kibicer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.05.2004
- Poena
- 885
Nije to, nego je prošlo devet 🤣Sad sam instalirao update, i vidim proradilo citanje qr.koda iz galerije.
Nije to, nego je prošlo devet 🤣Sad sam instalirao update, i vidim proradilo citanje qr.koda iz galerije.
Ево сад ми искочио неки апдејт и прорадио код из галерије...Мени и након апдејта не ради читање кода из галерије...
JesteJel vam stigao EPS račun na klik danas? Meni nije, a uvek stiže 20. u mesecu.
Nije ali mi se cesto desava u poslednje vreme da dodje do 25.Jel vam stigao EPS račun na klik danas? Meni nije, a uvek stiže 20. u mesecu.
Za Jugoistok stigli juče.Jel vam stigao EPS račun na klik danas? Meni nije, a uvek stiže 20. u mesecu.
Za Beograd nisu još uvekJel vam stigao EPS račun na klik danas? Meni nije, a uvek stiže 20. u mesecu.
Ako još nekog zanima, ponudili su preko četa 117.3, što je 0.3 od srednjeg i matchuje manje/više šta menjačnice nude bez ugovaranja, s tim što su rekli da je moguće dobiti još bolji za još veće količine.Da li neko zna, koji kurs otprilike ponude telefonom za menjanje veće količine RSD -> EUR (recimo > 10k eur)?
Meni stigao juče, 23. dakle.Račun za EPS, Beograd, to je jedina stvar koja stiže meni uvek dvadesetog i koja još nije zakazala.
To se u BG zove menjačnica, imaš ih gomilu sa boljim kursom od banke, guglaj Trangfrange. Inače ne verujem da će ti dati bolji kurs od 117,2 da kupiš ti dileri, ako je preko aplikacije 117,3 to je po meni dobro, ne mrdaš iz kuće, ne pališ auto, samo na klik.Malo je to, mi kod nas imamo dilere u centru grada i kod njih možeš dobiti najbolji kurs. Jeste da oni u pozadini rade za banke, ali svakako su povoljni i možeš iz auta menjati novce. Samo parkiraš oni priđu i pitaju koliko. Tvoje je da kažeš iznos. Ja sam zadnjih par puta menjao na ulici kod njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari