Šta je novo?

Yettel Hipernet

Uzasan je internet postao , tv to je boze ti sacuvaj sramota za takvu kompaniju iskreno iptv koji nadjem na netu ima 5X bolju sliku da ne pricam o daljinskom kom treba jedno 10 sekundi da odradi funkciju sve u svemu JAKO LOSE brzina danima ovako od 300mb 🤡🤡1000018995.jpg

Nisam primetio lošiji rad interneta u odnosu na inače, ali neki sajtovi jesu bagovali juče, generalno su google servisi radili lošije da ne pominjem rešavanje 15 non robot puzzle na Microsoft servisima itd... Nije bilo pada brzine kod mene.

Imam Samsung NU7400 Series 7 TV, ali Yettel TV aplikacija nije dostupna. Da li je neko pokušao da je instalira preko developer moda, i što je još važnije, da li je radila kako treba? Ako ovo ne funkcioniše, verovatno ću morati da uzmem neki Android TV box ili Chromecast.

Ima problema sa internetom, nekada uspori Youtube, nekada je veći ping u igricama. Primećeno u poslednjih nekoliko dana.

Nešto u poslednje vreme primećujem mnogo žalbi na yettel internet na temi. Do sada su se ljudi uglavnom žalili na tv a interenet hvalili. Nije valjda da su paceri uspeli da zeznu i internet

Yettel STB uređaji su tako genijalno podešeni da se gase na svaka 2 sata... Jedino Yettel korisnici moraju da kupe 'Mouse Jiggler' da bi gledali TV bez prekida. Digitalna revolucija na delu! Zamislite – umesto da opušteno gledate TV, sada morate da 'varate' svoj uređaj kao da ste na poslovnom laptopu. Genijalno, zar ne? Dobrodošli u budućnost Yettel televizije... Sada su izgleda neko ograničenje smislili i za Internet :)

Verovatno se sada gasi i Internet posle dva sata. Sada umesto "da li još gledate", verovatno piše... "da li još koristite Internet"?

Poslednja izmena:
Internet konekcija je uzasna zadnjih par dana....

Uradite testove kroz Ratel nettest, i pišite žalbe.

Ja nemam problem sa pingom, igram wot, nikakav problem ovih dana, bez obzira na deo dana.
Skyshowtime i max isto bez problema, kao i stremio.
Sve normalno.
Niko od ukućana se ne buni da nešto trokira.
RATEL brzina preko wi-fi, na telefonu starom 5godina iza jedne prepreke je 480/230 na nekih 7m od rutera (5g konekcija).

Imam Samsung NU7400 Series 7 TV, ali Yettel TV aplikacija nije dostupna. Da li je neko pokušao da je instalira preko developer moda, i što je još važnije, da li je radila kako treba? Ako ovo ne funkcioniše, verovatno ću morati da uzmem neki Android TV box ili Chromecast.

Evo gore moj odgovor pre godinu dana na tu situaciju, probaj i vidi kako radi, nema šta da izgubiš.

Ja sam samo imao problema sa YouTube-om pre koji dan, ostalo sve perfektno šljaka.

Pozdrav,
Prelazim sa SBB-a na Hipernet Trio L paket, SBB bukvalno skoro da se nije ni potrudio da me zadrzi kao starog korisnika a u Yettleu sam dobio ovu novu promociju koja vazi do kraja Januara ako sam dobro razumeo / 22 meseca po 1650 rsd (50% od pune cene Trio M paketa).

Interesuje me ako moze pomoc oko:
  • Savet za najbolji protok preko WiFi signala, da li postoji neki nacin (podesavanja ili slicno) da se izvuku najvece brzine iz paketa sa stock ruterom koji se dobija od njih (sa SSBom sam najvise dobio oko 200/30mbs)
  • Neki savet da li odmah instalirati Yettel app za smart tv ili im stb radi ok (mesni je SBB i posle dve promene stb uredjaja i dalje bagovao pa sam bio primoran da idem na smart app)
  • Ima li neko neki savet prilikom busenja odnosno uvodjenja instalacija u stan, da li na nesto posebno trebam da obratim paznju?
Hvala unapred.

trenutno u ponudi imaju:
  • Yettel Kod Kuce M (internet 300/150 Mbps i televizija), 22 meseca 50% - 1650 din mesecno i 2 meseca puna cena - 3299 din mesecno
  • Yettel kod kuce L po ceni M paketa 22 meseca (500/250 Mbps + HBO i Cinemax kanali u paketi), 22 meseca 50% M paketa - 1650 din i 2 meseca puna cena L paketa - 4299 din
Izabrah drugu opciju, deluje kao dobra ponuda, nadam se da se necu pokajati :)

Zanimljiva ponuda.

