mobilx
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.11.2009
- Poena
- 319
Uh. 0.4 mi radi lepo. Sada bas nije trenutak za eksperimentisanje. Zekonja ja poskocio bogomi. Javljajte šta je novo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji si ti baksuz
we are unable to send any payments to z addresses at the moment
Please only use t addresses for now
puca i dalje nakon par minuta.. a genoil je do jaja dev on je sam rekao za ovaj svoj majner da je shit![]()
A sta znaci ovo t adresa? i znaci nmg nikako da prebacim novcice?au nmg da verujem brate, jos nista nemam na poloniex a kopam vec nedelju dana, ne da sam baksuz nego baksuzcina
![]()
mislim da na i 20 moraju dati vise par % stim da w mora da se nadje...64 radi na 7950 i 280x ok, verovatno postoje i neke medjukombinacije za sweet spot
Da t adresu koristim, nego sam nakopao 0.00151 ZEC i nije mi prebacio na poloneix, a neko je pricao ovde da automatski prebacuje kad nakopa 0.001 r to me muci![]()
Ako kopas sa http://zcash.flypool.org/ moras u setingsu namestiti da ti isplacuje 0.001 po defoiltu je 0.01
Ja sam probao da ubacim u bat "-i " sa brojevima 0-13 i nece ni da se pokrene.
Hoce da se pokrene sa -k zac zac ukoliko se ubaci i -g 0 1 2 3 . . ali ne primetim razliku.
Uglavnom posle svakog sacuvavanja bat-a obrisati keš iz foldera kernels.
4x 280x mi daje oko 80 s/s, a 4x 390 oko 120 s/s, nekako mi ne realno jer mi na eth bude skoro duplo bolji hash na 390 u odnosu na 280x rig.
Da t adresu koristim, nego sam nakopao 0.00151 ZEC i nije mi prebacio na poloneix, a neko je pricao ovde da automatski prebacuje kad nakopa 0.001 r to me muci![]()
Evo namestio sam i prebacio je negde, ali na poloniex pogledao nema nista, gde li je otislo? Jedino ako i na poloniex trebam nesto da podesim?
Evo namestio sam i prebacio je negde, ali na poloniex pogledao nema nista, gde li je otislo? Jedino ako i na poloniex trebam nesto da podesim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari