Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

I ja mislim da će doći zbirni račun sa svim ratama za dodatnu opremu, ali je najbolje proveriti sa njima.

Da li ste primetili da su smanjili vrednost davanja za uredjaj za reciklazu sa 10000 na 5000?

Primetili smo i da je ukinuta standardna ponuda za fizička lica, a uređaji se nude samo uz prodaju na rate. 🙃

@kvaka22 Ako si sat uzeo da plaćaš preko mesečnog računa u tom slučaju odmah moraš da isplatiš preostale rate. Ukoliko si uzeo na rate preko Mobi banke onda nastavljaš da plaćaš kao i do sada jer je to u principu kredit, osim ako gasiš i račun u tom slučaju isplaćuješ odmah.

Nije kvaka, ja sam pitao za sat.
Sat je uzet preko racuna, sto znaci, da moram odmah da ga isplatim.
Hvala na odgovoru.

Tri pitanja vezana za Yettel postpaid (konkretno Total 10 paket):
1) Gde se u aplikaciji aktivira e-racun. Oci mi ispadose i ne mogu da nadjem.
2) Na ekranu gde se aktiviraju 2 besplatne aplikacije koje idu uz paket je pisalo da su one besplatne do maja 2023. i da ce se nakon toga naplacivati 49 rsd mesecno. U cemu je fora sa ovim?
3) Aktivirao sam HBO max kao jednu od dve aplikacije i dobio onaj kod koji treba da se unese na HBO nalogu. E sad, problem je sto ja vec imam HBO nalog koji sam upravo otkazao. Medjutim pretplata na njemu mi vazi do pocetka marta. Na koju foru sada da iskoristim ovaj Yettel kod kako bih svoj postojeci HBO nalog prebacio na pretplatu preko Yettela? Da li uopste mogu to sada da uradim ili moram da cekam pocetak marta dok mi ne istekne vazeca pretplata?

1. U delu "racuni" pa dole na kraju.

2. Ni jedna app ne kosta 49, okaci nam sc da vidimo sta je.
3.moras da otkazes postojecu prtplatu da bi aktivirao ovu preko operatra.

to mu mozda pokazuje ono net za 2 app 49din na nekim prepaid karticama je i dalje ta stara cena pa kao da mu promenu paketa nije provukao da je postpaid kroz sistem.

Ne prikazuje mi vise to za 49 dinara, nakon sto sam aktivirao obe aplikacije. To je prikazivalo dok su slotovi bili prazni. Ispod dva prazna slota je pisalo da je besplatno do isteka promocije (maj 2023.) i da ce nakon toga cena biti 49 dinara. Moguce da je neki bug u aplikaciji kao sto rece gicko. Bio mi je prepaid broj do pre par sati kada sam presao na postpaid.

Sto se tice tacke 3 otkazao sam postojecu pretplatu vec, ali ona i dalje vazi do pocetka marta jer se placa unapred.
Inace ja ne mogu da nadjem u aplikaciji nigde deo o racunima. Imam tab kredit. Kao da mi je aplikacija delimicno za prepaid a delimicno za postpaid korisnike :)

Ja nikako da uspem i izbrisem HBO iz slota u apk..Ne zelim da gledam to djubre od apk..Kako da obrisem momci.

Izbrisao sam Yettel app sa telefona i instalirao ga ponovo sa Appstore-a i tek sada aplikacija izgleda onako kako bi trebalo. Ne vidim vise gomilu podataka koji imaju smisla samo na prepaid paketima. I konacno imam sekciju "Racun" :)

Izbrisao sam Yettel app sa telefona i instalirao ga ponovo sa Appstore-a i tek sada aplikacija izgleda onako kako bi trebalo. Ne vidim vise gomilu podataka koji imaju smisla samo na prepaid paketima. I konacno imam sekciju "Racun" :)
ostalo ti u kes memoriji od prepaid napisao sam to gore.

I dalje ne mogu da aktiviram e-racun. Probao par puta i svaki put izadje poruka "Doslo je do greske". Raspad sistema od softvera :D

Ne vredi nista. Cak sam se i ulogovao preko weba, povezao email adresu pored broja telefona, ali ne moze i dalje da aktivira e-racun.

^ mislim da se aktivacija e-računa radi kad prvi put dođe račun na plaćanje. U aplikaciji se prikaze ne plaćen račun, kad stisneš na njega pojave se opcije broja kartice, jednokratno plaćanje….

Ako je tako onda odlicno. Mada u aplikaciji ne pise da je aktiviran. Sacekacu par dana pa cu da vidim sta ce da se desi.

Samo napomena da je posle 500GB brzina 2Mbps. Kod ostalih paketa se gasi internet kad potrosis GB iz paketa.

Brzina od 2Mbps mu dođe kao neka socijala. Da je barem 5Mbps, to bi se već moglo nazvati neograničenim internetom. Ovako, surf na telefonu će raditi, Viber, Telegram. Čisto da se kaže da korisnik nije bez interneta.

Imam total 40 i imam onaj roaming dodatak, čini mi se evropa i svet. Treba da idem u Singapur na 4-5 dana poslom, ali koliko vidim, Singapur nije pokriven ovim dodatkom? Da li mogu da kupim neki drugi dodatak za roaming, ili moram da tražim neku drugu soluciju?

Da li neko ima iskustva sa Yettel kućnim internetom (total paket, neograničen)?
Nemam iskustvo sa konkretnim paketom, ali imam sa Yettel kućnim internetom. Par saveta:
  • pre kupovine meri brzine tokom celog dana (pogotovo uveče) da vidiš da li to što meriš tebi i odgovara,
  • kupi 4G+ ruter ako želiš bolje brzine, jer ćeš od njih uz ugovor dobiti samo 4G ruter.
U A1 možeš dobiti sličan paket "Kućni net XXL" (400GB) za oko 1500 dinara (pod uslovom da možeš da postigneš zadovoljavajuće brzine u njihovoj mreži), a i da dobiješ 4G+ ruter. Ako te tako nešto zanima, javi se u privatnoj ili vidi temu za A1 kućni net.

Nemam iskustvo sa konkretnim paketom, ali imam sa Yettel kućnim internetom. Par saveta:
  • pre kupovine meri brzine tokom celog dana (pogotovo uveče) da vidiš da li to što meriš tebi i odgovara,
  • kupi 4G+ ruter ako želiš bolje brzine, jer ćeš od njih uz ugovor dobiti samo 4G ruter.
U A1 možeš dobiti sličan paket "Kućni net XXL" (400GB) za oko 1500 dinara (pod uslovom da možeš da postigneš zadovoljavajuće brzine u njihovoj mreži), a i da dobiješ 4G+ ruter. Ako te tako nešto zanima, javi se u privatnoj ili vidi temu za A1 kućni net.
Hvala puno na brzom odgovoru! Pregledaću šta su mi opcije. 🙌

Nazad
Vrh Dno