Imam dva neka tastera,tu malu bocu sa papiricem i zlatnu polugu koja se stavlja na pod,bilo bi lako kad bih imao vadicep,ali *** nemam!Ne znam sta da radim sa ona dva sefa na zidu,a nemam nikakav papir ili bilo sta sto bih povezao sa tim!Ako moze malo pomoci!^
Sa shvajcarskim nozicem. Iliti vadicepom.
^
Shvajcarac ti je u kofercetu na podu. A koferce otvaras kljucem koji se nalazi kod sefa koji je skriven iza da Vincijeve slike
Moras da nadjes spravicu za otvaranje vina i da ubodes i izvadis.Kako da izvadim papiric koji se nalazi u maloj boci,a ona ima cep na njoj!Trazim vac dva sata i polako gubim zivce!
fora sa klavir tipkama i raspored C D E F G A B nema veze sa snalazljivoscu, vec sa valjda muzichkim obrazovanjem.
Cekaj da vidish kakav je treci panel (pretpostavljam da ga nisi ni otkrio jos).
Dovoljno ludo i tesko, da ja nisam mogao resiti ni uz pomoc walkthrough-a.
Fora je sto su sifre random, dakle ne moze copy paste, a njihovu logiku nisam mogao skapirati.
Te sam batalio...
Jeste to je to ali ja ne kontam kakojesi li pogledao shta sam napisao ???
evo ti tvoji brojevi:
1.b4 5.c1
2.d2 6.b3
3.d1 7.a3
4.d3 8.a2
Pa prosto - nadješ slovo D na horizontali i nadješ broj 1 na vertikali i gde se ukrštaju tu klikneš ako hoćeš D1
A druga solucija je da proveriš da nisi možda pomešao slova O jer ih ima 2. Koliko se sećam ta dva slova O nisu u istom paru.
LU=A3 L=A U=3
CK=B2 C=B K=2
OD=A1 O=A D=1
GO=C3 G=C O=3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari