Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Meni 380/390 pucaju ko lude non stop na fly

@neogeo
miner: genoil-zec-miner-0.4.1
bat je standardan: genoil.exe -c zec-eu.coinmine.pl:7007 -u koja.1 -p x -g 0 1 2 3
pause

FA LAAAA

Sada mi trenutno radi na Coinsforall 0.2.2 ali bez SilentArmy, samo osnovni .exe i imam u pola manje sol/s nego sa SilentArmy ali zato ne puca nijedan GPU!!!

Poslednja izmena:
Evo, pokrenuo i posle 5 minuta izbacio jedan gpu. Ostala 4 rade još uvek...

P.S. Izmena posle 2 minuta izbacio još jedan gpu (ostala 3 da rade)...

Ako nisi obrisao bin fajl pre pustanja obrisi pa probaj opet a ako jesi onda probaj malo da spustis klokove pa opet obrisi binove pa pusti. Ako nece ni tako nemam pojma sta je.

Ja sam na supernovi, genoil 0.42 nijednom nije pukao evo radi vec 15 sati,izbacio je par puta incorect share i ono job not round 21,ali nije pretsajao da radi.Sad sam ubacio 0.5 koliko vidim sve radi kako treba.

@Whome: Sve živo sam pokušao i GPUovi polako prestanu da rade dok se ne svede radnja na 3 GPUa i tako radi... Jedino ovaj 0.2.2 ali bez silentarmy...

@simeonovic: nije poenta da ti miner radi sa otkazanim GPUovima ali da radi... Bar ja tako razmišljam. Treba da rade svi gpuovi...

Imam 2x380 i one bez pre stanka rade,juce pustio miner i nista nisam dirao dok sada nisam prebacio na novu verziju.Super nova sajt stalno izbacuje Updates to me nervira,ali kada ga otvori statistika radi.

-k zec zec je za dual kartice odnosno za 2 kartice u sistemu. Ako imaš više, toliko puta se stavlja zec i time sugeriše koliko puta da učita kernel po kartici...
'Ajd da probam.

U stvari, ja pičim prerko suprnove i možda to zeza? Pre pola sata nije radio sajt MAINTENANCE... jke im ga.

stavi samo dva zeca i uzivaj imao ti 1 ili 3 ....nego da ti nisi kopao u flypool a gledao supernovu:D.....salim se nije radio ni flypool opet kraduckaju

nego daj mi link od claymore da se ne smaramo vise

ja sam na r9 380x namestio na gen 4.1 taj mi je nekako najbrzi,ali baca mi izmedju 70 i 83 sol tako sara,ima li ko da kopa sa istim karticama i kakav je rezultat?

Meni i masina sa 15.12 zabada svakih pola sata tako da nema veze ni sa cim..verovatno najvise sa polom

Claymore pre 6 minuta:
Firstly I'm going to release fast ZEC miner, not dual.
Please don't spam my PM, I don't send/sell pre-release version. As soon as it is ready, I'll make it public.
It's a lot of work to create a good miner, I think I will release first version in 2-3 days.

Tako da momci jos 2-3 dana sa ovim majnerima :)

stavi samo dva zeca i uzivaj imao ti 1 ili 3 ....nego da ti nisi kopao u flypool a gledao supernovu:D.....salim se nije radio ni flypool opet kraduckaju

nego daj mi link od claymore da se ne smaramo vise

Ma Claymore pominjem dok sam kopao ETH pa mi ostala podešavanja AfterBurnera od njega...

Meni suprnova ne puca, samo mi odjednom negdje nestade 0,003 zeca. Bilo unconfirmed i sada ih nigdje nema.

krenuli mi zecevi sa coinsforall odjednom ne znam gde cu sa njima :D

Clay najavljuje miner za 2-3 dana.
Rezultati koji se očekuju ne zvuče baš realno 390 = 100sol/s.
Dakle, ostali mogu da zaključaju radnje.

Claymore pre 6 minuta:
Firstly I'm going to release fast ZEC miner, not dual.
Please don't spam my PM, I don't send/sell pre-release version. As soon as it is ready, I'll make it public.
It's a lot of work to create a good miner, I think I will release first version in 2-3 days.

Tako da momci jos 2-3 dana sa ovim majnerima :)

cheers:happy::happy::happy:cheers:banana:

Meni suprnova ne puca, samo mi odjednom negdje nestade 0,003 zeca. Bilo unconfirmed i sada ih nigdje nema.
Pogledaj u transakcijama,meni je nestalo 0.0029 iz confirmed ali vidim ih u transakcijama pod statusom Debit AP i confimed samo sto ih na poloniexu jos nema. :) Stalno nesto nadogradjuju i sajt ne radi,mora da malo kraduckaju.

Poslednja izmena:
ljudi jel koristi neko 480 ke na flypool ? kakva su iskustva ja za sad uspeo samo da pokrenem r9nano e sa genoilom preko flypoola tj zahvaljujući taxi011 (hvala na komandama)

Da i meni je toliko oko 30 sol samo na svakom majneru ta brojka varira ne radi stabilno na 30 sol nego pada i na 12 sol....

Nazad
Vrh Dno