Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ljudi jel postoje neka cenkanja kod yettela za mobilne kucne net pakete,one sa/oko 150 gb?
I koji vi preporucujete od ova 3 operatera za tu uslugu,ako ima neka caka za popust,sta je najjeftinije i sl.?
Sve zavisi koja ti je bazna stanica blizu (A1, Yettel, MTS) i koliko je opterecenje na njoj (broj aktivnih korisnika).
Raspitaj se, istrazi.

Lagano sam dobio opet 50% popusta na pretplatu u Yettelu. Bez ikakvih pretnji otkazivanjem Ugovora ili prelaskom u drugu mrežu.

Prilozi

• D1DCCC8E-D408-48DD-9BD2-4589E834FA90.jpeg
    D1DCCC8E-D408-48DD-9BD2-4589E834FA90.jpeg
    207.6 KB · Pregleda: 148
Meni za nekoliko dana ističe ugovor, valjda će ponuditi 50% sami kao ljudi, da se ne natežemo :)

Nekad ide tako lako,a nekad zategnu i nece da popuste da ljudi prelaze na pripejd.

šta znam, ja do sad za sve brojeve bez uređaja sam lako završavao, samo tražim da me zove briga o korisnicima.
Ovi sa običnog call centra ne mogu / ne žele da daju 50 %

Pre neki dan odem u poslovnicu, da mi podese neke stvari, prepaid broj, i cujem od radnice, "crvena oznaka na broju". Nije mi zelela reci sta je u pitanju. Broj je neregistrovan, ne vodi se na nicije ime. Pozovem call centar kazu mozda je dugovanje prethodnog vlasnika vi nemate nista.
Pitam ok ako je tako zasto niste sve to pre reaktivacije broja izbrisali, podsetim na zakonska pravila, dobijem cutanje, i objasnjenje sve je u redu.
Zna li neko sta moze da znaci ta "crvena oznaka na broju u sistemu"?
Jeste da nije za postpaid ali mislim da je pitanje opste. Ako ne neka moderator izbrise post.

Ima li neko popust kod za neku od nasih sportskih prodavnica? Kupio bih neke patike...

• Like
Reagovanja: uji
Sredili su za 50% sa pripejda, ali isto tako i zakazao Yettel petak. 😑

Meni radi, dobio popust na dodatnu opremu od 500 dinara.

Au kakve lopurde, ne zna se dal su gori ono il gigatron... Dobijem 20% ma gigatron... I reko idem pazarim grafu novu sa popustom... Os budzak, 90 posto grafika oznaceno kao TOP ARTIKAL... Mamu li im lopovsku, pa necu uzeti tamo nista da je zadnje...

^ to je normalno, sve sto se prodaje nema popust. Ono sto im stoji tu može popust preko Yettela

Prvi put da mi google pretraga trazi antirobot verifikaciju sa Yettel mreze, postpaid.

Može li ako nekom ne treba popust za Gigatron da mi prosledi u PM? Blagodarim!

@machak99
@Pikolo

Vise bi mi odgovaralo za sportvision ili djak, ali ajde ako mozda naleti i ovde nesto.
Samo mi recite ovaj kod moze da se ukuca na sve artikle ili samo na neke koji njima odgovaraju?

Ogrebao danas 6 meseci za po 1 dinar pa ako nekome znaci poslacu kod u pm.
@veljkoka nazalost kod za N sport ga nigde nema. Zasto pojma nemam. Izvinjavam se.

Ističe mi jedan postpaid ugovor polovinom juna, verovatno ću taj broj da prebacim u prepaid, kad da im najavim, pre ili posle isteka datuma? Da li će mi ostatak meseca računati po punoj ceni pošto imam 50% popusta?

Kukao sam im preko Tweetera na male brzine neta. Zamenili su mi karticu koja je bila Telenor uzeta pre 2 godine sa novom zelenom Yettel karticom i brzina je skočila drastično. Na lokacijama gde je bilo 4-8mbps sada je preko 90mbps, gde mi nije prelazilo 15 sada ide preko 100.

Pa dal su oni normalni, sad svi korisnici da idu da menjaju SIM kartice?!

Trenutna situacija..Oticicu ovih dana da im trazim novu yettel karticu.

Prilozi

• IMG_20220401_202115.jpg
    IMG_20220401_202115.jpg
    86.3 KB · Pregleda: 49
Sada sam merio u stanu, bilo mi je 13-15 maksimalno, sada 135. Definitivno imaju problem sa karticama koje su izdali dok su bili pod Telenor brendom.

Obratite paznju na podesavanja na sajtu, imaju 2 vrste, opsta i za podesavanja A iznad 10. Sinoc kupio yebtttel i na prepaid imam oko 30mb protok. Kada je tako na prepaid verovatno je uveliko bolje vama na pretplati.
Nije to do sim.

Nazad
Vrh Dno