Mene su zvali da mi nude tu opciju, 24m po 1650 din kao garantovana cena, brzina do 500/250 Mbps i svi kanali, prihvatio sam, ali nisam nigde video u ugovoru da je ta cena garantovana svih 24m, ionako nije za mene a ponuda je više nego odlična. To preko telefona kažu jedno, a u praksi je nešto drugo. Mada koliko znam yettel nikome nije dizao cenu hiperneta tokom UO.

Pozdrav,
Prelazim sa SBB-a na Hipernet Trio L paket, SBB bukvalno skoro da se nije ni potrudio da me zadrzi kao starog korisnika a u Yettleu sam dobio ovu novu promociju koja vazi do kraja Januara ako sam dobro razumeo / 22 meseca po 1650 rsd (50% od pune cene Trio M paketa).

Interesuje me ako moze pomoc oko:
  • Savet za najbolji protok preko WiFi signala, da li postoji neki nacin (podesavanja ili slicno) da se izvuku najvece brzine iz paketa sa stock ruterom koji se dobija od njih (sa SSBom sam najvise dobio oko 200/30mbs)
  • Neki savet da li odmah instalirati Yettel app za smart tv ili im stb radi ok (mesni je SBB i posle dve promene stb uredjaja i dalje bagovao pa sam bio primoran da idem na smart app)
  • Ima li neko neki savet prilikom busenja odnosno uvodjenja instalacija u stan, da li na nesto posebno trebam da obratim paznju?
Hvala unapred.
.Wifi podesi sa ti bude na 5ghz tako nesto tu dobijes max brzinu
.stb radi uzasno spor kao i daljinac slika je uzasna ako uporedimo sbb i yettel moj yi savet nadji ko ima eon nalog da ti da pa koristi eon smart tv app
.mala rupa da prodje samo optika kabal se jedva vidi

Здраво, да ли може да се гледа Yettel аплкација на мтс интернету?

Kako misliš da se gleda?
Yettel aplikacija koju ja koristim za hipernet radi na MTS mobilnoj mreži, npr. kad nisam kući.
Ako te to interesuje.
Ako te interesuje hipernet TV, da i on mi radi na MTS ADSL i supernova kablovskoj.

Dakle preko promotera se ne moze dobiti 50% 24 meseca, vec samo 22 meseca?

Ako sam dobro razumeo, dobija se jedan stb i mogućnost korišćenja smart aplikacije na drugom tv-u?

Ako na forumu ima neki promoter ili neko ima kontakt promotera, nek se javi privatno :D

Hvala @DarkoKv! Ja imam jedan TV, ali i jedan smart tv na drugoj lokaciji gde imam samo SBB net, pa me zanima da li bih mogao da na tom TV-u aktiviram aplikaciju, dok bih na TV-u kod sebe povezao stb.

Ja nemam SkyShowtime u ponudi na Yettel app. Vidim samo Voyo. Paket mi je Hipernet Duo M.
Jel imaš slobodan slot u paketu ili ako ideš na opciju zameni u slotu da li tu imaš ponuđen SST?

na koliko TV-a moze u isto vreme da se gleda koristeci app a ne box?

izgleda samo jedan...

Ja sam juče produžio ugovor, dobio sam 12 meseci po dinar, i 2 stb-a za po dinar

Јесу те сами звали и слали понуду пре истека или си ти морао да иницираш?

Jel imaš slobodan slot u paketu ili ako ideš na opciju zameni u slotu da li tu imaš ponuđen SST?
Ja nemam njihov mobilni paket. Samo optički NET (Hipernet Duo M) i televiziju. Tako da ne znam šta su im slotovi. Ali vidim da su sada skinuli da imaju u ponudi SkyShowTime za Hipernet Duo M. Juče kada sam gledao bilo je. Danas su promenili i nazive paketa. Sada se zovu Yettel kod kuće M i L. Ništa ... deinstaliram sve.

Vrh Dno