brljavi ekstra...

Restart racunara pomaze,nekad i vise puta

Nazad
Vrh Dno