Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Varira i kod mene ali ne toliko. Uglavnom ne pada ispod 27. Na pulu prosjek bio 30 za rx480 ali danas su mi prestali kopati svi rigovi (prije par sati) pa mi prosjek sad pao.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nije to nesto mnogo starije karte su se bolje pokazale na ovom algu imaju vise od duplo jos prostora preko 50-60 sigurno

ma polako vi sa 480 ima da nam se smejete kad izadje claymore ima da biju preko 60sol po komadu

Vjerujem da se mogu jos dosta nategnuti. Sad daju 30 sol/s, potrosnja 48W po kartici i temperatura 40 stepeni. Sve mi se cini da je ovo nista za nju.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Videcemo kada se optimizuju mineri...bas me zanima na ovom algu kako ce se stvari odvijati.

Možda bi valjalo kupiti jedno 5-6 1070ki? [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

da se prelazi na ovo sa 380kama, ili da mi kaplje etc/eth i dalje...?

da se prelazi na ovo sa 380kama, ili da mi kaplje etc/eth i dalje...?

ne znam šta da ti kažem al ja uzo 70$ za dva dana .....sića al šta da se radi:D

uzo bih i više nego sam se mučio da pronadjem najbolji miner i sistem za ovo

proveravao win10 win7 genoil zcashclient supernovu coinforall nicecash................. izgubio dosta vremena

i sad je win7 driver 16.9.2 genoil 0.4.2(sa dva zeca) i flypool i radi perfektno

radiće jos bolje kad dostignemo 10k zec ...onda ce ići jos brže ...nego je usporilo jer je supernova i jos jedan pool pucao vise puta

Poslednja izmena:
super onda, moracu da pustim sada :)

znaci flypool, genoil miner (jel tako?)
jel ima neko najbolja podesavanja za msi 380 4gb? da ne potrosim i ja 2 dana na istrazivanje :)

i,da,na koju menjacnicu saljete?

meni r9 380x 4 bg 8 kom baca oko 175 tako nesto sve ukupno ali sara dosta

super onda, moracu da pustim sada :)

znaci flypool, genoil miner (jel tako?)
jel ima neko najbolja podesavanja za msi 380 4gb? da ne potrosim i ja 2 dana na istrazivanje :)

i,da,na koju menjacnicu saljete?

poloniex genoil 0.4.1 ostale ne diraj

ma evo ti moj genoil
http://www.mediafire.com/file/j79ti7bo2ttxrqt/genoil-zec-miner-0.4.1.rar

samo wallet iz poloniex i drugo ime workera i teraj

i ne bi ti rebalo dva dana nego 3 po 24 sata ko meni

i to ce ti terati jos ovih 2-3 dana a onda izlazi claymore a za 10 dana i dualminer ja se nadam zec/eth

Poslednja izmena:
A *** sad taxi,jel 4.0.1 ili 4.0.2? :) na prethodnoj strani si napisao da ti se najbolje pokazao 4.0.2....pa zato pitam ;) btw,mene je nocas i danas unistavao 5.0,ceo dan na flypool,pre nekih sat ipo se presaltao na 4.0.2,isto flypool i za sad cepa extra...

Koliko Sola može da baci gtx1060? I koliko je realno da potraje ovako ogromna profitabilnost zeke?

ja probao ovo okaceno, jednom pukne posle 20ak sekundi, drugi put radi samo jedna grafa.... dodam ono -g 0 1 2... ali onda sve cepaju na 0, pokusam opet,ono pukne...

Sta znam,nebih ga sad cackao,radi sad ovo extra....al skinucu ga svakako,pa ako opet ovaj 4.0.2 krene da zabada,probacu. Hvala u svakom slucaju ;)

Da li se nekom dešava da ima veliki broj unconfirmed u odnosu na confirmed. Ja recimo na coinmine.pl imam duplo više unconfirmed od confirmed? Od čega zavisi kad ce credit preći sa unconfirmed na confirmed?

Moze li genoil da se namesti da se resetuje svakih 10 minuta

Ne vredi...spucse se masinw opet posle nekih 3h rada...

Vrh Dno