Šta je novo?

Za ljubitelje mozgalica, kako izaci iz sobe?

Kako da izvadim papiric koji se nalazi u maloj boci,a ona ima cep na njoj!Trazim vac dva sata i polako gubim zivce!

^

Sa shvajcarskim nozicem. Iliti vadicepom.

^

Sa shvajcarskim nozicem. Iliti vadicepom.
Imam dva neka tastera,tu malu bocu sa papiricem i zlatnu polugu koja se stavlja na pod,bilo bi lako kad bih imao vadicep,ali *** nemam!Ne znam sta da radim sa ona dva sefa na zidu,a nemam nikakav papir ili bilo sta sto bih povezao sa tim!Ako moze malo pomoci!

^

Shvajcarac ti je u kofercetu na podu. A koferce otvaras kljucem koji se nalazi kod sefa koji je skriven iza da Vincijeve slike

Poslednja izmena:
nikako ne mogu da otvorim smrdljivi radio. ja pomeram onih 5 tipki u svaki od sedam polozaja, ali on uvek svira istu melodiju

Ova Sagrarios room je predivna zagonetka - samo ja nikako nisam nalazio u sefu onaj mali radio pa sam morao da gvirnem na youtube i onda kada sam video gde se nalazi hteo sam da poludim :d

Izgleda da mi monitor nije baš kako treba da bude... :(

Poslednja izmena:
Ekstra je fora. Doduse, nemam ja strpljenja da se previse cimam, pogotovo znajuci da su "odgovori" dostupni na forumu :)

Ne mogu da skontam foru za otvaranje sefa jel moze neko da pomogne evo sifre
8R16LXXR42L

XX=55

dakle, preshao sam! ali uz jednu pomoc, i zbog toga jako jako kritikujem autora igre!

fora sa klavir tipkama i raspored C D E F G A B nema veze sa snalazljivoscu, vec sa valjda muzichkim obrazovanjem.

mnogo sam se iznervirao, iako sam skapirao da samo 4 boje iz kofera mora da se unesu, morao sam da vidim reshenje, ali sam se dobro razmishljao da probam sve kombinacije ... :S:

Poslednja izmena:
provalio sam da na desnom panelu mora u obliku kocke, al levi panel nisam mogao, mnogo sam se iznervirao ... 'bem ti muziku.

Cekaj da vidish kakav je treci panel (pretpostavljam da ga nisi ni otkrio jos :)).
Dovoljno ludo i tesko, da ja nisam mogao resiti ni uz pomoc walkthrough-a ;).
Fora je sto su sifre random, dakle ne moze copy paste, a njihovu logiku nisam mogao skapirati.
Te sam batalio...

Cekaj da vidish kakav je treci panel (pretpostavljam da ga nisi ni otkrio jos :)).
Dovoljno ludo i tesko, da ja nisam mogao resiti ni uz pomoc walkthrough-a ;).
Fora je sto su sifre random, dakle ne moze copy paste, a njihovu logiku nisam mogao skapirati.
Te sam batalio...

ne znam bash mene je yebao u mozak levi, desni sam odmah skontao da je kocka u pitanju, a taj 3chi je jedini problem da skontash da je shahovska tabla u stvari... a kod nje treba znati raspored slova i brojeva... oni kodovi? sprdnja...
hehe
...:)...
LUCK

Poslednja izmena:
reshio sam ja 3ci, izashao sam iz sobe. evo ga hint u spojleru, na osnovu good luck papira, pojednostavljeno baj igoritza:

GO, OD, LU, CK zamenish sa GD, OC, OU, LK. i dobijesh brojeve - 5, 6, 7, 8.

jel moze neko da reshi ovo
LU=A3 L=A U=3
CK=B2 C=B K=2
OD=A1 O=A D=1
GO=C3 G=C O=3

a na papiru imam

1.b4 5.xx
2.d2 6.xx
3.d1 7.xx
4.d3 8.xx
znaci ne mogu nikako da skontam kako ide

jesi li pogledao shta sam napisao ???

evo ti tvoji brojevi:

1.b4 5.c1
2.d2 6.b3
3.d1 7.a3
4.d3 8.a2

pogledas koja su slova spojena u onoj zutoj fascikli, i tako kombinujes...

Jedna od najboljih igrica u tom "zanru" :D

Al' stvarno taj levi panel je bolestan, ne bi ga skontao ni za 20 dana pokusavanja :D

Poslednja izmena:
Pa prosto - nadješ slovo D na horizontali i nadješ broj 1 na vertikali i gde se ukrštaju tu klikneš ako hoćeš D1

A druga solucija je da proveriš da nisi možda pomešao slova O jer ih ima 2. Koliko se sećam ta dva slova O nisu u istom paru.

Poslednja izmena:
Pa prosto - nadješ slovo D na horizontali i nadješ broj 1 na vertikali i gde se ukrštaju tu klikneš ako hoćeš D1

A druga solucija je da proveriš da nisi možda pomešao slova O jer ih ima 2. Koliko se sećam ta dva slova O nisu u istom paru.

da to razumem ali nz kako da dobijem druga 4 broja

Čekaj, jel ti mene zezaš?

Pa napisao ti je čovek - pogledaš onu fasciklu gde ti piše GOOD LUCK i kad osvetliš sa UV lampom vidiš da su povezana slova GD (5.), OC (6.), OU (7.) i LK (8.)

A kako znaš ovo što si i sam napisao:

LU=A3 L=A U=3
CK=B2 C=B K=2
OD=A1 O=A D=1
GO=C3 G=C O=3

Onda samo zameni slova sa brojevima i eto ti preostala 4 broja

IGRA JE LUDILLLLOOOOO BAS JE MOZGALICA

ovo je dobar trening za zivce

RazbojNick hvala ti puno, ovo je pravi room escape :) dakle, odushevio sam se, ovako treba da izgleda room escape igra.

needless to say da sam je preshao bez ikakve pomoci :)

najvishe je ubagovan zadnji puzzle, jer verujem da pola ljudi nece pogledati background na kuglama, kakva genijalna igra!!!

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
@Igoritza: :) Slažem se, igrao sam ih dosta, ova je u samom vrhu po čitavom doživljaju.

@Misko: Ubiću te, imaj obzira, ispitni je rok u toku :)

Nazad
Vrh Dno