Ne znam da li je to bilo gde precizno definisano, ako je vrednost tako niska, najbolje je da mu ponudi drugi racunar slicne vrednosti, da se ne masira sa njim.Zna li neko kolika je obaveza čuvanja nečijeg uređaja kada se preda na servis a dotična osoba ne dolazi da ga preuzme. Pitam za drugara koji drži servis računara a lik je došao da mu traži komp posle godinu i po dana. U međuvremenu je zvat nekoliko puta da preuzme računar što nije uradio. Posle godinu dana, drugar liferovao komp za 500 din "sekundarcim", a sad ne zna šta da radi. Mislim, vrednost kompa da je ispravan, bila bi top 40eu.
Nema konkretnog roka. Obično se ugovara u opštim uslovima tog servisa, pa se na reversu ili bilo kakvoj konfirmaciji (email, sms) ostavi link gde se primopredajom računara u servis, klijent obavezuje na te rokove.Zna li neko kolika je obaveza čuvanja nečijeg uređaja kada se preda na servis a dotična osoba ne dolazi da ga preuzme. Pitam za drugara koji drži servis računara a lik je došao da mu traži komp posle godinu i po dana. U međuvremenu je zvat nekoliko puta da preuzme računar što nije uradio. Posle godinu dana, drugar liferovao komp za 500 din "sekundarcim", a sad ne zna šta da radi. Mislim, vrednost kompa da je ispravan, bila bi top 40eu.
Dejstvo prava zadržavanja
Član 289
Poverilac koji drži dužnikovu stvar po osnovu prava zadržavanja ima pravo da se naplati iz njene vrednosti na isti način kao založni poverilac, ali je dužan pre nego što pristupi ostvarenju naplate da o svojoj nameri blagovremeno obavesti dužnika.
Da mu da drugi računar koji stoji godinu i po😂😂😂ako je vrednost tako niska, najbolje je da mu ponudi drugi racunar slicne vrednosti, da se ne masira sa njim.
Mozes da zamislis psihologiju osobe koja ne dolazi nakon vise poziva, a onda se posle godinu i po pojavi, 40e je mala cena da se takav skloni sa grbace.Da mu da drugi računar koji stoji godinu i po😂😂😂
Znam ja.Zna li neko kolika je obaveza čuvanja nečijeg uređaja kada se preda na servis a dotična osoba ne dolazi da ga preuzme. Pitam za drugara koji drži servis računara a lik je došao da mu traži komp posle godinu i po dana. U međuvremenu je zvat nekoliko puta da preuzme računar što nije uradio. Posle godinu dana, drugar liferovao komp za 500 din "sekundarcim", a sad ne zna šta da radi. Mislim, vrednost kompa da je ispravan, bila bi top 40eu.
Odavno je jasno da su ovo radili. Ne postoji drugo razumno objašnjenje za kolektivno nenormalna cene.![]()
Roming, Komtrejd, Gigatron i drugi četiri godine nameštali cene
Srpski potrošači definitivno imaju problem sa cenama elektronike, a isto mišljenje često imaju i kompanije koje uvoze ili prodaju elektroniku.www.danas.rs
Završi se dobro za drugara na kraju. Ispalo je da u onom kršu i lomu što drži, komp ipak nije prodat sekundarcima.
Meni se potpuno isto desilo prosle godine, guma stara mesec dana i odbili su mi reklamaciju, kazu fizicko ostecenjeEvo jednog cudnog proizvoda za reklamaciju
Da li je neko nekada reklamirao gume za kola? Danas mi je na otvorenom putu eksplodirala guma (bocni deo), na svu srecu pri maloj brzini.
Guma je kupljena pocetkom decembra, nije se jos posteno ni isprljala. (Sve 4 zimske)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari