Šta je novo?

Yunet optika - mts

Pisacu ovde jer mi se ovo prvi put javlja otkad sam presao na YuNet, iako mozda nije za ovu temu. Pre 2 nedelje sam uzeo yunetov paket od 200/100 i javlja mi se problem da je laptop povezan na wifi ali gubi internet povremeno, na par sekundi, minuta i to ume da traje i dosta dugo. Da li postoji mogucnost da je mrezni adapter nekompatibilan? Imam MediaTekov mt7921 adapter.

Isto i na kablu i wifi?

E da to sam zaboravio da napisem da je problem samo na laptopu na wifi, nisam ga povezivao na kabl jer nemam ethernet port. PC na ethernetu i telefon rade bez problema.

Onda trazi neke drajvere za taj Mediatek.

Driveri su updateovani i takodje kada hotspotujem wifi sa telefona, na laptopu radi normalno, napravicu novu temu da ne zatrpavam ovde.

Driveri su updateovani i takodje kada hotspotujem wifi sa telefona, na laptopu radi normalno, napravicu novu temu da ne zatrpavam ovde.
To i moze da bude problem. Skini 2,3 starija drajvera pa testiraj.

Mediatek drajveri na windowsu su haos. Isti na Linuxu 1000x bolje i stabilnije rade.

Isti problem sam imao, MT7921 godinama radi bez problema sa telekomovim Huawei ruterom, sve dok nisam prešao u Yunet i iz nekog razloga stalno je pucala veza sa Nokia ruterom, samo na tom laptopu dok su svi ostali uredjaji radili normalno. Rešio sam problem ovim drajverom, koji nije za moj laptop, ali je novija verzija i radi bez problema, pa isprobaj.
Nego je l’ zna neko šta se dešava sa internetom? Ja trenutno nemam internet a ni sajt im ne radi da prijavim problem.

Poslednja izmena:
Meni radi normalno. NS.

Vrh Dno