ArnautPavle
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.04.2018
- Poena
- 55
Je l ima neko na prepaidu na Yettelu još onu ponudu 50% popusta? Meni je ta ponuda nestala sa aplikacije. Inače, prepaid broj kod njih imam duže od godinu dana.
Zanimljivo je što tu ponudu nemam ni na portalu Yettela kada se ulogujem preko računara.uvek je dostupna svima, ta promocija ne prestaje.
Kod mene je vidljiva na sva 3 pripejd broja.
Možda ti je trenutno samo neki bag.
Pa znaš kako, to sam video, da su cene telefona na rate drastično veće u Yettel-u ali u A1 nema tog telefona koji hoću. 😱najbolji pro-tip: jednostavno ne uzimaj uređaje u jetelu, već samo Total ili Go pakete sa 50 % popusta tokom celog ugovora.
Koliko god da si njihov korisnik, boleće ih uvo da ti daju uređaje jeftinije, osim ako nemaš neki vaučer. Jetel je najnezahvalniji i najskuplji za kupovinu uređaja na rate.
Ako uređaje ipak moraš uzeti na rate umesto keširanja privatno, onda prebaci sve brojeve u vip A1, tamo su najjeftiji telefoni na rate.
@KovacTibor Znaci treba da imam ugovor za mobilnu pretplatu?
Nije posteno da je toliko skuplje i jos daju nizu brzinu.
Da je brzina konstantno 150/75mb/s vredelo bi,ali ovako ne vredi nikako.Ugovor za mobilnu pretplatu koji ima punu cenu od min 1500 din (a plaćaš cenu sa popustom) da bi ostvario pravo na veće brzine.
Brzina Yettel Interneta na optici varira ?Da je brzina konstantno 150/75mb/s vredelo bi,ali ovako ne vredi nikako.
Koliko sam procitao brzina dosta varira. Ja imam 50/8mb i mogu reci koliko god mi nisu dragi ovi iz mt:s-a brzina ne opada nikada...
Total 5 je pre 4 meseca postao Total 5 2020 (stari paket koji nije vise u ponudi za nove korisnike, oni koji ga imaju moci ce da ga koriste do isteka ugovora) a na njegovo mesto su stavili Total 10.Jel total 5 više nije deo ponude?
Nema na sajtu, ono istina nema ni 50% na sajtu
Pojavilo mi se u aplikaciji da mogu da predjem na postpaid sa 50% popusta, kad kliknem pojavi se i paket total 5 paket, koji bi mi odgovarao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari