Šta je novo?

Yettel Hipernet

Vazice to i kasnije .
Ja kad sam potpisivo ugovor bilo je do kraja 2024 , pa pomereno do kraja Januara 25 i tako .
Ali probajte kada mozete .
Ponuda je ok

Imam samo opticki net, razmisljam da uzmem i TV (Yettel kod kuce M).
Za najnizi M paket, koliko STB-ova i aplikacija za TV se maksimalno dobija?
Da li box i TV aplikacija rade preko interneta drugih provajdera?

Odakle vam informacija da cemo dobiti N1 i Nova S kanale od aprila? Mislim super ako je tako, nego me zanima samo da li je tacno.

@Delicious

United Grupa će nastaviti da poseduje i upravlja svojim ključnim medijskim kućama u Srbiji, uključujući N1 i Nova. Ovi kanali će ostati dostupni na fiksnoj mreži SBB-a, a biće ponuđeni i Yettel korisnicima.

Možda nije direktan odgovor, slažem se, ali se sve pretpostavke baziraju na ovome.

Jasno mi je da nigde ne piše kada će biti dostupna ta dva kanala i ostatak iz UM kuhinje.

Jel ovo sad radovi neki, pa odjednom se ne mogu gledati kanali? Izbacuje gresku pri ocitavanju. Probao restart boxa, i dalje isto. Desavalo se da pojedini programi ne rade, pa prorade, ali sad nijedan kanal. Greska broj 7002.

Isto i kod mojih, 7002 greska u donjem levom cosku. Zvao sam podrsku, prvo je nemoguce ih dobiti odabirom tastera 2, automatski izbacuje sa poziva, jedino sto mi je preostalo je bilo da pokusam s podrskom za mobilnu mrezu preko tastera 1 sto sam i uradio, rece devojka koja se javila da je dobila od kolega informaciju da je doslo do greske u sistemu kod svih korisnika koji imaju digitalnu televiziju pre nekih pola sata, sat i da rade na otklanjanju iste.

Isto.
Jesu oni popravili to?
Traje već duže vreme..
Išao ssm na restart STBa,ali ništa se nije promenilo.
Šta gospoda kažu, šta treba uraditi ds to ponovo funkcionira? Izvući kabl iz zida, harder reset?
Užas sa Yettelom

Poslednja izmena od urednika:
Radi sad sve. Nije htela ni app na telefonu. Sada sve ok.

Probao sam Yettel TV aplikaciju i razočaran sam.
Jako loša app, informacije nisu pregledne pogotovo kod promena kanala, nelogično kretanje kroz opcije, malo ružnjikav interfejs, bagovite animacije kod slika...

Planiraju li da poboljšaju ovo? Orion TV npr ima pristojnu app, a o EON da ne govorim. Takođe i ona Move app nije loša.

Nisu mi jasni operateri koji tolike pare daju za sve i svašta a nemaju ljudsku aplikaciju. Kada sam pre par godina probao Iris bio je bezveze slicno kao i Yettel sada.

.

Probao sam Yettel TV aplikaciju i razočaran sam.
Jako loša app, informacije nisu pregledne pogotovo kod promena kanala, nelogično kretanje kroz opcije, malo ružnjikav interfejs, bagovite animacije kod slika...

Planiraju li da poboljšaju ovo? Orion TV npr ima pristojnu app, a o EON da ne govorim. Takođe i ona Move app nije loša.

Nisu mi jasni operateri koji tolike pare daju za sve i svašta a nemaju ljudsku aplikaciju. Kada sam pre par godina probao Iris bio je bezveze slicno kao i Yettel sada.

.
To je i glavna mana Yetela...mada ima nekih glasina da rade na novoj aplikaciji....

Bilo bi dobro da je to stvarno glavna mana....mana ima koliko hoćeš...

Osim interfejsa nemam ni jedan problem. Kad su momci bili da montiraju, rekli su da se radi na unapređenju aplikacije

Apsolutno, ovo je samo moje iskustvo. EON mi je neprevaziđen po preglednosti, Yettel-ova aplikacija nije ni blizu, ali osim toga, kod mene nema problema.

Eon je najbolja aplikacija na ovim prostorima, koliko ja znam 😃

Jeste. A kako sad kreću Arene na Sbb-u, ostaje još da se reši misterija kad (da li) kreću N1 i Nova na Yettel-u. Koliko sam razumeo, na mts-u ih neće biti a na Yettel-u je ostalo nedefinisano.

Zvaće te sami.
Mene juče zvali za ugovor koji mi ističe sledeće nedelje i bez cenjkanja odmah ponudili 18 x 1 din i 6 x puna cena.
1075 din / mesečno za 500/250 + televizija sa jednim android boxom+ HBO / MAX , mislim da je prilično dobra cena.
Pozvali jednom pre kraja ugovora i ponudili 12 meseci, to nisam prihvatio, i posle toga nisu vise zvali, evo udjoh u 2. mesec bez ugovora. Jos mi ukinuli onaj popust od 500 dinara za mobilni. Videcu da mi numion posalje broj od ovog agenta koji je njemu dao, ako ne moze, nije smak svet, vratim opremu, pa cu onda polako dok ne vidim sta ko nudi. Nije mi hica ni za tv, a ni za net.

Može tako, a možeš i da pošalješ/predaš zahtev za raskid ugovora, pa će se oni sami javiti sa ponudom koja se ne odbija.

Мало пре сам се чуо са активизером, 24х50% траје до краја месеца. После иде 12 месеци. А мени уговор истиче тек 24.05.
Не верујем да ћу успети да завршим.
Морао бих да раније раскинем уговор.
Поднесем раскид и да видим да ли ће ме позвати из МТСа.

Шта радити?
Odes u poslovnicu i trazis da isplatis sve do kraja ugovora (2 meseca) i da ti izdaju kod za prelazak na Yettel. Moze da se desi i da ti ponude isto sto i yettel

Nema vise ponude od 18 meseci. Sada daju samo 6 meseci nakon zahteva za raskid, tj. ponudili su mi 12 meseci upola cene i 12 meseci punu cena paketa. Ako nisam prihvatio 12, ovo sigurno necu.

@keza Ovo je ipak ponuda koja se na keca odbija :)

Nova era za Yettel korisnike - sav sportski sadržaj na jednom mestu

Beograd, 2. april 2025 – Yettel TV ulazi u novu eru poslovanja. Ponuda sportskog sadržaja sada je još bogatija, uz vrhunske filmske i zabavne kanale.

Preko Arena Sport kanala, Yettel korisnici sada mogu da prate sve domaće i svetske sportske lige, takmičenja i događaje. To znači da im je na raspolaganju sav sport - od Premijer lige i UEFA Lige šampiona, preko Evrolige, NBA, ABA lige, Formule 1, do NFL-a, ATP turnira i Moto GP-a, i mnogih drugih.

„Ovo je izuzetan trenutak za nas u Yettelu. Zaista smo srećni što korisnicima možemo da ponudimo sve raspoložive i dostupne sportske sadržaje. Važan je i za celokupno tržište, jer donosi veći kvalitet i raznovrsnost ponude širom zemlje. Istovremeno, poželeo bih dobrodošlicu SBB-u u e& PPF Telekom Grupu. Uz Yettel Bank, verujem da ćemo zajedno kreirati sjajne ponude za korisnike”, rekao je Majk Mišel, generalni direktor Yettela.

Uvođenje dodatnih kanala biće omogućeno modernizacijom Yettel TV platforme, koja je već u toku i čiji završetak se očekuje u naredna tri meseca. Nakon toga, korisnici će uživati u unapređenom, besprekornom i personalizovanom iskustvu, kao i još bogatijem informativnom, zabavnom i filmskom programu, uključujući i kanale u vlasništvu United Media.

e& PPF Telekom Grupa konsoliduje svoje poslovanje kroz Yettel i SBB u Srbiji i nastaviće da ulaže u razvoj mreže, bogat sadržaj i digitalne inovacije, kako bi korisnicima pružili digitalne usluge.

Nista još nisu javili za Nova S i N1, samo za sport
kako nisu?
Uvođenje dodatnih kanala biće omogućeno modernizacijom Yettel TV platforme, koja je već u toku i čiji završetak se očekuje u naredna tri meseca. Nakon toga, korisnici će uživati u unapređenom, besprekornom i personalizovanom iskustvu, kao i još bogatijem informativnom, zabavnom i filmskom programu, uključujući i kanale u vlasništvu United Media.

OK, nisu bas servirali informaciju da cemo za 3 meseca imati te kanale, ali to je ocekivani pravac

Vrh Dno