Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da li bi mogao da ostvarim popust na tws slusalice?Uzeo bih Samsung Buds 2 mozda i Pro,na 24 meseca..Ima li i dalje aktuelnih popusta kao sto je bilo u vezi reciklaze,ili nesto drugo?

Pošto vidim da se uz Total 10 dobijaju dve premijum aplikacije tipa HBO Max i Nickelodeon sa po 10 gb saobraćaja za njih preko telefona, da li to znači da te aplikacije mogu da koristim i da to isto gledam preko TV ili kompa neograničeno preko svog vaj-faj neta?

Mene su cak iskulirali i za molbu da me nazove sluzba za brigu o korisnicima.

Prilozi

• F34F92A1-00A1-4D63-9F84-D6A6DA574047.jpeg
    F34F92A1-00A1-4D63-9F84-D6A6DA574047.jpeg
    106.3 KB · Pregleda: 96
Moraš pozvati 063-9000 i agentu tražiti da te zove služba za brigu o korisnicima radi ostanka u jetelu sa 50 % popusta.
Na društvenim mrežama generalno ne žele ništa da urade niti da proslede.

Moraš pozvati 063-9000 i agentu tražiti da te zove služba za brigu o korisnicima radi ostanka u jetelu sa 50 % popusta.
Na društvenim mrežama generalno ne žele ništa da urade niti da proslede.
A ranije je bilo obrnuto... Ja sam u decembru obnovio i sve se dogovorio preko tvitera. Sa druge strane, ortaka otkačili i sad čeka kraj UO i planira sa pređe u A1. Verovatno će ga zvati ali mislim da sad on ne želi da ostane 🤣

I ja sam za drugi broj sve zavrsio na tviteru.

Drugar je trazio preko kontakta da ga kontaktira neko za prenos u yettel ali niko mu ništa nije pisao do sada.
Uzeo Box3 za 1 dinar ali ne moze mobilni tako da tu uzimaju pare. Net fixni i tv ama ha dzabe skoro ceo ugovor. Ali mobilni se snalazi....

Da li 50% popusta ide na ove veće ili niže cene sa sajta? Uz e racun naravno i bez telefona...

Najveća cena pa - 50 % na nju pa onda još -50 din za e-račun

• Like
Reagovanja: M J
Meni se do sada mail servis@ pokazao kao najefikasniji način za komunikaciju.

Posla sam im mail u ponedeljak uveče, danas me zvali i obnovili ugovor na 2 godine. Stari je isticao 21.1.tako da su mi danas produžili do 19.1. 2025. (25?! Koji distant future, a samo jedna ugovorna obaveza daleko...).

Samo me nervira što mora da se promeni paket i što mi resetuje Deezer i HBO naloge.

Jel taj e-racun mora negde da se aktivira ili je podrazumevana opcija?
Uglavnom je podrazumeva opcija, ako nemaš aktiviran jednostavno možeš zatraziti u poslovnici ili pozivom operatera. Ako hoćeš da ti stiže račun na kućnu adresu onda ti povećaju račun za 50din.

Hahahah, ispalili sa maila. Navodno po mailu tek nakon 90 dana redovne ponude mogu da se traže benefiti. Pa prece im neko tako redovno ali kad na vrbi... Nije im stalo do novih korisnika.

Samo me nervira što mora da se promeni paket i što mi resetuje Deezer i HBO naloge.
Ovo treba napomenuti yettelu to sam uradio i ostao sam sa starim hbo dizer nalozima tako da eto mozda znate kada im pišete da tražite da to ostane.

Ja sam samo ponovo dodao aplikacije u slotove ponovo, sami nalozi su ostali isti…

Nalozi i ostaju isti. Potrebno je samo odabrati ponovo koje ce app imati dodatnih 10gb neta.

I moram da aktiviram naloge na svim uređajima, jer je novi kod za svaku aplikaciju.

Hahahah, ispalili sa maila. Navodno po mailu tek nakon 90 dana redovne ponude mogu da se traže benefiti. Pa prece im neko tako redovno ali kad na vrbi... Nije im stalo do novih korisnika.

Znaci trebalo bi prvo da placam T20 2300 din kao na sajtu jedno 3 meseca pa posle da molim boga da mi odobre 50%, sto je velika verovatnoca da nece.
Idi begaj.
Inace ispalili me i drugi put, prepaid it is.

Budi pripejd 2 dana i trećeg dana ti se učitava promo prelaska na Total pakete sa 50 % popusta.

Da li je neko ko ima popust od 50% na pretplatu menjao paket? Zanima me da li i dalje ostaje popust, ako neko zna? I gde da nadjem Nickelodeon app, imam Total 5 2020, ne vidim ga u Yettel app-u.
Hvala.

Budi pripejd 2 dana i trećeg dana ti se učitava promo prelaska na Total pakete sa 50 % popusta.
To i hocu, nego komentarisem ono njihovo da ne mogu da daju 50% bez te zezancije jer je prvi put bila pripejd promocija, nego mora prvo redovna ponuda za normalan produzetak 50%.

Da li je neko ko ima popust od 50% na pretplatu menjao paket? Zanima me da li i dalje ostaje popust, ako neko zna? I gde da nadjem Nickelodeon app, imam Total 5 2020, ne vidim ga u Yettel app-u.
Hvala.
Ostaje ti 50 % do kraja ugovorne obaveze ako pređeš na paket cenovno jednak ili viši od tvog trenutno. U tvom slučaju prvi dostupni paket je novi Total 10 a da ti ostane 50 % popusta

Nazad
Vrh Dno