Šta je novo?

Yettel Hipernet

Yettel STB uređaji su tako genijalno podešeni da se gase na svaka 2 sata... Jedino Yettel korisnici moraju da kupe 'Mouse Jiggler' da bi gledali TV bez prekida. Digitalna revolucija na delu! Zamislite – umesto da opušteno gledate TV, sada morate da 'varate' svoj uređaj kao da ste na poslovnom laptopu. Genijalno, zar ne? Dobrodošli u budućnost Yettel televizije... Sada su izgleda neko ograničenje smislili i za Internet :)

Verovatno se sada gasi i Internet posle dva sata. Sada umesto "da li još gledate", verovatno piše... "da li još koristite Internet"?
To im je već odavno 'novina' u interface-u.
Probao sam da isključim sva moguća gašenja i stopiraja televizije i ekrava, u tom njihovom sistemu, ali uzalud,.. nakon 2h, koristio ti daljinac ili ne, on insistira da ti ga nasilno isključi.
Toliko o Yettel mreži.
Da ne govorim o ažuriraju stanja računa u Yettel aplikaciji za Android, pa to je jeza, blagi užas i katastrofa, oni meni menjaju zaduženja na svakih par dana i to u sred meseca, kada nema nikakve logike da mi šalju zaduženje.. jedan dan stoji zaduženje od 6.000,00rsd, drugi dan 3.00rsd, treći dan neka leva cifra, božemeteoprosti,.. moje , lično, mišljenje je da su u Yettelu svi k-valitetno urađeni , ili im se sistem raspada.
Yettel, (n)

Btw , da ne govorim o optičkom internetu koji je gotovo pa neupotebiljiv. Kada otvorim stranicu u browser-u TVa, čekam po pola minute da se dozove pameti.
Plaćam Hipernet Duo M paket.

Yettel STB uređaji su tako genijalno podešeni da se gase na svaka 2 sata... Jedino Yettel korisnici moraju da kupe 'Mouse Jiggler' da bi gledali TV bez prekida. Digitalna revolucija na delu! Zamislite – umesto da opušteno gledate TV, sada morate da 'varate' svoj uređaj kao da ste na poslovnom laptopu. Genijalno, zar ne? Dobrodošli u budućnost Yettel televizije... Sada su izgleda neko ograničenje smislili i za Internet :)
Ne pomaže Mouse Jiggler....gasi i sa njim

Ne pomaže Mouse Jiggler....gasi i sa njim
Kada priključim Mouse Jiggler, pojavi se strelica miša na ekranu. Zatim priključim klasični miš, pomerim strelicu u ugao, izvučem klasični miš, ali se STB uređaj ne gasi. Međutim, ta strelica miša na ekranu me je nervirala, pa sam uzeo 'EON van mreže' i njihov STB uređaj vratio u kutiju.

Ta njihova fraza: 'Važno nam je da znate da se poslovanje naše kompanije zasniva na pozitivnom korisničkom iskustvu' – nije tačna. Da zaista brinu o korisničkom iskustvu, korisnici ne bi morali da se bore sa nelogičnim funkcijama i nedovršenim rešenjima.

Pored tehničkih propusta, dodatni problem je i nedostatak volje da se korisnicima ponudi adekvatna podrška ili barem priznanje problema. Umesto toga, korisnici se često suočavaju sa generičkim odgovorima korisničke podrške, bez konkretnih rešenja.

Da javim danas sam uveli yettel dali su mi 24x1650. Instalacija je bila ok. Net je odličan tv je onako....
Ukoliko nije tajna koji promoter Vam je ponudio 24x1650?

Na optici sam, i koliko sam računao, trenutno mi je najpovoljnije da pređem na Yettel.
Jučer sam bio u Yettel expozituri i najviše što tamo mogu da mi ponude za net+TV je 18x50% jeftiniji paket, tj. 1650 Din, Yettel kod kuće M, a gledam skuplji paket, Yettel kod kuće L,+6x 4299.

...

Ta njihova fraza: 'Važno nam je da znate da se poslovanje naše kompanije zasniva na pozitivnom korisničkom iskustvu' – nije tačna. Da zaista brinu o korisničkom iskustvu, korisnici ne bi morali da se bore sa nelogičnim funkcijama i nedovršenim rešenjima.

Pored tehničkih propusta, dodatni problem je i nedostatak volje da se korisnicima ponudi adekvatna podrška ili barem priznanje problema. Umesto toga, korisnici se često suočavaju sa generičkim odgovorima korisničke podrške, bez konkretnih rešenja.
U pravu si. Ja sam imao neki problem sa njihovim Yettel box-om (otvorio sam temu ovde na forumu o tome) i zvao njihovu podršku. Čovek je bio ljubazan, ali veze nema. Sve se vadio da nije do njih, nego je do ažuriranja Androida od strane Google-a. Kako su mi ovde na forumu savetovali fabrički reset, ja ga pitah za to - da li će mi pomoći - on kaže da neće, a ja onda da li će mi zameniti box, on kaže da neće jer radi. 🙄 Kako nisam imao kud, ja ga resetovao na fabrička podešavanja i problem je nestao. Samo što sam morao sve opet da podešavam i instaliram. Tako da ne uzdajte se previše u njihovu tehničku podršku. Pre ćete ovde na ovom forumu naći rešenje i pomoć.

Ima li neki promoter/akvizer, zainteresovan sam za obnovu ugovora? :)

Za obnovu ugovora traži IDP broj, pa će se oni sami javiti. :)

Ima li neki promoter/akvizer, za novog korisnika? 🙂
Poslao sam ti na pm kontakt jednog od njih, vidi sa njim šta nudi ali probaj da mu ne daš sve svoje detalje (tipa adresa i slično), da bi ako ti ne odgovara ponuda probao kod nekog sledećeg, iskustvo pokazuje da od osobe do osobe varira ponuda - od onih koji nude 11m po 1 din do onih koji nude 18m po 1din (svi ugovori im sad idu na 2 godine).

Lako je skidati gaće sa cenama kada sarađuješ sa državom ali džabe im to bilo kada je (bar meni) najbolji kanal od svega što oni nude RTS Kolo 😄

Iz tih razloga, jedna od najglupljih odluka bila mi je potpisivanje dvogodišnjeg ugovora sa njima koji evo ističe za dva'es dana. Koji bi najbolji momenat bio za raskid. Kolega mi je pričao kako je svojevremeno hteo da podnese zahtev za raskid nekih mesec dana unapred pa su ga zavlačili nešto poput "jao nemojte, rano Vam je još, samo ćete bezveze plaćati taj poslednji mesec" i on ih poslušao, došao da raskine ugovor na par dana pred istek, eeeee ali onda mu nisu realizovali daaanima raskid nego su čeeekali kako bi im što duže plaćao... 🤨

Moje iskustvo sa yettel internetom nakon 2 godine je vise nego pozitivno (blok 71, NBGD). Brzina je svo vreme bila konstantna (250/125 Mbps), a neki dan sam potpisao novi ugovor sa brzinom 300/150 Mbps.
Ne secam se da je bilo vecih prekida, a radim od kuce, tako da bih to verovatno primetio.

Potpisao sam novi ugovor pre neki dan, i ovaj put sam ukljucio Yettel TV jer je doplata bila vise nego povoljna. Na moje opste iznenadjenje, TV radi veoma dobro, kvalitet slike je odlican, a prebacivanja kanala je veoma brzo (<2 sec). Trenutno jos imam Supernovu TV preko DVB-C i razlika u kvalitetu izmedju Yettel i Supernove je nepostojeca. Jedina zamerka je broj kanala naravno kod Yettela. Generalno ja pretezno gledam sport, tako da mi je yettel tv odgovarala sto se pnude tice.

Moje iskustvo sa yettel internetom nakon 2 godine je vise nego pozitivno (blok 71, NBGD). Brzina je svo vreme bila konstantna (250/125 Mbps), a neki dan sam potpisao novi ugovor sa brzinom 300/150 Mbps.
Ne secam se da je bilo vecih prekida, a radim od kuce, tako da bih to verovatno primetio.

Potpisao sam novi ugovor pre neki dan, i ovaj put sam ukljucio Yettel TV jer je doplata bila vise nego povoljna. Na moje opste iznenadjenje, TV radi veoma dobro, kvalitet slike je odlican, a prebacivanja kanala je veoma brzo (<2 sec). Trenutno jos imam Supernovu TV preko DVB-C i razlika u kvalitetu izmedju Yettel i Supernove je nepostojeca. Jedina zamerka je broj kanala naravno kod Yettela. Generalno ja pretezno gledam sport, tako da mi je yettel tv odgovarala sto se pnude tice.
Kakvu si ponudu konkretno dobio?Mislim na period po dinar i duzinu ugovora

Istice mi ugovor u MTSu, preneo bih optiku i tv na Yettel tj presao bih. Jel uspeo neko da izvuce neku pogodnost na Yettel Sve? Vec imam Bank Max kod njih.

Ne secam se da je bilo vecih prekida, a radim od kuce, tako da bih to verovatno primetio..
Nema se tu razloga žaliti na optiku, mada jeste bilo povremenih prekida ali retkih, tu je uvek za prvu pomoć i mobilni net. Više je to pitanje sistema vrednosti koje čovek prihvata ili ne, biti dve godine bez Nove i N1 za mene je bila potpuna glupost i promašaj ali ta greška je ispravljena, sada ostaje da otkačim i ovu uslugu yettela kao što sam skoro skinuo sa sebe krpelj u vidu njihove mobilne telefonije.

Ko prati 'ladionicu a naročito ako se uživo kladi, treba kao jedan drugar da ima obe varijante, i SBB zbog Evrolige pre svega, a i neke od ovih propagadnih varijanti kao što su mts ili yettel. Dalje na hipernetu nisam imao mobilnu aplikaciju, ne znam kakva je ni ona od supernove ali znam od pre da je EON odlična aplikacija i imam svugde sa sobom TV 😊

Ima I yettel TV aplikaciju...Evo upravo gledam preko tableta...najveca mana je Sto torrenti zapinju a kod sbba nisu I ako Sam I tamo bio iza nata....

Da li neko zna sta je fora sa HBO-om? Aktivirao ovu besplatnu promociju i mogu da gledam na racunaru i telefonu HBO ali na tv-u koji koristi njihov stb HBO kanale uopste nemam.

Ugasi stb na minut.

Ne ide. Neko drugo je kupio Telemah u Bosni. Ostali mislim da ostaju u sklopu UG još neki period.

Yettel je konačno kupio SBB. U narednim danima ide više detalja. Dogovor je postignut.
Je l ima negde na vestima, ne mogu pronaći tu informaciju nigde.

P.S Sta ce biti sa paketima, sigurno će ih menjati i infrastrukturu koju koriste zar ne?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno