Kao nov korisnik oni ti aktiviraju 100%. Cekaj neki dan pa proveriAko je tako onda odlicno. Mada u aplikaciji ne pise da je aktiviran. Sacekacu par dana pa cu da vidim sta ce da se desi.
Kao nov korisnik oni ti aktiviraju 100%. Cekaj neki dan pa proveriAko je tako onda odlicno. Mada u aplikaciji ne pise da je aktiviran. Sacekacu par dana pa cu da vidim sta ce da se desi.
Ja imam Yettel kućni od 100GB sa organičenjem na 2Mbps, i nije toliko socijalno, ja sam gledao i YouTube 1080p, EON, društvene mreže sve normalno, jedino download fajlova je problem ovako za svako normalno korišćenje je u redu.Brzina od 2Mbps mu dođe kao neka socijala. Da je barem 5Mbps, to bi se već moglo nazvati neograničenim internetom. Ovako, surf na telefonu će raditi, Viber, Telegram. Čisto da se kaže da korisnik nije bez interneta.
Ne postoji, samo stoji neograničen net.Kod Total Data paketa, da li postoji u Yettel aplikaciji informacija o potrošenim GB po punoj brzii ili samo stoji neograničen internet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari