Šta je novo?

Yunet optika - mts

Pozdrav
Evo ja sam obnovio UO kao box paket net 600/300+TV+HBO. Ova aplikacija je malo drugacije uradjena nego supernovina move&go vise lici na Irisgo. TV kanali su svi tu koji su ti i napisani na sajtu, nema posebnog biranja kanala ako hoces filmske,muzicke i sl. Jedino je HBO poseban i on se aktivira posebno. Apolon nemas u video klubu ali HBOod imas kao i neki 4k video klub sa filmovima i serijama u 4k. Inace kvalitet slike je odlican, trebalo bi da imaju FHD 1080p50, bar koliko mogu da uporedim sa orion tv aplikacijom koja ima player na kome mozes videti tacno koji kanal ima koju rezoluciju i sa koliko fps se emituju. Od 4K nemoj puno ocekivati nema nikakve razlike izmedju HD kanala i 4K doduse imamju samo 2 ( Travelxp i newsmax) jer ocigledno emituju u 20 fps a ne u 50 fps kako bi trebalo. Ako se odlucis i za TV dobices Hiaomi tv box, ja ga ne koristim jer taj uredja nema podrsku za HDR10/HDR10+ i tu se prica zavrsava, prosto sa HDR10 imam neuporedivo bolju sliku u odnosu na DolbyVision koju ,,gura,, taj proizvodjac. Mozda ugovor na 12 meseci pa probaj TV kako ti odgovara.
Nadam se da sam ti koliko toliko pomogao.

Што се тиче канала, то је у ствари ''Move TV'' као што има Супернова или?
И да ли су ту само канали који су наведени на њиховом сајту или има још канала?

Nazad
Vrh Dno