Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Ok.
Tako je kako je. Namestiću sa 2 zeca :D

Negoo, da li na flypool treba negde da otvaram wallet adresu i workere ili da ubacim svoju wallet sa Poloniexa i proizvoljno ime workera i proizvoljni passw ili je passw uvek z ???

tnx

P.S. Šta god i kako god da namestim i pokrenem skriptu, ona se uspori toliko da jedva izbacuje karaktere na ekran a uspori mi se i ceo sistem???!!!

Svoju adresu sa Poloniexa, password ne diraj.

I meni je tako na pocetku, al pusti je par minuta, trebalo bi da proradi

Meni evo skoro 24h rade bez problema i 280x i 7950 na genoil.

Ma bem li ga trebalo bi postaviti reset na neko vreme stavio je neko na proslim stranama mislim da zeza CPU

@toogod baci bat ali pre svega kakva ti je konfiguracija

Bat klasika bez ikakvih i, k, P, w. Samo user i pass workera. Cpu 1620 i 1820, 8gb rama, 4x 7950 i 280x sve zasebne u rigu. Ploce h61. Ekstenderi ribbon sa moleksima. Win7 sp1, drajveri 16.10 i 15.12. Hd sata 120gb. Ne znam jesam li nesto zaboravio :)

Kopas na nicehash i genoil 0.5

Poslednja izmena:
Genoil 0.5 i 0.4.2 na nekim masinama jer me mrzelo sinoc da prebacim.

A pool, plasim se da me zeza nicehash

Oko zabadanja (negde sam sinoć pročitao )...probajte prvo da pokrenete rudara za svaku kartu par sekundi posebno (-g 0 pa ugasiš pa onda -g 1...itd) na kraju se pokrene .bat sa -g 0 1 2 3...ja pokrenuo pre sat vremena i još radi (genoil 0.5, flypool) iako mi je kod pojedinačnog pokretanja pucao rudar nakon par sekundi....dal' je to pomoglo , videćemo....

Ljudi ko od vas rudari na flypool nek kaze kako je kod njega. Meni u jedan sat baci 1907 sherova a onda u ostalo vreme ne ide preko 200. Tolika razlika mi je bas cudna...kod eth nije imalo takve velike razlike.
Na slici je sistem za 5x470 8GB sa genoil 0.42fly.png

Poslednja izmena:
Potrebna pomoć!

Kako da u Genoil bat ubacim coinsforall???

Ja napakovao ovako ali neće: genoil.exe -c coinsforall.io:6668 -u moj_novčanik.ime_riga -p z da se konektuje na coinsforall ili gde već grešim...???

tnx

Meni se cini da je problem do pulova. Kartice pucale dok sam kopao na Nicehashu i Coinsforall a od sinoc presao na Coinmine.pl i sve sljaka bez prekida i pucanja kartica.

Tacno cu osedeti od ovih zečeva prokletih! Zabadaju rigovi random,nema pravila....

I ja mislim da je do poolova

Do poolova je. Ja sam se juče popodne prebacio sa nicehasha na flypool i od tad sve besprekorno radi. Znači 15+h

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jucer u 14h prebacio na flypool nijednom nije puko genoil, radi extra. Jasan je zakljucak do polova je.
E sad da ne bude sve tako divno i krasno, u odnosu na ranije dok sam kopao na suprnovi zarada je bar manje 40% ovako u grubo, bas drasticno manje kopam, iako nagrada po bloku raste.

Flypool radi extra, ali na zalost ja idem sa njega sad idem na coinimine.pl

Dok meni od jutros pucaju mineri na fly svakih par minuta...

znaci dosta mi je vise svih ovih usranih majnera, genoil puca, nicehash daje 70% manje od ostalih ali je stabilan, moram da koristim ovaj coinsforall on mi jedino radi uz restarte na svakih 10 minuta.

nice_VSgen.jpg

Rudarski je lebac sa sedam kora momci...

I meni random sve puca..samo jedan rig sa rx 470 mi radi normalno..e sad ja imam dosta manje nego sto vi dobijate hash rate za sve kartice bez obzira na majner ..npr 270x mi baca samo 10 280x 17 rx 470 20 itd ..e sad vi sto imate vise jel mozda imate svi intel procesora..mozda ima veze sa procesorom posto su meni na svima amd procesori

Nije bitno koji je vec njegova snaga koliko ima jezgara... Ako je opterecen preko 50% eto problema

Probaj da povecas klok gpu i mem za po 10 MHz. Meni je tako 280x sa 3 sola skočila na 23.

Jucer u 14h prebacio na flypool nijednom nije puko genoil, radi extra. Jasan je zakljucak do polova je.
E sad da ne bude sve tako divno i krasno, u odnosu na ranije dok sam kopao na suprnovi zarada je bar manje 40% ovako u grubo, bas drasticno manje kopam, iako nagrada po bloku raste.

Flypool radi extra, ali na zalost ja idem sa njega sad idem na coinimine.pl

Manje kopaš zbog poola ili zbog diffa? Probaću i ja sada coinimine.plcisto da proverim da li može bolje.

Evo da prijavim i ja da se rudar diskonektovao na par sekundi sa flypoola (nije zakucao) i kad je nastavio izbacuje samo nule..:S:

Meni se cini da je problem do pulova. Kartice pucale dok sam kopao na Nicehashu i Coinsforall a od sinoc presao na Coinmine.pl i sve sljaka bez prekida i pucanja kartica.

Daj link za miner za coinmine i daj tvoje podesavanje pa da probam inace rigovima sledi macola :crash::crash:

Vrh Dno