da ne otvaram posebnu temu za resavanje reklamacije koja je isto vezana za slusalice kupljene u WINWIN-u postovacu ovde.
naime 19 dana NAKON sto mi je odobrena zamena slusalica u tehnomaniji ( koju ni dan danas nisam dobio - kurir jos putuje...) odobren mi je zahtev za popravku drugih sluski koje sam kupio u WINWIN-u, i kroz 5 radnih dana su mi stigle NOVE slusalice sa uredno overenim novim fiskalnim racunom.
Pored toga sto sam dobio NOVE sluske, nazvala me je izuzetno LJUBAZNA osoba iz korisnicke sluzbe WINWIN-a i ponudila mi je opciju i za povrat novca ako to zelim.
e sad posto se ovde radi o tehnomaniji, mogu reci da me njihova korisnicka sluzba ni jednom nije nazvala za ovih 26 dana od kako je odobrena zamena slusalica, dok sam ih ja zvao vise puta i potrosio kredita 200+din cekajuci na automatu da mi se neko javi, a nakon svakog razgovora sam stekao utisak da oni nikako ne mogu da uticu na postupak zamene - sem da jos jednom naglase da sam ponovo zvao ?pokusaj da ostavim kontakt tel da mi jave di je zapelo je takodje ostalo bez rezultata jer ( upisati nesto po svom nahodjenju ...) nece zvati.
nije da sam apsolutno zadovoljan sa winwin/emmi korisnickim iskustvom ( 98% sam zadovoljan +/- 1%) al me nisu nikada zavlacili, a korisnicka sluzba im je zaista na nivou ( profesionalnom ).
mozda je samo u pitanju odlucnost da se problem resi, ko ce ga znati.
sve u svemu nove SONY sluske su tu u rekordnom roku ( winwin ) a iz tehnomanije ostaje obecanje da bi " do nove godine trebala da se resi stvar " i stavili su tri crvena uzvicnika na moj slucaj ( valjda je to neka oznaka hitnosti )
Pogledajte prilog 243268
Nisu duzni da cuvaju tvoje podatke, niti je to posao za policiju. Obrati se inspekciji ili Udruzenju za zastitu potrosaca.
Pa tvoj ugovor je preuzela druga banka, svi uslovi koje si potpisao sa starom ostaju i ne možeš da menjas banku kad su oni odkupio i sve klijente banke.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Piše u garantnom listu da je korisnik dužan da napravi backup pre davanja na servis i da za korisničke podatke nedaju nikakvu garanciju.
Ovo je po ko zna koji put ista stvar, kada se daje uredjaj na servis uradite backup, Niko neće besplatno čuvati vaše stvari.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari