Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

@space nicehash03a za 1070, stabilno k'o kuća - moguće da ima nešto novije i još jače..čekamo djmov majner od 135 sola haha

neko je spominjao važnost procesora za genoil - na jednom rigu imam sempron 145 i baš se kilavila mašina, pucala, 380tke davale 14-15sola --> overclockovao sam cpu na 3.5ghz, otključao drugi core, stabilnost se umnogome popravila (radi sa skriptom za resetovanje majnera, a ranije je mašina uvek zabadala) i daju 21~ na default (nicehash)

Instalirao, pokrenuo bat i puca. Gde grešim, evo šta mi je u bat fajlu.

nheqminer_zcash -1 zec.coinmine.pl:7007 -u User.RAD2 -p abc -cd 1 -t 0
pause

probao i ovo:
nheqminer -1 zec.coinmine.pl:7007 -u User.RAD2 -p abc -cd 1 -t 0
pause

Gde grešim?

Probajte da smanjite klokove.

@space
Kol'ko znam u nacehash miner, ukoliko nije prilagodjen samo za taj pool (kao što ima za suprnovu), za -u treba staviti adresu
nheqminer_zcash -u zec_adresa
nheqminer -u btc_adresa

Postovani forumasi, da li je neko nadosao koji driver/podesavanje najmanje puca sa rx 470 8gb? Koristim Genoil 0.5
Svih 10 kartica su na stock bios-u i podesavanju. Probao sam masu driver-a, ali puca kao ludooo...

probaj drugi genoli ili za svaku kartu posebno napravi bat file i startuj meni tako radi bez pucanja vec 18h

Od sinoc radi coinsforall miner 0.2.2 ali samo exe fajl (nije i nikako nece silent army) i sve vreme mi drzi oko 17s/s po kartici bez pucanja i ostalih s....a silentarmy daje oko 30s/s ali dzaba kada nece. Setovanja gpua grafe su difoltna a memorija na 1930...

Sent from my 6045K using Tapatalk

Placeni majner radi punom parom.

Prilozi

• nn.PNG
    nn.PNG
    5.6 KB · Pregleda: 146
Ovako mi radi, ali ne vidim koliko sola daje miner, znas gde to da gledam?

Ja sa nicehash rudarom kopam samo procesorom 2016-11-02_141329.png dok za grafe koristim silentarmy ili genoil...

@neogeo
za pokretanje silentarmy u onom config.txt fajlu (pored ubacivanja svoje zec adrese) treba da promeniš instances = "2" u instances = "1"

Placeni majner radi punom parom.

Baš je lepo posle 4 dana mučenja saznati da postoji plaćeni rudar...:S:

edit:

nego...izgleda prs'o nicehash pool...nema ni confirmed ni immature balance...

Poslednja izmena:
Rade ljudi.

Prilozi

• QuickMemo%2B_2016-11-02-14-17-59-1.png
    QuickMemo%2B_2016-11-02-14-17-59-1.png
    156 KB · Pregleda: 152
Da ovaj prvi na coinmine je bas frajer...verovatno genesis. Samo me cudi sto nije na privatnom poolu ili solo. Pravi i po 250 btc dnevno :)

Ja sa nicehash rudarom kopam samo procesorom Pogledajte prilog 213665 dok za grafe koristim silentarmy ili genoil...

@neogeo
za pokretanje silentarmy u onom config.txt fajlu (pored ubacivanja svoje zec adrese) treba da promeniš instances = "2" u instances = "1"

Baš je lepo posle 4 dana mučenja saznati da postoji plaćeni rudar...:S:

edit:

nego...izgleda prs'o nicehash pool...nema ni confirmed ni immature balance...
Nece prijatelju. Ni da makne. Odmah zabode za sve vrednosti instance koje su vece od 0... A na 0li radi ali kopa samo nule :)

Sent from my 6045K using Tapatalk

ako mogu da pomognem, pre par dana sam reinstal win10 64, driveri 16.6 genoil 0.5 od kako se pojavio neprekidno radi kod mene, nista nisam pipao, cim promenim intenzitet puca miner tako da sam ostavio bat file takav kakav je samo dodao vorkera, karte 280 i 380 rade bez problema ali mi je drug reko da nemu miner puca na rx 470 sa genoil 0.5. evo sad sam probao 0.6 i isto radi ali cim promenim nesto u bat.file odma puca miner..

0.6 je dobar jer restartuje miner kad grafika baci 0.0 S/s ne morate vise da buljite u rigove da li ce da zabodu ili ne :p

Instalirao, pokrenuo bat i puca. Gde grešim, evo šta mi je u bat fajlu.

nheqminer_zcash -1 zec.coinmine.pl:7007 -u User.RAD2 -p abc -cd 1 -t 0
pause

probao i ovo:
nheqminer -1 zec.coinmine.pl:7007 -u User.RAD2 -p abc -cd 1 -t 0
pause

Gde grešim?

proveri ponovo bat :) i pogledaj da li ima negde -1 ili samo podseca u notepadu na 1 a u stvari je -l ;) takodje objasnili su ti da svaki pool ima svoj patchovani Nheqminer pa nadji za tvoj pool.

meni nece na nanoopol da kopa sa nheqminer sa cpu... pise non-stop 0 sols....

aj neko da mi objasni zasto mi poslem nekog vremena iskljuci jednu grafiku a seve sam stavio na def

Capture.PNG

Nazad
Vrh Dno