Evo proslo je pola sata i nema nista na poloniex![]()
A dal ce biti pitanje je sad xD
genoil.exe -c eu1-zcash.flypool.org:3333 -u adresa.rig1 -p z -P 0 -g 0 1 2 3 -i 20 -w 64
Može li mi neko pomoći da otkrijem gde grešim???
Kako god da podesim grafe u MSI After Burner-u, Genoil miner (sada je 0.5) mi sa 3 karte radi super, sa 4 karte izbaci posle nekog vremena 1nu a sa 5 karti izbaca odmah malte ne...
Grafe su rx 470ke i rade sa gpu/mem 1100/1900 gde je gpu -78mV (sada sam spustio na -54mV) da bih video da li to zeza, ali kako god ga okrenem sa 4 radi OK sa 5 nikako
Neka pomoć?!?!?
Meni radi 0.4.1 ali opet jedan od 5 GPUova obavezno izbaci ??!!
Podešavanja za grafe su mi ostala od Claymore-a ETH. Možda tu treba nešto da promenim?!?
Šta od parametara da nakačim na bat fajlu???
aj sad meni pomoc
puko mi sistem skroz kad ukljucim genoil radi 2min i sve se ukoči i to sve od kad sam se pravio pametan pa instalirao novi drajver za grafiku
sta da stavim win 10 ili win7 i koji gpudrajver
-k zec zec je za dual kartice odnosno za 2 kartice u sistemu. Ako imaš više, toliko puta se stavlja zec i time sugeriše koliko puta da učita kernel po kartici...
'Ajd da probam.
U stvari, ja pičim prerko suprnove i možda to zeza? Pre pola sata nije radio sajt MAINTENANCE... jke im ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari