Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Hocu li dobiti obavestenje neko na poloniex? Ovo ce biti prva isplata na poloniex samo da legne :)

Pa jel treba manuelno da uradim transakciju ili ce samo stici na poloniex?

ma stize samo nego ja sam stavio da bude isplata po 0.005 dok se ne stabilizuje zec i to placam 0.0002 a kad se stabilizuje onda je poolfee 0%

polako stici ce

za jednu im je trebalo 10 min a za drugu 2 sata

otkuda znam sta se tu sve desava

aj sad meni pomoc

puko mi sistem skroz kad ukljucim genoil radi 2min i sve se ukoči i to sve od kad sam se pravio pametan pa instalirao novi drajver za grafiku

sta da stavim win 10 ili win7 i koji gpudrajver

exchange->sell ali nemoj jos cekaj da bude vrednost jedno 2-3 soma dolara:d

nemogu da namestim da mi skine zeca sa flypoola,okano sam se zeca,vise mi stioji nego sto radi

RX470 genoil 0.5 clock 1260/1750 za sad stabilno
Screenshot_1.jpg
bat fail po difoltu samo user i worker

Poslednja izmena:
Ne znam kako ali evo rezultat od r9 270x [emoji1]
0a3aaff08867f311f0136b7170f64428.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

jel se meni to cini ili je flypool crko .......2 sata a nije se pomerio balnas

Može li mi neko pomoći da otkrijem gde grešim???

Kako god da podesim grafe u MSI After Burner-u, Genoil miner (sada je 0.5) mi sa 3 karte radi super, sa 4 karte izbaci posle nekog vremena 1nu a sa 5 karti izbaca odmah malte ne...
Grafe su rx 470ke i rade sa gpu/mem 1100/1900 gde je gpu -78mV (sada sam spustio na -54mV) da bih video da li to zeza, ali kako god ga okrenem sa 4 radi OK sa 5 nikako :(

Neka pomoć?!?!?

Može li mi neko pomoći da otkrijem gde grešim???

Kako god da podesim grafe u MSI After Burner-u, Genoil miner (sada je 0.5) mi sa 3 karte radi super, sa 4 karte izbaci posle nekog vremena 1nu a sa 5 karti izbaca odmah malte ne...
Grafe su rx 470ke i rade sa gpu/mem 1100/1900 gde je gpu -78mV (sada sam spustio na -54mV) da bih video da li to zeza, ali kako god ga okrenem sa 4 radi OK sa 5 nikako :(

Neka pomoć?!?!?

zbog takvih gluposti vratio na 0.4.1 radi ...i dok radi ne diram dok se ne pojavi claymore

evo sad sam bas proverio sa 0.5 nikako preko 25 a sa 0.4.1 ide 30 pa cak neka i 33sols

Poslednja izmena:
Meni radi 0.4.1 ali opet jedan od 5 GPUova obavezno izbaci ??!!

Podešavanja za grafe su mi ostala od Claymore-a ETH. Možda tu treba nešto da promenim?!?

Šta od parametara da nakačim na bat fajlu???

Poslednja izmena:
Meni radi 0.4.1 ali opet jedan od 5 GPUova obavezno izbaci ??!!

Podešavanja za grafe su mi ostala od Claymore-a ETH. Možda tu treba nešto da promenim?!?

Šta od parametara da nakačim na bat fajlu???

genoil.exe -c eu1-zcash.flypool.org:3333 -u t1WhXZTLhPUNrdSL8bCcuFpP1k7U7Lpb8Db.GLAVNI -p z -k zec zec

OVAKO SAM KOD MENE POSTAVIO

-k zec zec je za dual kartice odnosno za 2 kartice u sistemu. Ako imaš više, toliko puta se stavlja zec i time sugeriše koliko puta da učita kernel po kartici...
'Ajd da probam.

U stvari, ja pičim prerko suprnove i možda to zeza? Pre pola sata nije radio sajt MAINTENANCE... jke im ga.

Poslednja izmena:
aj sad meni pomoc

puko mi sistem skroz kad ukljucim genoil radi 2min i sve se ukoči i to sve od kad sam se pravio pametan pa instalirao novi drajver za grafiku

sta da stavim win 10 ili win7 i koji gpudrajver

Meni su svi sistemi na win7 i sve radi, naravno genoil puca, ali to nije do windowsa nego do samog majnera

-k zec zec je za dual kartice odnosno za 2 kartice u sistemu. Ako imaš više, toliko puta se stavlja zec i time sugeriše koliko puta da učita kernel po kartici...
'Ajd da probam.

U stvari, ja pičim prerko suprnove i možda to zeza? Pre pola sata nije radio sajt MAINTENANCE... jke im ga.

-k zec zec nema veze za 2 3 4 5 6 7 kartica u sistemu,taj parametar znaci da se pokrenu 2 thread-a po kartici

Ok.
Tako je kako je. Namestiću sa 2 zeca :D

Negoo, da li na flypool treba negde da otvaram wallet adresu i workere ili da ubacim svoju wallet sa Poloniexa i proizvoljno ime workera i proizvoljni passw ili je passw uvek z ???

tnx

P.S. Šta god i kako god da namestim i pokrenem skriptu, ona se uspori toliko da jedva izbacuje karaktere na ekran a uspori mi se i ceo sistem???!!!

Poslednja izmena:
Ovi genoili stalno pucaju na 280x i 7950

Nazad
Vrh Dno