Šta je novo?

Yettel Hipernet

Pre nedelju-dve kada sam pričao za novi ugovor, pričalo se da je 18m po dinar akcija za stare korisnike za produženje. Dva akvizitera za nove korisnike su mi to rekli, ali su odvojene službe.

Dobih ponudu od predstavnika Yettel-a za pridužetak ugovora
Yettel Net M godinu dana po dinar druga godina 2699.
Da li je to ok ponuda ili da se cenkam jos sa njima,varijnata da drazim ponudu od Mts?
Ja skoro produžih ugovor za Hipernet M. Prvo su nudili 12+12, a posle nekog vremena sami ponudiše 18 meseci po 1 dinar.

Tako je bilo i kod mene, prvo 11, pa 12 pa 18, samo treba cekati ko hoce da produzuje, ja nemam nameru da produzim, jer mi se nije svideo prekid interneta od 5 dana, pa sledeci prekid ide otkaz. Jasno je da prekide optickog signala servisira mts, i da se tu yettel nista ne pita, ali oni ne znaju ni da li je izasao neko na teren, a ni kad bi to moglo biti, i onda nemas ideju danima...

Tako je bilo i kod mene, prvo 11, pa 12 pa 18, samo treba cekati ko hoce da produzuje, ja nemam nameru da produzim, jer mi se nije svideo prekid interneta od 5 dana, pa sledeci prekid ide otkaz. Jasno je da prekide optickog signala servisira mts, i da se tu yettel nista ne pita, ali oni ne znaju ni da li je izasao neko na teren, a ni kad bi to moglo biti, i onda nemas ideju danima...
Koliko ti traje ugovor, 24 ili 28 meseci?

Koja je najbolja ponuda za novog korisnika , samo net?

1600x24 500/250, pa ne gledaj TV ako nećeš.

Ne servisira sve prekide Telekom.
Ako je kojim slucajem prekid bio u decembru kad je pao onaj sneg, vecinu tih prekida je sanirao Yettel (prekidi koji su bili ka korisnicima a ne izmedju ormara i/ili spojnica)

Da, triput, nakon dva meseca je bila ta treca ponuda 18 po dinar.

Ako neko ima kontakt od nekog agenta za produzenje sa 18 meseci po dinar, moze pp
Hvala unapred.

Je li zna neko da li u paketima sa fiksnim telefonom moze besplatno da se aktivira neka od aplikacija(skajsoutajm ili maks), ne znam da li nisu u ponudi u tim paketima ili ta strana na sajtu nije azurirana?

Poslednja izmena:
Da, triput, nakon dva meseca je bila ta treca ponuda 18 po dinar

Ako neko ima kontakt od nekog agenta za produzenje sa 18 meseci po dinar, moze pp
Hvala unapred.

Je li zna neko da li u paketima sa fiksnim telefonom moze besplatno da se aktivira neka od aplikacija(skajsoutajm ili maks), ne znam da li nisu u ponudi u tim paketima ili ta strana na sajtu nije azurirana?
Takodje potreban broj nekog agenta ako neko ima.

Pozdrav ekipo,
kako da dodjem do nekog ko nudi 24x1600 ?
Uskoro mi istice ugovor sa mts

Hvala

E ljudi je l namestio neko hipernet tv an amazon fire stick? probao sam neki apk preko downloadera i instalirao app ali nije hteo da se uloguje...

E ljudi je l namestio neko hipernet tv an amazon fire stick? probao sam neki apk preko downloadera i instalirao app ali nije hteo da se uloguje...
Izgleda da aplikacije vise ne rade. Neka stare verzije su mogle, ali sada je problem sa autentifikacijom.
Radi li Yettel app preko Mts optike?
trebalo bi da da. Barem ja na poslu mogu da otvorim web i gledam sve kanale. Ne koristim app za telefon

Radi ytl app svuda (Srbija), nema blokiranja kanala.

Hvala unapred.
Zvaće te sami.
Mene juče zvali za ugovor koji mi ističe sledeće nedelje i bez cenjkanja odmah ponudili 18 x 1 din i 6 x puna cena.
1075 din / mesečno za 500/250 + televizija sa jednim android boxom+ HBO / MAX , mislim da je prilično dobra cena.

Da li je moguce prebacioti default ip adresu na 192.168.0.1 range ili mora 1.1?

Jel imao neko situaciju da mu je provera dostupnosti za yettel optiku na njihovom sajtu ,kazala da ne postoji ta mogucnost za sada na toj lokaciji ,a da je ipak postojala ? Pitam iz razloga jer mi i sada kaze yettel da nemaju optiku na mojoj adresi,kao sto je i supernova pre skoro dve godine ,a ipak sam dobio optiku supernovinu tada (posle malo gimnastike i vezica ) :) . Da znam imam li opet cemu da se nadam ..

Do sada je yettel mogao samo na lokacijama gde postoji mts, ne i supernova.

Da li je moguce prebacioti default ip adresu na 192.168.0.1 range ili mora 1.1?
Mozes da namestis kako god ti odgovara.
Mislim da bi to cak mogao da uradis i sa default yettel/yettel loginom u DHCP podesavanjima, a ako slucajno ne moze, onda nadji rajkovo uputstvo za izvlacenje admin logina pa onda promeni.

Jel imao neko situaciju da mu je provera dostupnosti za yettel optiku na njihovom sajtu ,kazala da ne postoji ta mogucnost za sada na toj lokaciji ,a da je ipak postojala ? Pitam iz razloga jer mi i sada kaze yettel da nemaju optiku na mojoj adresi,kao sto je i supernova pre skoro dve godine ,a ipak sam dobio optiku supernovinu tada (posle malo gimnastike i vezica ) :) . Da znam imam li opet cemu da se nadam ..
Yettel ne moze da uvede optiku svuda gde mts ima optiku. Znaci ima nekih mesta gde MTS ima optiku, a yettel ne moze tu da udje...
I sigurno ne moze da uvede optiku tamo gde mts nema optiku :cool:

Video sam njegovo uputsto, ali ne uspevam sa H3600p modelom.
Neko je još kačio uputstvo za novije modele preko linux mašine poput raspberry pi, mada meni nije uspelo i završio sam preko podrške.
Ako ti je cimanje da nastaviš, onda zovni njih i zamoli ih da ti promene dhcp opseg, ali kao što rekoh, to bi trebalo da je otklučano i na običnom yettel/yettel nalogu.

Nazad
Vrh Dno