Šta je novo?

Za ljubitelje mozgalica, kako izaci iz sobe?

Ja sam izgleda retardiran

Na papiru imam:
1. c2
2. a4
3. b1
4. d3

Drugih 4 sifara koje sam pronasao su:
GO = d4
OD = a1
LU = b2
CK = c3

Znaci, glavu sam razbio, sve sam radio kako je Igoritza rekao i nesto me hebe opasno.

Ljudi probajte razbojnick-ovu, ubija kolko je dobra

i special, mada je ovo najveci hardcore koji sam video, ikada, od svih puzzle igara u browser-u -

My Diamond Baby

http://free2play.vector.jp/flash/?p=228

ne zaboravite da izaberete engleski

moj komentar - na pola sam, ubi me igra. od sagrario sobe sam skapirao da ubuduce necu koristiti walkthrough, ali me ujedno i nervira tezina "My Diamond Baby" sobe.

tip - kad pomislish da si kliknuo na SVE - nisi kliknuo. :)

Uf za sebe tvrdim da sam jako dobar u point and click avanturama ali me ova sagrario room escape pomucila...prvo mi je bio problem da otvorim sef iako sam znao sifru...a i posle onaj diktafon ostalo je manje vise lako!!!

Da li moze neko pls da mi kaze kako se otvara onaj drugi kljuc sa onom kockom ?

da ali mi nije jasno odakle brojevi na kocki i kako preko lampica da ispisem brojeve :S

ova igra iz prvog posta je odlicna...Resio bez pomoci,samo sto mi je trebalo preko 1h da nadjem UV lampu,jer nema indikacija gde je...bem ti...Inace,Exit je bio moj..:)

treba ti šifra koja je na laseru, za koji ti trebaju 3 baterije, i mali papirić kako dodatak. A ja ne mogu da skontam šta s onom ****nom daskom u ćošku, ne mogu joj ništa :S:

PA CARE LEPO UZMES ZLATNU POLUGU STAVIS JE NA KRAJ DASKE A ONDA NOZEM IZVUCES ONAJ EKSER A KAD TO URADIS SKLONIS POLUGU I SKLONIS DASKU:banana:

E, ako od marta 2009 nije izasao iz sobe, nije ni zasluzio da izadje...

Gde je treca baterija? Nasla sam one dve ispod stolice, al trecu nemam o_O :wall:
i kako da pomerim stolicu? :/

Poslednja izmena:
Ja sam ljudi i dalje u sobi, ne mogu da izadjem :(, a evo doslo lepo vreme :d.

Da izadjes i zatvoris prozor sa igrom :D.
To sam ja uradio...

Hehe, to sam i ja uradio, stvarno ne znam u cemu je fora...

Mojne nas lozis, nista ne moze da se klikce tamo gde pise Level 02 :crash:.

pa strelica ti govori sta treba da radis .... :) promeni u linku sa page2 na page 3 ...

A meni je stranica centrirana na monitoru, a link (odnosno adress bar) skroz levo u cosku ekrana maltene..
Znaci, strelica ne pokazuje nista korisno. :), ali da, to je resenje 2jke.

a prvi nivo jasno reko chovek da je napravio 2005, kad su standard monitori bili 5:4 sedamnestice :)

Dajte mi redosled boja za otkljucavanje kljuca u prvom ormaricu u zidu . Ynam da treba da ga zaključim iz kocke , ali ne mogu ...

iko ???????????????????????

jel ima ova Sagrariova nastavak... ja uzeo kvaku i izasao na exit i nista se ne desava... svidja mi se vise ona, flash je jako dobro odradjen i sve se lepo vidi samo treba da se klikne u svaki cosak :) jel ima neko link do jos neke Sagrariove sobe ???

jel ima ova Sagrariova nastavak... ja uzeo kvaku i izasao na exit i nista se ne desava...

Jedva si izasao i opet oces da te zatvore :d.
Koliko znam, nema nastavak. Al imas milion slicnih, no niko kao Sargario :).

Jedva si izasao i opet oces da te zatvore :d.
Koliko znam, nema nastavak. Al imas milion slicnih, no niko kao Sargario :).

bas tako... cim sam uzeo treci kljuc bilo mi krivo posle pet secundi jer sam znao da cu izaci napolje.... ocu da jos neku sobu... zasto cevek ne uradi jos neku... pa ovo je fenomenalno... one ostale sve igrice su mi neinteresantne... ocu u sobu opet :banana:

Pa nek te matorci zakljucaju u sobu, posakrivaju par kljuceva, pa ti trazi :D.

Nazad
Vrh Dno