Sad vidim da si zapravo napisao: ne total.Da li je neko skorije dobio 50% popusta na jeftinije pakete (ne TOTAL)? Ako jeste - kako?
jetel je jedini operater koji dobro i brzo radi otkup ugovorne obaveze - odmah u radnji na licu mesta možeš sve isplatiti i već sutradan možeš podneti zahtev za prenos u drugu mrežu.Istice mi ugovorna obaveza 17.12.2023. god. ( total 12 sa 50 % popusta ).
Kontaktirao sam fantomsko odeljenje za ostanak u mrezi po pitanju novog ugovora ( hteo sam total 40 sa 50 % popusta ) i odbili me, naravno.
Dobio ponudu da predjem u A1 i verovatno cu je prihvatiti ( neoneo sa 50% popusta, izadje na 1250 dinara mesecno ).
Ne zelim da cekam istek ugovora , pa pokusaj prelaska u drugu mrezu, pa poziv iz yettela sa ponudom od 50 % da ostanem.
Da li je moguce otkupiti ostatak ugovorne obaveze tj. rascistiti dugovanja prema yettelu pre isteka ug.obaveze ?
Suvise sam dugo u yettelu da bih se cenkao sa njima pa ako nemaju nista pametno da ponude kada trazim , red je da se ide dalje.
Jeste ali naglasi obavezno da hoces po tom modelu. Posto oni imaju mogucnost da se prave pametni...Čitao sam i našao na prethodnim stranama ali čisto da proverim ako se raskida ugovor koji je relativno na početku (prošlo 3-4 meseca) samo se plati dopuna do punog iznosa tarife za taj protekli period i to je to?
Da to je neko pravo na "pokajanje" starog operatera da opravda svoje poverenje ili tako neka fora. Ako ti prihvatiš njihovu specijalnu ponudu automatski se otkazuje novi ugovor. Većina prenosi na prepaid jer ako im se prenese na prepaidu a su nema nikakvih bakraca oko postpaida a i najmanja procedura za prepaid je. Ti ako baš hoćeš možeš da ugovaras i postpaid pa da prihvatiš 50 posto popusta 🙂Jedno laičko pitanje, pošto niko nije rekao: ako se ide na prebacivanje broja, pa stigne ponuda od Yettela, da li se poništava zahtjev automatski ako prihvatiš ponudu s popustom?
Da li imaš uređaj kod njih ??Šta onda uraditi da taj poslednji mesec ne naplate po punoj ceni? Meni UO ističe 18.12.2023. god.
Nemam,godinama koristim 50% pousta.Da li imaš uređaj kod njih ??
Iskreno nisam.osetio neku razliku. Zvuk je mozda malo bolji od klasičnog 3G HD poziva... I isto u toku razgovora pada na niže sisteme dok se nikad ne vraća navise... Jedino dok traje Volte na Lte mresi možeš da surfujes dosta brzo net.Da li VoLTE koristi dosta baterije kako se pokazao u praksi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari