Šta je novo?

Za ljubitelje mozgalica, kako izaci iz sobe?

Pre nego sto budes igrao ovu zadnju (s' 3 zvezdice),mozak na ultrasharp (tetris i shah) :D

Najgluplje od svega je to sto postoje resenja na tjubu u vidu snimka :d Pa ko ne moze da resi odma na tjub,zalosno

stvarno - Lights sabija kako je dobra soba! presao sam je bez ijedne jedine pomoci, dok mi je najteze bilo da kutiju od saksije otkljucam na kljuc sto je okacen na kovcegu ... bolest ideja.

e sad, izvalio sam u Lights sobi da ima par stvari koje ostaju nedorecene ... ??

1. na kljucu za izlaz iz sobe, ima 4cifreni broj ??

2. na kacaljki koju sam gadjao prackom, ima neki elektricni panel iza, koji nisam dirao, a presao sam sobu ??

wtf ?

^ Valjda soba ima vise scenarija i vise nacina za zavrsetak pa ti se zato cini da ima nedorecenosti.

Posto sam rekao da sam presao sve sobe jos ranije, Lights soba ima alternativni zavrsetak. Panel i kljuc su upravo za to.

vrh! :d moram ponovo da odigram, hehe, Lights mi je do sada najbolji, bolja je i od Sagrario po mom mishljenju. SVE u sobi je cista logika, i nema pogreshnog navodjenja kao u prethodnim Neutral sobama. i neke nebuloze poput 400 item-a ko u sobi sa kuglicama.

hahah, kad se pojavio pas, odreagovao sam kao na one snimke sto imaju nameru da uplashe, soba je genijalna!

upravo krecem ovu najtezu, obecavam da necu pipnuti walkthrough dok ne zaglavim komplet (u prevodu ne odustajem posle 5 minuta :) )

Znas da imas save i load za svaku igru ? :) . Ne moras da igras ispocetka ako si sacuvao negde u toku igre.

ovu poslednju sam zapravo prelazio vec ranije, setih se kad sam nashao cikicu od drveta. inace sam je onomad presao uz dve pomoci, kolko se secam. ah smor. :) a i nije mi toliko teza od Lights sobe, moje mishljenje da su negde podjednako teshke.

uzeh iz nostalgije da otvorim sagrario - pa covece, ono je komplet prazna soba :D ipak je sagrario najbolji, mada mi je Lights za perce iza.

nego, ko je autor sagrario sobe ? prosto mi nemoguce da covek nije napravio jos toga, racunajuci uspeh sobe.

Lik se zove Valentin Sagrario, ali koliko ja znam malo toga se zna o njemu i da li ce izbacivati nove sobe.

Kako se unosi broj sa onim 7-icama i shiftom???

edit: pola sata kasnije... ipak provalio i nasao kuce napolju :)

Poslednja izmena:
wow covece, tek sam sad odigrao ovu sto je marketman stavio, to je zapravo od ovog Neutral-a nova soba - ODLICNA STVAR!

predjoh bez ijednog google-a, ali da napomenem da je djavolski teska. po mom mishljenju teza i od VISION-a. za sada najteza posle My Diamond Baby (ali ta soba je bolest, ne igrati)

Sagrario's room je obavezno stivo :)

http://jayisgames.com/games/sagrarios-room/

sa prve stranice je rikno flash plugin. na ovom linku sto dadoh imas sobu. odigraj.

elem, ko god da je licno Sagrario, bas je smarac sto nije napravio jos jednu sobu, a ova Neutral-ova soba Linkage mu se polako priblizava grafikom i dizajnom, kvalitet igranja same Linkage sobe je vrh vrhova.

moja lista najboljih soba:

1. Linkage
2. Lights
3. Sagrario
4. Vision
5. Travelogue (opasni zivci potrebni)
6. My Diamond Baby (samo zato sto sam je presao sa samo 3 google-a, verujte mi da je to itekakav rezultat)

Poslednja izmena:
SPOILER ALERT!

Sad sam odgledao 20-to minutno objasnjenje na YT-u za ovaj Sagrario's room. Svaka cast vama koji ste zaista resili ono, ali gomila onih stvari moze samo slucajno da se resi, da ne pricamo o onom muzickom alfabetu u boji za otkljucavanje kljuca, ili vadjenje baterija ispod nogara stolice, ili npr. sto moram da znam da treba da stavim zlatnu polugu na jednu od dasaka na podu....good luck cedulju da ne pominjem....miissim. Kazem, ako je neko resio bez ikakve pomoci sa YT-a svaka cast.

ja sam za Sagrario zapravo pokapirao sve komplet, a google mi je trebao samo za muzicki problem, jer zahteva muzicko znanje. sto je po mom mishljenju jedina mana sobe, bilo mi je negde u glavi iz osnovne i muzickog, kako se obelezavaju note, ali nisam mogao da se setim oca da je ...

a sto se tice logike i rezonovanja, Nabukodonosor - predjes 2-3 sobe, sa nekom pomoci, i polako udjes u stos - sta gledati, gde viriti i slicno. upravo ta daska je trik - Sagrario na pocetku izgleda manje vise nego kao PRAZNA soba. e onda krenes da obracas paznju na detalje. onda krenes da obracas paznju na cinjenicu da ta daska u tom cosku ne izgleda kao ostale daske .. ;)

probaj da predjes bez pomoci Neutral-ovu starter sobu (laka): http://neutralxe.net/esc/r1.html

Pa nisam do sada ovo igrao, mozda treba da pocnem od nekih laksih dok ne povatam fore.

Nazad
Vrh Dno