Ipak si uzeo 👌To svakako 😀
Jesam, agent je uspeo da me stavi na spisak i dobio sam za 1600din 20 meseci L paket.Ipak si uzeo 👌
Nece da radi istovremeno dok rade njihova 2 boxaNisam siguran da te razumem, @Generator... Imas 2 boxa i hoces da dodas jos jedan box (mi box)? I kazes da nece da ti radi strim na mi boxu? Nece da radi dok rade druga 2 ili nece da radi uopste i kada su druga 2 boxa ugasena?
Ja imam jedan box, koji ne koristim i na 3 tva sam instalirao app. I na svima radi ali ne moze istovremeno. moze samo na jednoj tv app u istom trenutku i mozda bi moglo jos i na njihovom boxu paralelno, nisam probao
Je'l moze to negde da se vidi?Zavisi od profila, po novom samo jedan smart tv, meni rade 3 komada, ali to je profil iz 2021. godine.
Pozdrav,
u aplikaciji yettel za ugovor hipernet mi stoji da je ugovor istekao i da mogu traziti obnovu a datum je 17.jul 2025 za istek ugovora.Da li to znaci da mogu zatraziti raskid ugovora i preci u mts koji mi nude 14 meseci po dinar, ili eventualno ostati u yettel ako daju neke slicne uslove za ostanak.
Imao sam hipernet po ceni 14 meseci po dinar i 12 meseci po 3100din.Prilog slika iz aplikacije
Yettel TV M paket sa ugovornom obavezom
- Usluga Yettel TV je moguća posredstvom Yettel TV Boxa koji se predaje Pretplatniku u zakup
- Prikazana ponuda važi za nove korisnike Yettel TV usluga uz ugovornu obavezu od 12 meseci.
- Pretplatnik zaključenjem ugovora za Ugovornu obavezu uz odabrani Yettel TV tarifni paket stiče pravo na korišćenje promocije koja podrazumeva povlašćenu cenu zakupa prvog Yettel TV Box uređaja. Promocija povlašćena cena zakupa prvog Yettel TV Boxa uređaja omogućava Pretplatniku da tokom trajanja ugovorne obaveze od 12 meseci plaća promotivnu cenu mesečnog zakupa prvog Yettel TV Box uređaja u iznosu od 1 rsd.
- Pretplatnik u ponudi može paralelno da gleda Yettel TV na 3 uređaja, maksimalno 2 YettelTV Boxa, 1 Web TV platforma, 1 SmartTV uređaj
- U slučaju raskida ugovora pre isteka ugovorenog korisničkog trajanja, pretplatnik se obavezuje da Yettelu isplati naknadu štete zbog prevremenog raskida ugovora u skladu sa članom 53. Opštih uslova pružanja i korišćenja usluga u javnoj fiksnoj komunikacionoj mreži Yettel d.o.o. Beograd.
Yettel TV M paket bez ugovorne obaveze
- Usluga se plaća karticom putem Web Shop-a, traje 30 dana i obnavlja sve dok je korisnik ne otkaže
- Pretplatnik uz paket bez Ugovorne obaveze može da registruje do 3 uređaja, a istovremeno može da gleda program na samo jednom od njih
Prvo napiši na twitteru da te pozovu oko obnove TV ugovora. Ako ne uspeš da izboksuješ ništa pametno na taj način, imaš ovde na forumu thread upravo za ostvarivanje kontakta sa agentima.Ok,
da li ici u poslovnicu ili ako ima neko kontakt od agenta.
Hvala
I ja znam da je tako kako su ti napisali/objasnili. 2 boksa+1 drugi neki uređaj.Aha, znaci mora preko racunara.
Provericu, hvala.
Kontaktirao sam ih u vezi strimova i njihov odgovor je da pored dva njihova stb-a ne mogu 3.strim koristiti na nekom android boxu, u mom slucaju EON, vec moze na laptopu ili mobilnom telefonu sto mi iskreno nema veze s mozgom.
Sta ako ne posedujem ni jedno ni drugo, imam samo box...?
ja sam na 10/6 ali sam siguran da nije moglo 2 tv app istovremenoUloguj se na profil i vidi sta pise za uredjaje, kod mene pise da je dozvoljeno 10 registrovanih uredjaja i 6 strimova istovremeno.
Moguce varijante su:
3 registrovana, 1 strim
6 registrovanih, 3 strima,
10 registrovanih, 6 strimova.
mozda ima jos neka za koju ne znam.
Hvala , ali nece . Daje izbor jezika na kome će program da ide eng rus čh tur , ali mi ne da opciju titla kao na drugim programima . U pitanju je History . Verzija apk 9.51.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari