Mislim da ja imam ali ne mogu sada da vidim zbog slike u prilogu. Neverovtno postaje na prepaid. Ako uskoro ne bude poboljsanja trazim alternativnu mrezu.Ima li neko da pokloni kod za popust za e planetu možda?
Telefon ti podržava 4g+(LTE Advanced) a ruter za kućni net ti je samo 4g i otuda ta razlika.Mislim da je Yettel kućni internet generalno lošeg kvaliteta. Bar je kod mene takva situacija, dok mi mobilni internet radi sasvim solidno.
Da li je moguće i kako (bez plaćanja penala) raskinuti ugovor ??
Da li je neko raskidao ugovor za kućni net ?
Shvatam da su bitniji postpaid ali zar i ja koja uplatim i do 2000din mesecno, imam dosta veliki saobracaj, niz godina sam korisnik ne zasluzujem bar da se potrude da rese. Gde preci to je pa tek pitanje za sebe.Nisi im toliko vazna kao pripejd korisnik..
prema info koji sam dobio ovde na forumu .. od Yettel podrška na Benchmark forumuMeni rekoše da gubim sjajan spoj ako bilo kakav aneks sklopimo.
Pa ako je loša mreža menjaj. Ne razumem ljude koji očekuju da ih neko moli. Hvala Bogu ima i drugih operatera, niko te ne drži za rukav i vuče. Devojka ponudila to što joj je servirano i što je njen posao, neće firma bankrotirati ako ti predješ kod drugog operatera. Koliko sam shvatio bila je ok i rekla prijatno i hvala. Da je bila napadna opet ne bi valjala. Kada se nadjem u poslovnici i čekam u redu iza nekog takvog profila kao što si ti, tačno mi se rade odredjene radnje...mene oko 19:00 zvala devojka iz jetela koja je aktivna na njihovom podforumu, predstavila se i upita: mi smo vas zvali tog i tog datuma pa je ostalo da se cujemo, bili ste zainteresovani za nase usluge pa da pitamo da li ste i dalje? rekoh joj da sam bio zainteresovan i da sam uzeo pripejd da testiram, medjutim pozalih joj se da im mreza uzasno radi te da mi ni preko fejsa a ni u poslovnici nisu resili problem... tu je bila pauza od 5-7s sto sam shvatio kao znak odobravanja odnosno da ih stoli bojko da resavaju ikome probleme... a onda odjednom malo energicno: a vidimo da ste bili zainteresovani i za Hipernet, da li bi vam to odgovaralo po posebnim pogodnostima od 12x1RSD? rekoh joj da sam isto bio zainteresovan, ali da sam video da ne nude javnu IP adresu i da mi to ne zavrsava posao. opet neka pauza od 5s i bez ponude, bez pokusaja resavanja problema. vazi hvala prijatno i to je to od yettela
I u praksi je tako. Ostaje sjajan spoj.prema info koji sam dobio ovde na forumu .. od Yettel podrška na Benchmark forumu
i nakon obnove ugovora sjajan spoj ostaje aktivan ;-)
Skupljaju ti se zubi po podu?tačno mi se rade odredjene radnje...
Dosta godina sam u telenoru sada yettel.Pa ako je loša mreža menjaj. Ne razumem ljude koji očekuju da ih neko moli. Hvala Bogu ima i drugih operatera, niko te ne drži za rukav i vuče. Devojka ponudila to što joj je servirano i što je njen posao, neće firma bankrotirati ako ti predješ kod drugog operatera. Koliko sam shvatio bila je ok i rekla prijatno i hvala. Da je bila napadna opet ne bi valjala. Kada se nadjem u poslovnici i čekam u redu iza nekog takvog profila kao što si ti, tačno mi se rade odredjene radnje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari