Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

isplativije je uzeti telefon na rate u nekoj od prodavnica tehnike (ako vec ne mozes za kes) pa to otplacivati preko banke, ili kakve god uslove za rate imaju, povoljniji su od yettela

isplativije je uzeti telefon na rate u nekoj od prodavnica tehnike (ako vec ne mozes za kes) pa to otplacivati preko banke, ili kakve god uslove za rate imaju, povoljniji su od yettela
Izgleda da je došlo takvo vreme 😕
Neznam samo ko je tu veći gubitnik kupac ili prodavac, ali znam da bankari (zakonski zelenaši) će postati vlasnici naših života.
Bićemo u dugovima do guše.

Za ove besplatne aplikacije. Deezer HBO se naplaćuje nalog? A internet je besplatan za pristup ako sam dobro razumeo?

^ HBO i Deezer dobijas dzabe uz Total pakete, imas 10gb interneta mesecno za njih. Ako to potrosis onda pocinje da skida glavni net.

Hvala na odgovoru. To je kul. Iskreno nisam cackao. Imam fobiju jos od mtsa kad je slučajno bez potvrde aktivirao dodatke u aplikaciji dok skrolujes 🤣. Pa ne volim da bas setam puno kroz aplikaciju...
Nego imam jos dva broja sa isteklim ugovorom. Jel se nudi ista pametno sa netom trenutno uz 50% pretplate? Prioritet je internet na oba broja.

Postovani, uzela bih telefon u Yetel-u. Honor 70. Pa me zanima da li bih mogla u drugi slot da stavim karticu A1? Hvala

Postovani, uzela bih telefon u Yetel-u. Honor 70. Pa me zanima da li bih mogla u drugi slot da stavim karticu A1? Hvala
Neznam samo kako ti se to isplati.
Pored najskuplje cene na rate Yettel je uveo i masne depozite za svaki kupljen telefon uz svaki paket, što sve ukupno celokupnu porudžbinu čini gotovo 50% skupljom od prvog sledećeg prodavca isto papreno skupog čija radnja počinje na G (pošto je zabranjeno reklamirati ih na forumu).
Od realne cene skuplji su tako za 80%
Jedino opcija za kupovinu ostaje KP tamo je još uvek približno ceni uređaja koju plaćaju u ostalim državama Evrope što se može uzeti kao referentna cena i za naše tržište.

Total 4 i 5 paketi koji su sada u ponudi imaju jednu premium i jednu standardnu aplikaciju ili samo jednu bilo koju aplikaciju? Zanima me jel s njima moguce uzeti hbo i 10GB za neku aplikaciju za cetovanje ili moze samo jedna od te dve stvari?

Total 4 i 5 imaju samo jedan slot za bilo koju aplikaciju, nebitno dal je obična ili premium. Tako da npr možeš samo HBO ili samo dizer.

Jel ima yettel ikakve pakete gde ima nešto više neta? Iskreno ne znam sta da preporučim ljudima. Ok je 50 posto pretplata. Ali im je internet slab poprilično....

@Miki919 imaš total 20 ili total 40, na primer imaš na total 40 ukupno 40gb interneta. Sto ne potrosis prenese se u sledeći mesec. Plus tri aplikacije i za svaku po 10gb interneta. Dodatno dobiješ 8.5gb neta za zapadni balkan, plus 1gb roming za evropu. To dođe 1250din sa ugovorom od dve godine i 50% popusta. Ako je to malo imaš total data i total data+

Ne nalazim taj Total 5 na sajtu, to pricate o nekim starim paketima?
Trazim neki paket obzirom da A1 ukida intarifu, treba mi nesto minimalno jer imam drugi broj kod MTSa, a bilo bi lepo da imam i izbor jedne aplikacije. Najmanji paket na sajtu total 10.

^ mislim da je total 10 najmanji

Ne nalazim taj Total 5 na sajtu, to pricate o nekim starim paketima?
Trazim neki paket obzirom da A1 ukida intarifu, treba mi nesto minimalno jer imam drugi broj kod MTSa, a bilo bi lepo da imam i izbor jedne aplikacije. Najmanji paket na sajtu total 10.

Prilozi

• min paket.jpg
    min paket.jpg
    57.1 KB · Pregleda: 89
^ma video sam ove data pakete i to je OK, nego u poslednjih par poruka se spominje total 5 sa jednom apk po izboru pa reko aj da pitam mozda ne gledam dobro :)

Ovo go data sa 50 % popusta za prelazak sa prepaida na postpaid ,je celim tokom ugovora 924 din ? Il jel sve moze preko aplikacije da se odradi ?

Prilozi

• viber_slika_2023-02-27_21-12-06-046.jpg
    viber_slika_2023-02-27_21-12-06-046.jpg
    55.5 KB · Pregleda: 70
  • viber_slika_2023-02-27_21-12-06-222.jpg
    viber_slika_2023-02-27_21-12-06-222.jpg
    60.9 KB · Pregleda: 58
  • viber_slika_2023-02-27_21-12-06-497.jpg
    viber_slika_2023-02-27_21-12-06-497.jpg
    53.7 KB · Pregleda: 58
  • viber_slika_2023-02-27_21-08-13-771.jpg
    viber_slika_2023-02-27_21-08-13-771.jpg
    54.1 KB · Pregleda: 52
  • viber_slika_2023-02-27_21-08-13-956.jpg
    viber_slika_2023-02-27_21-08-13-956.jpg
    54.8 KB · Pregleda: 50
  • viber_slika_2023-02-27_21-08-13-993.jpg
    viber_slika_2023-02-27_21-08-13-993.jpg
    52.2 KB · Pregleda: 61
Ja planiram da jedan prepaid prebacim na total paket. Da li neko zna da li se menja cena paketa po isteku ugovorne obaveze ?

@milanlaki
Ima total 5 i total 4 Gb. Vidim u aplikaciji od prepaid broja da mogu dve app po izboru i do aprila besplatno, a posle po ceni od 49 din/mes. A na postpaid verujem da postoje te opcije, ali ne mogu da proverim jer i opcije u aplikaciji zavise od toga koji paket koristis.

Uvek se menja cena paketa kod isteka ugovorne obaveze, ako si na pocetku imao bilo kakav popust, vraca se na punu cenu paketa kada istekne ugovor.

Znaci da po isteku UO promenim broj i uzmem opet neki novi paket. Meni i to odgovara jer mi glavni stari broj stalno na istom paketu u drugom telefonu i cena jje ok.

Pa obično do isteka ugovora taj paket i prestane da postoji, no ti možeš da nastaviš da ga koristiš ako hoćeš, ako nećeš, izabereš novi paket koji tada bude u opticaju. Ne promeniš broj, tj ne znam te pilićarske fore kako funkcionišu, pređeš samo na novi paket sa istim brojem.

Skupi su i do 10€ mogu da im dam mesecno, a za vise mi nisu interesantni jer ti njihovi bedni paketi ne vrede ni toliko. Bivsi telenor nije imao sanse u evropi pa se motao po indijskim selima i ovde kod nas izigravao neku velicinu, a takvi su i danas.

Tražio sam total 10 da vidim sta ce odgovoriti. Za dva broja (isti vlasnik)
A definitivno nije ni cudo da im se oseti guzva na mrezi. Bas sam gledo u ruter za 50ak dana 1TB podataka na ruteru. Ako imaju u selu barem 10ak korisnika da gledaju HD kanale to je konstantno opterećenje na mreži.

Poslaše poruku o ovoj novoj akciji:

Kad ono, izgleda da su samo duhoviti, jer ovo je malo manje nepovoljno nego pre, ali i dalje veoma nepovoljno, bar za A53 koji sam gledao.

Poslaše poruku o ovoj novoj akciji:

Kad ono, izgleda da su samo duhoviti, jer ovo je malo manje nepovoljno nego pre, ali i dalje veoma nepovoljno, bar za A53 koji sam gledao.
Najgore od svega što ima onih koji će nasesti na ove nazovi popuste.
Srljamo nezaustavljivo u najgore moguće uslove za kupovinu aparata preko ugovora i operatera.
Svuda je postalo jeftinije kupiti uređaj nego kod njih.

Nazad
Vrh Dno