gilespi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.08.2007
- Poena
- 330
Bez televizije je ponuda,nije mi potreban tv paketDeluje ok. Ja sam dobio godinu 1 din, pa 12 meseci 3300.
Bez televizije je ponuda,nije mi potreban tv paketDeluje ok. Ja sam dobio godinu 1 din, pa 12 meseci 3300.
Ja skoro produžih ugovor za Hipernet M. Prvo su nudili 12+12, a posle nekog vremena sami ponudiše 18 meseci po 1 dinar.Dobih ponudu od predstavnika Yettel-a za pridužetak ugovora
Yettel Net M godinu dana po dinar druga godina 2699.
Da li je to ok ponuda ili da se cenkam jos sa njima,varijnata da drazim ponudu od Mts?
samo da se javim, hvala svima na preporuci. dobio sam preko agenta 24x1600 za Yettel L paket - TV i net 500/250. Danas prikljucen, sve odlicno!Pozdrav svima, ako moze broj nekog akvizitera za Beograd, bio bih zahvalan. Novi sam korisnik i planiram yettel optiku i tv da uvedem.
Koliko ti traje ugovor, 24 ili 28 meseci?Tako je bilo i kod mene, prvo 11, pa 12 pa 18, samo treba cekati ko hoce da produzuje, ja nemam nameru da produzim, jer mi se nije svideo prekid interneta od 5 dana, pa sledeci prekid ide otkaz. Jasno je da prekide optickog signala servisira mts, i da se tu yettel nista ne pita, ali oni ne znaju ni da li je izasao neko na teren, a ni kad bi to moglo biti, i onda nemas ideju danima...
Tako je bilo i kod mene, prvo 11, pa 12 pa 18, samo treba cekati ko hoce da produzuje, ja nemam nameru da produzim, jer mi se nije svideo prekid interneta od 5 dana, pa sledeci prekid ide otkaz. Jasno je da prekide optickog signala servisira mts, i da se tu yettel nista ne pita, ali oni ne znaju ni da li je izasao neko na teren, a ni kad bi to moglo biti, i onda nemas ideju danima...
24 je u svim opcijama koje su nudili.Koliko ti traje ugovor, 24 ili 28 meseci?
Jel su te ponovo zvali pa nudili tek onda 18 meseci?24 je u svim opcijama koje su nudili.
Da, triput, nakon dva meseca je bila ta treca ponuda 18 po dinar
Takodje potreban broj nekog agenta ako neko ima.Ako neko ima kontakt od nekog agenta za produzenje sa 18 meseci po dinar, moze pp
Hvala unapred.
Je li zna neko da li u paketima sa fiksnim telefonom moze besplatno da se aktivira neka od aplikacija(skajsoutajm ili maks), ne znam da li nisu u ponudi u tim paketima ili ta strana na sajtu nije azurirana?
To ti bez problema daje Yettel direktno. Ne treba ti komercijalista - akviziter.Pozdrav ekipo,
kako da dodjem do nekog ko nudi 24x1600 ?
Uskoro mi istice ugovor sa mts
Hvala
Kako misliš? U poslovnici?To ti bez problema daje Yettel direktno. Ne treba ti komercijalista - akviziter.
Telefonskim pozivomKako misliš? U poslovnici?
Izgleda da aplikacije vise ne rade. Neka stare verzije su mogle, ali sada je problem sa autentifikacijom.E ljudi je l namestio neko hipernet tv an amazon fire stick? probao sam neki apk preko downloadera i instalirao app ali nije hteo da se uloguje...
trebalo bi da da. Barem ja na poslu mogu da otvorim web i gledam sve kanale. Ne koristim app za telefonRadi li Yettel app preko Mts optike?
Radi li Yettel app preko Mts optike?
Zvaće te sami.Ako neko ima kontakt od nekog agenta za produzenje sa 18 meseci po dinar, moze pp
Hvala unapred.
Mozes da namestis kako god ti odgovara.Da li je moguce prebacioti default ip adresu na 192.168.0.1 range ili mora 1.1?
Yettel ne moze da uvede optiku svuda gde mts ima optiku. Znaci ima nekih mesta gde MTS ima optiku, a yettel ne moze tu da udje...Jel imao neko situaciju da mu je provera dostupnosti za yettel optiku na njihovom sajtu ,kazala da ne postoji ta mogucnost za sada na toj lokaciji ,a da je ipak postojala ? Pitam iz razloga jer mi i sada kaze yettel da nemaju optiku na mojoj adresi,kao sto je i supernova pre skoro dve godine ,a ipak sam dobio optiku supernovinu tada (posle malo gimnastike i vezica ). Da znam imam li opet cemu da se nadam ..
Neko je još kačio uputstvo za novije modele preko linux mašine poput raspberry pi, mada meni nije uspelo i završio sam preko podrške.Video sam njegovo uputsto, ali ne uspevam sa H3600p modelom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari