@DonVlad
Nije njima konkurencija Orion, tj Orion nikome nije konkurencija jer imaju premali broj korisnika i premalo pokrivenih lokacija. I dodatno nisi pošten kad porediš nezvaničnu ponudu Orion-a (sa 20% popusta, pa onda 1750 - 20% = toj tvojih 1400 din) vs zvaničnu ponudu sa sajta drugog provajdera, i još kad navodiš brzinu od 1 Gbps koja je dostupna samo podskupu Orion korisnika gde imaju XGPON opremu a ostatak za te pare (1750 din, zvaničan cenovnik) dobija 400 Mbps a ne 1 Gbps.
Nije realno ni bilo očekivati cene konkuretne ZLOrionu već nešto poput Supernova i MTS optike sa nešto većom brzinom od njih i eventualno sa "gratis" digitalnim servisom tipa HBO Go, Deezer, Bookmate... šta god. Evenutalno x% više gigabajta za mobilni telefon u poređenju sa istom tarifom kad se mobilna tarifa uzme odvojeno.
Telenor očigledno nema nameru da posluje za gubitkom dok se "probija" na tržište pa zato neće ni da spuste cenu ni da daju više dž meseci od konkurencije.
p.s. Ja sam Orion prepaid optika korisnik, čisto da napomenem pre nego što me napadneš
😀