Izgleda da je došlo takvo vreme 😕isplativije je uzeti telefon na rate u nekoj od prodavnica tehnike (ako vec ne mozes za kes) pa to otplacivati preko banke, ili kakve god uslove za rate imaju, povoljniji su od yettela
Total 10/20 imas dve aplikacije da biras , Total 40 tri , Total data ima sve . total 4/5 ima samo jednuZa ove besplatne aplikacije. Deezer HBO se naplaćuje nalog? A internet je besplatan za pristup ako sam dobro razumeo?
Svi telefoni su simfree, tako da može.Postovani, uzela bih telefon u Yetel-u. Honor 70. Pa me zanima da li bih mogla u drugi slot da stavim karticu A1? Hvala
Neznam samo kako ti se to isplati.Postovani, uzela bih telefon u Yetel-u. Honor 70. Pa me zanima da li bih mogla u drugi slot da stavim karticu A1? Hvala
Ne nalazim taj Total 5 na sajtu, to pricate o nekim starim paketima?
Trazim neki paket obzirom da A1 ukida intarifu, treba mi nesto minimalno jer imam drugi broj kod MTSa, a bilo bi lepo da imam i izbor jedne aplikacije. Najmanji paket na sajtu total 10.
Na jedan broj prepaida nude mi^ma video sam ove data pakete i to je OK, nego u poslednjih par poruka se spominje total 5 sa jednom apk po izboru pa reko aj da pitam mozda ne gledam dobro![]()
Mora registracija brojaOvo go data sa 50 % popusta za prelazak sa prepaida na postpaid ,je celim tokom ugovora 924 din ? Il jel sve moze preko aplikacije da se odradi ?
Hvala. Planirao sam hbo i viber, tako da ce izbor verovatno pasti na total 10Total 4 i 5 imaju samo jedan slot za bilo koju aplikaciju, nebitno dal je obična ili premium. Tako da npr možeš samo HBO ili samo dizer.
Najgore od svega što ima onih koji će nasesti na ove nazovi popuste.Poslaše poruku o ovoj novoj akciji:
![]()
Prolećni popust
Donesi stari uređaj na reciklažu i biraj novi Samsung telefon uz popust i do 40% na odabrane modele!www.yettel.rs
Kad ono, izgleda da su samo duhoviti, jer ovo je malo manje nepovoljno nego pre, ali i dalje veoma nepovoljno, bar za A53 koji sam gledao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari