Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Najgore je kad radi polovicno pa neznas da li rade svekartice ili ne ovo dosad nikad nisam video a kopam od pocetka

Prvi put kad sam podesio genoil 0.4.2 na flypool i pustio, radilo sve bez greske vise od 12 sata i pomislio sam da necu ni imati problema, medjutim danas od 10 sati ne mozes spojiti 2 sata da rade svi rigovi kako treba [emoji36] jedino se mogu osloniti na CPU jer oni kopaju bez prestanka od kad sam pustio.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

restartuje na svakih 5 minuta

ping 127.0.0.1 -n 5 > nul

@echo off
echo:
set exe=genoil.exe
set params=-c equihash.eu.nicehash.com:3357 -u 1MejmFQjuu1PJNvaGhJ3YxUqFbmkJjnaUX.black -p 0 -g 0 1 2 3 -k zec zec
set run=300
set restart=3
set /a counter=0
:start
start "Zcash Genoil Nicehash" %exe% %params%
echo:
echo Zcash restart in %run% seconds
timeout %run%
taskkill /f /im %exe%
echo:
echo Restarting Zcash in %restart% seconds (%counter%)
timeout %restart%
set /a counter+=1
echo:
echo:
goto start

Nego ajde da ja pitam, jel neko uspeo na debianu 7 (wheezy) da pusti neki cpu majner za ZEC ?

Meni genoil 0.5 radi 24h stabilno , 4 instance iz razlicitih foldera , u bat-ovima svaka karta posebno...(coinmine.pl)

hah, ja sam probao ovo sa 2 razlicite instance , u prvoj g 0 1 , u drugoj g 2 3 ali mi je ovako mnogo brze puklo nego kad stavim sve u jedan.

Ako vec pisete pisite sve a ne meni radi! Sta kako koji klokovi koje karte koji pool miner sve sve ili ne pisite nista ;)

3 x rx470 4gb+ 1 x 7950 saphire , default clockovi I naponi iz trixa namesteno sa modovanim biosom za eth , crimson 16.9.1Capture.JPG

Poslednja izmena:
Kako je moguce da ovaj na coinmine kopa 110 zečeva dnevno, sa cim pa ovo nema logike.

nema tu veze ni windows ni drajver ni kartica ni nista, samo puka sreca

Meni je poceo da sere miner na 380kama...krene normalno i posle par min pola riga ne kopa... 0.4.2 miner do sad radio normalno....

Poslednja izmena:
Meni je poceo da sere miner na 380kama...krene normalno i posle par min pola riga ne kopa... 0.4.2 miner do sad radio normalno....
Ista prica 24h radio perfektno i danas poceo da blokira, tj radi neko vreme i onda krene da gasi karte jednu po jednu.. flypool je u pitanju sa Genoil 0.4.2

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jedino resenje za sad je,ko ima vremena,sedeti pored rigova i pratiti situaciju,cim se neki spuca,restart....ko ima dobru snagu isplati se...ja se vcrs saltam na nicehash,jeste da je duplo slabije,al ***,bolje i tako nego da mi masine zvrlje celu noc u prazno...

Da....evo glupost....izbrisao sam -g liniju i sad radi...ne znaci da je to ali radi ,ne diram nista nek prenoci ovako......

jel hoce neko da napise koliko mu bacaju 380ice

Bacaju 22 dok se posle 10-15-20-30 minuta ne spuca genoil. Na nicehashu baca 9,8-10 i tu se ne spuca.

P.S. Vrh je masina sa 6xgtx1070 koja baca 210 sol/s na nicehash i naravno ne spucava se, tu sve radi.

Poslednja izmena:
A ASIC opcija

Vrh Dno