Prvo obaveštenje mi je stiglo posle ppola sata i to tek pošot sam otključao telefon, a ostala obaveštenja sad kad sam platio taksi u gradu, stigla su uporedo sa SMS-om. Lepo, lepo. Mada sad evo nije jedno stiglo dok nisam otključao telefon. PRobaću da namestim u telefonu nešto, možda je i do samog telefona, sistema, čega god. Mada mi obaveštenja od nekih aplikacija stižu konstantno i na zaključanom telefoonu.
E sad, šta nije lepo. Ako dodirnem obaveštenje, otvara se potpuna aplikacija, da se prijavim i kad to uradim ulazim u banku. POtpuno glupo. Treba da bude nešto kao u RF, da se otvori samo obaveštenje, prozorčić i to je to...
Drugo, kada hoću da prilagodim obaveštenja u samom sistemu, hteo sam da prilagodim zvuk, stavili su da sva ova važna obaveštenja spadaju u miscellaneous, razno, što je kriminalno. Em nisu preveli, em obaveštenja najvećeg prioriteta staviš u razno. Pa ima tu onda app updates i štaveć, i sve to na engleskom...
Hajde, neka su oni uključili bar na vreme, u poslednji čas... Nadajmo se samo da će zvoniti na sva zvona da to ljudi i uključe.