Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Prilozi

• Screenshot_20230213-151502_Yettel.jpg
    Screenshot_20230213-151502_Yettel.jpg
    60.4 KB · Pregleda: 74
  • Screenshot_20230213-151447_Yettel.jpg
    Screenshot_20230213-151447_Yettel.jpg
    44.3 KB · Pregleda: 74
Brzina od 2Mbps mu dođe kao neka socijala. Da je barem 5Mbps, to bi se već moglo nazvati neograničenim internetom. Ovako, surf na telefonu će raditi, Viber, Telegram. Čisto da se kaže da korisnik nije bez interneta.
Ja imam Yettel kućni od 100GB sa organičenjem na 2Mbps, i nije toliko socijalno, ja sam gledao i YouTube 1080p, EON, društvene mreže sve normalno, jedino download fajlova je problem ovako za svako normalno korišćenje je u redu.

Savet.
Gledam da odem iz mts-a postpaid. Da li je realno da predjem sa prenosom broja u Yettel na paket Total40 sa 50% popusta, da li će odobriti 3.250/2=1.625?

Naravno, dan nakon isteka mts ugovorne obaveze odeš u bilo koju jetel radnju i podneseš zahtev za prenos broja uz OBAVEZNU napomenu da broj kod njih bude na pripejd dopuni.
Nakon 5 radnih dana broj se prenosi kod njih pa si onda puna dva dana na pripejd dopuni. Trećeg dana ti se pojavljuje promo u aplikaciji 50 % popusta na bilo koji Total paket.
Total 40 onda ispadne sa e-računom 1575 din.

Cene Total paketa sa 50% popusta
Total 10---- 1275 dinara+ 2 aplikacije
Total 20---- 1475 dinara+ 2 aplikacije
Total 40---- 1625 dinara+ 3 aplikacije
Total Data--- 2025 dinara+ sve aplikacije
Total Data+---- 4025 dinara+ sve aplikacije
Još 50 dinara popusta na ove cene za sve pakete uz e-račun.
Total 40 ili Total Data se najviše isplati u kombinaciji sa Hipernetom jer za postpejd korisnike koji imaju pretplatu veću od 1500 dinara daju duple brzine interneta

Gleda se da puna cena paketa bude preko 1500 din, ne ukupna cena s popustom.
Tako da npr i Total 4, 5, 10, 20 isto imaju duplu hipernet brzinu i 200 din dodatnog popusta.

Na sajtu Yettela Total 40, Total Data i Data + imaju i GB u romingu, dok u aplikaciji u ponudi 50% nije roming naveden.
Da li se dobija i roming GB ako se prihvati opcija 50% prilikom prelaska na postpejd?

Naravno, roming gigabajti Evropa i svet su sastavni deo Total 40, Data i Data + paketa i bez ugovora i sa ugovorom uz 50 %

Ovako je kod mene u aplikaciji. Nigde nije navedeno, dok na sajtu Ima i roming GB.

Prilozi

• Screenshot_20230213_203416_Yettel.jpg
    Screenshot_20230213_203416_Yettel.jpg
    67.1 KB · Pregleda: 60
Jutros kad sam upalio aplikaciju zahtevala mi je da ponovo unesem broj telefona i verifikacioni kod. Nakon toga u njoj pise da je aktiviran e-racun. Cisto da potvrdim da je tacno ovo sto su rekli iznad da novi korisnici izgleda automatski imaju aktiviran e-racun.

Da li je moguće u toku UO uzeti viši paket, a da se ne izgube benefiti(50% na pretplatu i 2x interneta)…?! Ne obnavlja se UO…? Hvala

Ne mogu da se setim da li sam iz aplikacije ili u poslovnici.

Postoji opcija, samo piše da se slotovi gase i postoji mogućnost da de posle promene aktiviraju… probaću! Hvala još jednom!

Za svaki slučaj proveri i kol centar i poslovnicu.
Do sad je moglo da se zadrži 50 % ako pređeš na veći paket, ali kod druga sam video pre neki dan da mu na aneksu za 50 % popusta ( prilog ugovoru ) piše da mu se gubi popust ako promeni paket, nebitno dal je cenovno viši ili niži. Za svaki slučaj proveri. Ranije znam da je moglo, jer sam i ja sam povećavao sebi na viši paket i ostalo je 50 %

Hvala, proveriću… za internet bonus nije strašno, a za 50%… ne bi bilo baš prijatno!

U mom ugovoru koji sam potpisao pre par dana pise da ako promenim paket gubim sve benefite (ukljucujuci 50%) i dobijam benefite novog paketa. Ja sam ovo protumacio da se ostaje bez 50% popusta, ali svakako je najbolje pitati ih.

Javljaj šta će ti reći pa da i mi ostali znamo onda da jednom kad se izabere paket nema mrdanja dok traje 50 % ugovor.

Uspeo sam da pređem sa Total 25 na Total Data bez novog aneksa, uz zadržavanje popusta od 50%. U poslovnici nisam uspeo. Sve sam rešio putem mejla sa Službom za brigu o korisnicima.

tebi verovatno promena paketa nije poništila 50 % popusta jer imaš aneks za 50 % od ranije.
Ali svakako čekamo @Nothingman šta su mu rekli za nove ugovore i anekse šta važi.

I ja sam ranije potpisao ugovor, pre 1.5god, 50% popusta, i mogu da menjam pakete, sto na veci, tako i na manji. Nisam gubio popust. Bio sam neki od total paketa, kasnije presao na go data+, koji je jeftiniji bio, nikakav problem. Sad razmisljam da predjem na total data, mada je skuplji 800din u odnosu na go data+, ali neogranicen net i aplikacije..

kad budeš potpisivao, baci pogled na tu stavku promene paketa na aneksu za 50 % šta će sad pisati

Kod Total Data paketa, da li postoji u Yettel aplikaciji informacija o potrošenim GB po punoj brzii ili samo stoji neograničen internet?

Pođi na Račun - Pregled potrošnje, trebalo bi da piše potrošnja nebitno da li je neograničeno ili ne.

Dobio sam vaučer za popust prilikom kupovine telefona do 5.000 RSD. Kome treba neka se javi u DM pa ću mu poslati bar kod.

Nazad
Vrh Dno