to su monteri rekli i za stari wifi5 ZTE router i jednostavno nije bilo tacnoPozdrav, uzeo sam Hipernet i TV i dobio sam ZTE ZXHN H3600P ruter, ruter mi deluje ok i msm da ce pokriti stan od 65m2. Ono sto me zanima je vase iskustvo s tim ruterom i da li je tacno da se ruter sam azurira i resetuje na fabricka podesavanja posle svakog azuriranja, to mi je rekao monter kad sam hteo da setujem svoju neku sifru i ssid za 2.4 i 5 ghz?
To nema nekog smisla, osim da se restartuje nakon updejta. Tako nijedan uredjaj ne fukcionise na taj način. Vraća se na fabrička podesavanja samo ako ga ti resetuješ.Pozdrav, uzeo sam Hipernet i TV i dobio sam ZTE ZXHN H3600P ruter, ruter mi deluje ok i msm da ce pokriti stan od 65m2. Ono sto me zanima je vase iskustvo s tim ruterom i da li je tacno da se ruter sam azurira i resetuje na fabricka podesavanja posle svakog azuriranja, to mi je rekao monter kad sam hteo da setujem svoju neku sifru i ssid za 2.4 i 5 ghz?
Za ove pare, koliko košta i da nije savršeno vredi.Pozdrav ljudi, planiram da se konacno resim krvopija iz sbb i gledam da predjem na yettel optiku. Zanima me samo kako radi televizija. Secam se prica od pre par godina da su ljudi imali probleme sa njihovom televizijom, tipa kasnjenja, bagova, seckanja, sporog odziva na daljinski... Kakva je situacija sad
NepromenjenaKakva je situacija sad
U aplikaciji odaberi max dodatak pojaviće ti se kanali. Piše Max 0,00 dinara.Ajd sad jedno verovatno glupo pitanje, bili danas monteri sve podeseno sve radi, aktiviram hbo dodatak koji je besplatan uz L paket i ne nadjem hbo i cinemax kanale me, pise da su na pozicijama od 60 do 64 ali meni pise nepostojeci kanali... Treba restartovati box ili malo sacekati?
IDP broj mislim da možeš da tražiš 7 dana najranije za prelaz kod drugog operatera, onda te zovu iz MTS da ti ponude popust kad vide zahteh za prelazak u Yettel.За колико се може прећи са МТС нa Yettel?
У мају истиче уговор, тренутно сам на Бокс 4 црвени, фиксни ми ни не треба више.
У згради имам оптику, био је плакат за Yettel?
Има ли неко број аквитизера за Блокове, 70а?
Imas opciju vracanja opreme na dan isteka ugovora i u roku od 48h dolaze iz Yettela (naravno ako se akviziter iscima da ti to obezbedi u tom roku). Druga opcija je IDP broj on se ceka 5 dana i onda kada ti stigne zakazuje se instalacija pa ti posle vracas opremu. Ako ti treba kontakt akvizitera, pisi mi.За колико се може прећи са МТС нa Yettel?
У мају истиче уговор, тренутно сам на Бокс 4 црвени, фиксни ми ни не треба више.
У згради имам оптику, био је плакат за Yettel?
Има ли неко број аквитизера за Блокове, 70а?
To je ponuda za yettel L paket, dobije se po ceni M paketa i jos 50 %, to sam ja uzeo pre koji dan, e sad za yettel sve stvarno ne znam to najbolje videti sa agentom kad nazoveХвала. Да ли је то хипернет?
Да ли на то дају попуст 50%,кско ради Ирис Го на Yettel интернету?
Негде сам проли да дају већи пакет по цени мањег и још 50%. 😵💫
Pa neće da može za 1700 din i mobilni i tv i net.Чек, ту не иде мобилни?
Мени треба неки трио пакет, фиксни ми више и не треба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari