Imas dole "Pogledaj ostale pakete."Sad vidim, nudi samo 50% na go paket, ne i na ostale.
A ranije je bilo obrnuto... Ja sam u decembru obnovio i sve se dogovorio preko tvitera. Sa druge strane, ortaka otkačili i sad čeka kraj UO i planira sa pređe u A1. Verovatno će ga zvati ali mislim da sad on ne želi da ostane 🤣Moraš pozvati 063-9000 i agentu tražiti da te zove služba za brigu o korisnicima radi ostanka u jetelu sa 50 % popusta.
Na društvenim mrežama generalno ne žele ništa da urade niti da proslede.
Jel taj e-racun mora negde da se aktivira ili je podrazumevana opcija?Najveća cena pa - 50 % na nju pa onda još -50 din za e-račun
Uglavnom je podrazumeva opcija, ako nemaš aktiviran jednostavno možeš zatraziti u poslovnici ili pozivom operatera. Ako hoćeš da ti stiže račun na kućnu adresu onda ti povećaju račun za 50din.Jel taj e-racun mora negde da se aktivira ili je podrazumevana opcija?
Ovo treba napomenuti yettelu to sam uradio i ostao sam sa starim hbo dizer nalozima tako da eto mozda znate kada im pišete da tražite da to ostane.Samo me nervira što mora da se promeni paket i što mi resetuje Deezer i HBO naloge.
Hahahah, ispalili sa maila. Navodno po mailu tek nakon 90 dana redovne ponude mogu da se traže benefiti. Pa prece im neko tako redovno ali kad na vrbi... Nije im stalo do novih korisnika.
To i hocu, nego komentarisem ono njihovo da ne mogu da daju 50% bez te zezancije jer je prvi put bila pripejd promocija, nego mora prvo redovna ponuda za normalan produzetak 50%.Budi pripejd 2 dana i trećeg dana ti se učitava promo prelaska na Total pakete sa 50 % popusta.
Ostaje ti 50 % do kraja ugovorne obaveze ako pređeš na paket cenovno jednak ili viši od tvog trenutno. U tvom slučaju prvi dostupni paket je novi Total 10 a da ti ostane 50 % popustaDa li je neko ko ima popust od 50% na pretplatu menjao paket? Zanima me da li i dalje ostaje popust, ako neko zna? I gde da nadjem Nickelodeon app, imam Total 5 2020, ne vidim ga u Yettel app-u.
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari