Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Могла је додатна опрема превремено само што мора 18 рата да плати одмах, што зависи од сата који је узео, вероватно није мала цифра.

Da li je neko skorije dobio 50% popusta na jeftinije pakete (ne TOTAL)? Ako jeste - kako?

Možeš imati 50% popusta na sve Total pakete:
4, 5, 10, 20, 40…

Da li je neko skorije dobio 50% popusta na jeftinije pakete (ne TOTAL)? Ako jeste - kako?
Sad vidim da si zapravo napisao: ne total.
U svakom slučaju možeš imati na sve Go ili Total pakete. Samo ne može Go Smart.
Ako si u jetelu - kad ti istekne ugovorna obaveza podnesi zahtev za prenos u drugu mrežu pa te zovu da ostaneš kod njih.
A ako si u drugoj mreži podnesi zahtev za prenos u jetel ali da broj bude na pripejd dopuni i onda si dva dana na dopuni pa se trećeg dana učitava promo 50% popust na sve Go ili Total pakete

Ljudi, jedno pitanje. Dobio sam ponudu za 50% popusta na total 40 paket i video sam da trenutno ima popust za samsung galaxy a54 i ako dodam na to jos i popust za reciklazu od 10 hiljade isplati mi se da ga uzmem samo me zanima da li se stvarno dobija 10 hiljade za reciklazu posto vidim da pise da je do 10 hiljade.

Istice mi ugovorna obaveza 17.12.2023. god. ( total 12 sa 50 % popusta ).
Kontaktirao sam fantomsko odeljenje za ostanak u mrezi po pitanju novog ugovora ( hteo sam total 40 sa 50 % popusta ) i odbili me, naravno.
Dobio ponudu da predjem u A1 i verovatno cu je prihvatiti ( neoneo sa 50% popusta, izadje na 1250 dinara mesecno ).
Ne zelim da cekam istek ugovora , pa pokusaj prelaska u drugu mrezu, pa poziv iz yettela sa ponudom od 50 % da ostanem.
Da li je moguce otkupiti ostatak ugovorne obaveze tj. rascistiti dugovanja prema yettelu pre isteka ug.obaveze ?
Suvise sam dugo u yettelu da bih se cenkao sa njima pa ako nemaju nista pametno da ponude kada trazim , red je da se ide dalje.

Moraš isplatiti oktobar,novembar i decembar do isteka UO i ćao.Mada ako imaš 50% popusta nema potrebe da žuriš,neće A1 nigde.

Istice mi ugovorna obaveza 17.12.2023. god. ( total 12 sa 50 % popusta ).
Kontaktirao sam fantomsko odeljenje za ostanak u mrezi po pitanju novog ugovora ( hteo sam total 40 sa 50 % popusta ) i odbili me, naravno.
Dobio ponudu da predjem u A1 i verovatno cu je prihvatiti ( neoneo sa 50% popusta, izadje na 1250 dinara mesecno ).
Ne zelim da cekam istek ugovora , pa pokusaj prelaska u drugu mrezu, pa poziv iz yettela sa ponudom od 50 % da ostanem.
Da li je moguce otkupiti ostatak ugovorne obaveze tj. rascistiti dugovanja prema yettelu pre isteka ug.obaveze ?
Suvise sam dugo u yettelu da bih se cenkao sa njima pa ako nemaju nista pametno da ponude kada trazim , red je da se ide dalje.
jetel je jedini operater koji dobro i brzo radi otkup ugovorne obaveze - odmah u radnji na licu mesta možeš sve isplatiti i već sutradan možeš podneti zahtev za prenos u drugu mrežu.
Ali opet kako kaže kolega @veljadj iskoristi još oktobar i ceo novembar sa 50 % popusta.
Napomena da će ti period od 1. dec biti obračunat bez popusta po punoj ceni.

Šta onda uraditi da taj poslednji mesec ne naplate po punoj ceni?Meni UO ističe 18.12,spreman sam da podnesem zahtev za prelazak u A1 mada mi se tamo ne prelazi jer mi je na poslu užasan signal,sve kolege napustile A1 po isteku UO zbog lošeg signala.Ne pričamo da je loš 4G nego si većinu vremena bez mreže.Za početak ako ne budu dali 50% popusta prebacio bih broj na pripaid pa da čekam aplikaciju.MTS nije opcija makar i prešao u A1...

ako bi da ostaneš u jetelu - onda 19.dec samo podnesi zahtev za prenos u drugu mrežu i odmah te jetel sutradan zove da ostaneš uz bilo koji Total bez uređaja na 50 %.
Čim se dogovorite odmah ti se primenjuje 50 % popusta pa će ti opet ceo decembar 2023. biti prepolovljen.
Samo imaj na umu da ti onda 50 % popusta vremenski traje od 1.dec 2023 do 1.dec 2025

Deo meseca do isteka ugovorne obaveze će ti naplatiti po punoj ceni paketa x 18/31 dan. Tako su bar meni.
(Punu cenu paketa ćeš videti 01.12. kao zaduženje za decembar.)
Zahtev kod A1 možeš podneti 19.12. i još dan-dva da se uknjiži prenos računaj dodatno po punoj ceni, mene je zakačio vikend pa je bilo +4.

Poslednja izmena:
Čitao sam i našao na prethodnim stranama ali čisto da proverim ako se raskida ugovor koji je relativno na početku (prošlo 3-4 meseca) samo se plati dopuna do punog iznosa tarife za taj protekli period i to je to?

Čitao sam i našao na prethodnim stranama ali čisto da proverim ako se raskida ugovor koji je relativno na početku (prošlo 3-4 meseca) samo se plati dopuna do punog iznosa tarife za taj protekli period i to je to?
Jeste ali naglasi obavezno da hoces po tom modelu. Posto oni imaju mogucnost da se prave pametni...

Sada ispada da je najbolje preći na pripejd i sačekati 3-4 dana, pa onda ući u aplikaciju i uzeti 50% popusta za postpaid 😃

Navodno sada ne daju više od 40% popusta na manje pakete (GO...). Da li neko zna nešto više?

Jedno laičko pitanje, pošto niko nije rekao: ako se ide na prebacivanje broja, pa stigne ponuda od Yettela, da li se poništava zahtjev automatski ako prihvatiš ponudu s popustom?

Jedno laičko pitanje, pošto niko nije rekao: ako se ide na prebacivanje broja, pa stigne ponuda od Yettela, da li se poništava zahtjev automatski ako prihvatiš ponudu s popustom?
Da to je neko pravo na "pokajanje" starog operatera da opravda svoje poverenje ili tako neka fora. Ako ti prihvatiš njihovu specijalnu ponudu automatski se otkazuje novi ugovor. Većina prenosi na prepaid jer ako im se prenese na prepaidu a su nema nikakvih bakraca oko postpaida a i najmanja procedura za prepaid je. Ti ako baš hoćeš možeš da ugovaras i postpaid pa da prihvatiš 50 posto popusta 🙂
To jedino ima smisla ako cenis da će biti bolja ponuda pa i da ima smisla da dobiješ 50 posto na jetelu...

Pa da, radije bih ostao u mreži s popustom, ali ako ne ponude, ne bi mi smetalo da pređem recimo na A1 prepaid.

Na koju cenu se daje popust od 50%. Primer Total 10, na precrtanu cenu od 2.549din. ili na 1.999din. Na koju od ove dve cene se obračunava popust koji Yettel daje da bi zadržao korisnika koji podnese zahtev za prelazak u drugu mrežu.

Na veću cenu logično,da je na manju cenu onda to ne bi bilo 50%.

Svi znamo dobitnike...
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F5f1785d8-693e-487b-bc96-626f38c837e9_660x370.png

(izvinjavam se mlađim članovima na matoroj referenci)

Da li VoLTE koristi dosta baterije kako se pokazao u praksi?
Iskreno nisam.osetio neku razliku. Zvuk je mozda malo bolji od klasičnog 3G HD poziva... I isto u toku razgovora pada na niže sisteme dok se nikad ne vraća navise... Jedino dok traje Volte na Lte mresi možeš da surfujes dosta brzo net.
Ako si na yettelu makar nećeš imati omo njihovo svagde ima 3G ali prvih pet sekundi (aloo, sta si rekao, ne cujem i slično dok se ne uspostavi veza...) Ne kazu bez razloga da je razlika u mreži...

Nazad
Vrh Dno