Šta je novo?

Yettel Hipernet

Jel daju televizore na rate i uz popust na pretplatu kod agenata ili mora puna cena paketa? Pitam jer hoće komšija uskoro da pređe kod njih pa da zna jel da uzima TV ovako ili preko njih.

Pozdrav, uzeo sam Hipernet i TV i dobio sam ZTE ZXHN H3600P ruter, ruter mi deluje ok i msm da ce pokriti stan od 65m2. Ono sto me zanima je vase iskustvo s tim ruterom i da li je tacno da se ruter sam azurira i resetuje na fabricka podesavanja posle svakog azuriranja, to mi je rekao monter kad sam hteo da setujem svoju neku sifru i ssid za 2.4 i 5 ghz?

Pozdrav, uzeo sam Hipernet i TV i dobio sam ZTE ZXHN H3600P ruter, ruter mi deluje ok i msm da ce pokriti stan od 65m2. Ono sto me zanima je vase iskustvo s tim ruterom i da li je tacno da se ruter sam azurira i resetuje na fabricka podesavanja posle svakog azuriranja, to mi je rekao monter kad sam hteo da setujem svoju neku sifru i ssid za 2.4 i 5 ghz?
to su monteri rekli i za stari wifi5 ZTE router i jednostavno nije bilo tacno

To nema nekog smisla, osim da se restartuje nakon updejta. Tako nijedan uredjaj ne fukcionise na taj način. Vraća se na fabrička podesavanja samo ako ga ti resetuješ.

Pozdrav ljudi, planiram da se konacno resim krvopija iz sbb i gledam da predjem na yettel optiku. Zanima me samo kako radi televizija. Secam se prica od pre par godina da su ljudi imali probleme sa njihovom televizijom, tipa kasnjenja, bagova, seckanja, sporog odziva na daljinski... Kakva je situacija sad

Pozdrav ljudi, planiram da se konacno resim krvopija iz sbb i gledam da predjem na yettel optiku. Zanima me samo kako radi televizija. Secam se prica od pre par godina da su ljudi imali probleme sa njihovom televizijom, tipa kasnjenja, bagova, seckanja, sporog odziva na daljinski... Kakva je situacija sad
Za ove pare, koliko košta i da nije savršeno vredi.

Ajd sad jedno verovatno glupo pitanje, bili danas monteri sve podeseno sve radi, aktiviram hbo dodatak koji je besplatan uz L paket i ne nadjem hbo i cinemax kanale me, pise da su na pozicijama od 60 do 64 ali meni pise nepostojeci kanali... Treba restartovati box ili malo sacekati?

Ajd sad jedno verovatno glupo pitanje, bili danas monteri sve podeseno sve radi, aktiviram hbo dodatak koji je besplatan uz L paket i ne nadjem hbo i cinemax kanale me, pise da su na pozicijama od 60 do 64 ali meni pise nepostojeci kanali... Treba restartovati box ili malo sacekati?
U aplikaciji odaberi max dodatak pojaviće ti se kanali. Piše Max 0,00 dinara.

Izvinjavam se ako je pisano ranije u temi.

Jel postoji mogucnost da se javna staticka adresa uzme na dve godine pa da bude onda jeftnije?

Koliko se čeka za dolazak ekipe, imam već optiku od MTS, ne koristim je trenutno?

ponedeljak sam vratio opremu u MTS u sredu ili najkasnije cetvrtak je dosao decko da ugradi opremu.

За колико се може прећи са МТС нa Yettel?
У мају истиче уговор, тренутно сам на Бокс 4 црвени, фиксни ми ни не треба више.
У згради имам оптику, био је плакат за Yettel?

Има ли неко број аквитизера за Блокове, 70а?

У мају истиче уговор, тренутно сам на Бокс 4 црвени, фиксни ми ни не треба више.

IDP broj mislim da možeš da tražiš 7 dana najranije za prelaz kod drugog operatera, onda te zovu iz MTS da ti ponude popust kad vide zahteh za prelazak u Yettel.

Imas opciju vracanja opreme na dan isteka ugovora i u roku od 48h dolaze iz Yettela (naravno ako se akviziter iscima da ti to obezbedi u tom roku). Druga opcija je IDP broj on se ceka 5 dana i onda kada ti stigne zakazuje se instalacija pa ti posle vracas opremu. Ako ti treba kontakt akvizitera, pisi mi.

Мање више то знам. Него коју услугу најчешће дају, као пандам Бокс 4 црвени?
Негде видех око 1700 за неки Л пакет.

Чисто да видим шта све спада у то. Да знам шта да тражим, сутра треба да ме зове акивизер.

Мање више то знам. Него коју услугу најчешће дају, као пандам Бокс 4 црвени?
Негде видех око 1700 за неки Л пакет.

Чисто да видим шта све спада у то. Да знам шта да тражим, сутра треба да ме зове акивизер.
Yetel kod kuce L paket

link

Чек, ту не иде мобилни?
Мени треба неки трио пакет, фиксни ми више и не треба.

Хвала. Да ли је то хипернет?
Да ли на то дају попуст 50%,кско ради Ирис Го на Yettel интернету?
Негде сам проли да дају већи пакет по цени мањег и још 50%. 😵‍💫

Хвала. Да ли је то хипернет?
Да ли на то дају попуст 50%,кско ради Ирис Го на Yettel интернету?
Негде сам проли да дају већи пакет по цени мањег и још 50%. 😵‍💫
To je ponuda za yettel L paket, dobije se po ceni M paketa i jos 50 %, to sam ja uzeo pre koji dan, e sad za yettel sve stvarno ne znam to najbolje videti sa agentom kad nazove

Чек, ту не иде мобилни?
Мени треба неки трио пакет, фиксни ми више и не треба.
Pa neće da može za 1700 din i mobilni i tv i net.
Ova ponuda je samo za net+tv. Ponuda gde je uključen i mobilni im nije baš konkurentna. Preporuka je da mobilni ideš odvojeno na poseban ugovor, bolje ćeš proći

Ја бих и паре и јаре 😀. Нисам баш мисло да дају за толико.
50% све Л по цени M би било ок.

Колико је мобилни код њих, тренутно сам на Оморика С у МТС, тамо сам 22 године.

^ Pa tu sad imaš više opcija ako ćeš odvojeno mobilni. Ako pređeš na yettel pripejd nakon tri dana dobijaš ponudu 24x50% na sve postpejd pakete. Neki ekvivalent omorici s je yettel50 koji, sa pomenutim popustom ide za oko 1500din.
Mada, kad pokreneš zahtev za prenos te možda pozovu iz mts-a i daju bolju ponudu.
Tu je i A1 koji za prelazak sa mts-a daje neosuper sa popustom 24x50%. Možda sada i više kako su zaratili sa konkurencijom.

Мало пре сам се чуо са активизером, 24х50% траје до краја месеца. После иде 12 месеци. А мени уговор истиче тек 24.05.
Не верујем да ћу успети да завршим.
Морао бих да раније раскинем уговор.
Поднесем раскид и да видим да ли ће ме позвати из МТСа.

Шта радити?

Ugovorio preko agenta čiji sam kontakt ovde dobio, 24 meseca za 1600, L paket i net 500/250, važi do kraja meseca pa ko se premišlja da zna da još koji dan traje.

Vrh Dno