alek6legenda
Poznat
- Učlanjen(a)
- 12.07.2023
- Poena
- 40
Meni zabode ponekad, ali zanemarljivo. A danas bas nesto nece
Nešto u poslednje vreme primećujem mnogo žalbi na yettel internet na temi. Do sada su se ljudi uglavnom žalili na tv a interenet hvalili. Nije valjda da su paceri uspeli da zeznu i internet
Imam Samsung NU7400 Series 7 TV, ali Yettel TV aplikacija nije dostupna. Da li je neko pokušao da je instalira preko developer moda, i što je još važnije, da li je radila kako treba? Ako ovo ne funkcioniše, verovatno ću morati da uzmem neki Android TV box ili Chromecast.
trenutno u ponudi imaju:
Izabrah drugu opciju, deluje kao dobra ponuda, nadam se da se necu pokajati
- Yettel Kod Kuce M (internet 300/150 Mbps i televizija), 22 meseca 50% - 1650 din mesecno i 2 meseca puna cena - 3299 din mesecno
- Yettel kod kuce L po ceni M paketa 22 meseca (500/250 Mbps + HBO i Cinemax kanali u paketi), 22 meseca 50% M paketa - 1650 din i 2 meseca puna cena L paketa - 4299 din
![]()
.Wifi podesi sa ti bude na 5ghz tako nesto tu dobijes max brzinuPozdrav,
Prelazim sa SBB-a na Hipernet Trio L paket, SBB bukvalno skoro da se nije ni potrudio da me zadrzi kao starog korisnika a u Yettleu sam dobio ovu novu promociju koja vazi do kraja Januara ako sam dobro razumeo / 22 meseca po 1650 rsd (50% od pune cene Trio M paketa).
Interesuje me ako moze pomoc oko:
Hvala unapred.
- Savet za najbolji protok preko WiFi signala, da li postoji neki nacin (podesavanja ili slicno) da se izvuku najvece brzine iz paketa sa stock ruterom koji se dobija od njih (sa SSBom sam najvise dobio oko 200/30mbs)
- Neki savet da li odmah instalirati Yettel app za smart tv ili im stb radi ok (mesni je SBB i posle dve promene stb uredjaja i dalje bagovao pa sam bio primoran da idem na smart app)
- Ima li neko neki savet prilikom busenja odnosno uvodjenja instalacija u stan, da li na nesto posebno trebam da obratim paznju?
Ja nemam SkyShowtime u ponudi na Yettel app. Vidim samo Voyo. Paket mi je Hipernet Duo M.Besplatna je, zauzima jedan slot od tri kod mene na total 40
Mozes da uzmes i dva STB-a pa da taj drugi odneses na tu drugu lokaciju, a mozes i preko app.Hvala @DarkoKv! Ja imam jedan TV, ali i jedan smart tv na drugoj lokaciji gde imam samo SBB net, pa me zanima da li bih mogao da na tom TV-u aktiviram aplikaciju, dok bih na TV-u kod sebe povezao stb.
Jel imaš slobodan slot u paketu ili ako ideš na opciju zameni u slotu da li tu imaš ponuđen SST?Ja nemam SkyShowtime u ponudi na Yettel app. Vidim samo Voyo. Paket mi je Hipernet Duo M.
Ja nemam njihov mobilni paket. Samo optički NET (Hipernet Duo M) i televiziju. Tako da ne znam šta su im slotovi. Ali vidim da su sada skinuli da imaju u ponudi SkyShowTime za Hipernet Duo M. Juče kada sam gledao bilo je. Danas su promenili i nazive paketa. Sada se zovu Yettel kod kuće M i L. Ništa ... deinstaliram sve.Jel imaš slobodan slot u paketu ili ako ideš na opciju zameni u slotu da li tu imaš ponuđen SST?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari