Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024)

Ali zato je sada obicno placanje prebacio na cekanje....

Мени и након апдејта не ради читање кода из галерије...
Ево сад ми искочио неки апдејт и прорадио код из галерије...

Da li neko zna, koji kurs otprilike ponude telefonom za menjanje veće količine RSD -> EUR (recimo > 10k eur)?

Ja sam pre menjao 2200e i isti kurs. Ono što je pisalo, to je i bilo. Svakako je bio povoljniji nego u menjačnicama.

Malo je to, mi kod nas imamo dilere u centru grada i kod njih možeš dobiti najbolji kurs. Jeste da oni u pozadini rade za banke, ali svakako su povoljni i možeš iz auta menjati novce. Samo parkiraš oni priđu i pitaju koliko. Tvoje je da kažeš iznos. Ja sam zadnjih par puta menjao na ulici kod njih.

Zanimljivo...

Prilozi

• Screenshot_20241223_162352_Gmail.jpg
    Screenshot_20241223_162352_Gmail.jpg
    94.5 KB · Pregleda: 155
Račun za EPS, Beograd, to je jedina stvar koja stiže meni uvek dvadesetog i koja još nije zakazala.

Imaju "izazov". Čitajući prethodne postove, pokušao da se ulogujem. Ista greška

Hajmo yettel strucnjaci da mi objasne kako sada da pristupim bilo kojoj od dve napredne aplikacije

Radi normalno app.

Malo je to, mi kod nas imamo dilere u centru grada i kod njih možeš dobiti najbolji kurs. Jeste da oni u pozadini rade za banke, ali svakako su povoljni i možeš iz auta menjati novce. Samo parkiraš oni priđu i pitaju koliko. Tvoje je da kažeš iznos. Ja sam zadnjih par puta menjao na ulici kod njih.
To se u BG zove menjačnica, imaš ih gomilu sa boljim kursom od banke, guglaj Trangfrange. Inače ne verujem da će ti dati bolji kurs od 117,2 da kupiš ti dileri, ako je preko aplikacije 117,3 to je po meni dobro, ne mrdaš iz kuće, ne pališ auto, samo na klik.

Preko podataka radi, preko wifi kod mene konkretno operater Supernova izbacuje grešku u aplikaciji. Baš su stručnjaci.

Edit2: sad ne radi ni preko podataka

Poslednja izmena:
Nije ni kod mene, resetovao sam lozinku i na broj mob. i proradila je. I čim se izloguješ ne radi ponovo. Verzija za iOS.

Nazad
Vrh Dno