Glavni telefon mi je Motorola G54, a drugi na kom sam probao, sa sasvim drugim računom, je Xiaomi Redmi Note 13.
Ja i dalje bez problema dobijam mejlove. Nisu mi tražili da pišem podrsci.Obratite paznju da je sada slanje izvoda mejlom podrazumevano iskljuceno, barem kako se vidi u novoj aplikaciji. Što je najgore, ne moze ni da se ukljuci direktno, vec mora da se pise mejl podrsci ??!
U staroj koliko znam ne postoji podesavanje za izvode. Stizali su svima podrazumevano, pocetkom meseca.Pa valjda je u staroj uključeno i dalje?
Nisi mogao da dobijes izvod mejlom od juce kad je azurirana aplikacijaJa i dalje bez problema dobijam mejlove.
Meni redovno stiže izvod u pdf-u na mejl.Nisu slali, samo obavestenje.
Iskreno nisam znao da to ima Intesa. To je odlicna stvar. Imas neki sajt za koji nisi siguran, napravis virtuelnu karticu i sta god da se desi i da je sajt je prevara ugasis samo tu karticu i to je to. Ne moras da blokiras fizicku karticu koju imas kod sebe. Opet kasnije mozes da napravis novu. Na wize koristim ovu opciju sigurno jedno 2 godine i bas mi se svidela.Ne mislimo na to kad govorimo o virtuelnim karticama već o opciji koju za sad ima samo Inteza. Hoćeš recimo nešto da platiš na sajtu na kome ti se baš i ne ostavlja broj tvoje kartice, iz inteza aplikacije možeš da napraviš jednokratnu karticu, platiš to što želiš i odmah posle toga ona više ne postoji. I tako možeš besplatno koliko god želiš da kreiraš kartica koje će prestati da postoje posle jednog jedinog korišćenja (ako si tako podesio)
Jeste, niti može na mejl niti može da se generiše direktno u aplikaciji, može samo screenshot iz aplikacije da se uraid kad se klikne na "Podeli detalje transakcije". To mi je isto problem.
Takođe, kad se klikne na dolaznu transakciju aplikacija zabode pa ne prikazuje detalje, dok to bez problema radi kad se gledaju detalji odlazne transakcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari