Jedino još preko twittera da probaš, a ako ni tu ne uspeš moraš na plan B. Podneseš zahtev za prelazak na pripejd, pa kada te nazovu iz yettela posle 7-14 dana od podnošenja zahteva tražiš 50% popust.Neće da daju ni preko [email protected]? Koja je sada zamensk adresa za tu službu? Tu su uvek davali 50 % za produženje uz par razmenjenih rečenica.
Ista prica i kod mene i kod moje cerke . od najbolje mreze napravise naj goruDa li se jos neko pati sa yettel internetom na mobilnom telefonu? Jako mi lose radi od trenutka prelaska na yettel. Ping je oko 20 dok DL ide izmedju 7-10 a upload nikad preko 3.
Bio do poslovnice u DC i ajde sto je usluga uzasna pa njih 6 prica dok jedna kasa radi a 4 musterije u redu... Nego i kada sam dosao na red lik mi poslao podesavanja i u fazonu to je to ne znam zasto ne radi i pozvoz. Rekoh da pitam da li je neko imao slicnih problema i da li ih je resio?
o cemu se radi? naziv mreze na uredjaju?Upravo dobih notifikaciju da mi je Telenor kartica promenila naziv. Sada je Yettel.
Ukoliko se to desilo, desilo u poslednjih nekoliko godina. Na dnevnom nivou čujem kako je pao kvalitet mreže nakon promene imena 🙄Ista prica i kod mene i kod moje cerke . od najbolje mreze napravise naj goru
Jeste na prepejdu ili postpejdu? Meni nesto u glavi da su mozda ogranicili postpejd mada to bi bilo bas dnoIsta prica i kod mene i kod moje cerke . od najbolje mreze napravise naj goru
Ali bukvalno je tako, kako je promenjeno ime meni i još par kolega internet je počeo da dosta losije radi. Kad god sam merio sa Speedtest uvek je bilo 50-100mb/s sada ne može da prebaci 20mb/s.Ukoliko se to desilo, desilo u poslednjih nekoliko godina. Na dnevnom nivou čujem kako je pao kvalitet mreže nakon promene imena 🙄
Prvo sam primetio duže otvaranje stranica, nekad neće ni da otvori stranicu nego samo stoji i posle 20 sekundi je otvori. Posle toga sam počeo gledati sa Speedtest i video značajni pad brzine. Nije promenjen ni paket ni kartica.
Iphone zna da zeza ako je ukljucen private relay, zato sam pitao.Prelazak sa Telenora na Yettel sam bio na Samsung N10+, sada sam na Iphone 13pm. Isto se ponaša internet na oba telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari