dada. my mistakeTefalova? Valjda teflonska?
Poturi se pod rešetku papirni tanjir onaj kockasti za air fryer i onda nema prskanja. U suštini je to više do krš mesa punog vode koje kupujemo. Meni je kvalitetniji lidlov od xiaomia od 3.5l onog starog. Xiaomi posle godinu dana počeo da škripi ceo.Na prethodnim stranama je pisano da Silver Crest nema zasticen grejac i masnoca prska po unutrasnjosti uredjaja, sto em dimi em otezava ciscenje.
Помфрит је најбоље да се мало потресе промеша на пола печења.Isproban i pomfrit. Mislim da je BASBAS iz Univera. Prva tura pomfrit bez bilo cega onaj predefinisani mod, bese 200 stepeni i 18 minuta mislim. Na oko nije lepo izgledao, kao da je neravnomerno isprzen, al fenomenalan za jelo. Druga tura je bila sa alevom paprikom i na 180stepeni 20 minuta (Manual). Kada je bilo gotovo delovao je instagramski, fenomenalno isprzen, ravnomerno, ali (da li zbog paprike) za jelo ni blizu uzivanja kao prva tura. Mislim opet je lepsi nego sto se kupi kao prilog, al nije bas kao prva tura. Eto... ako nekog zanima
![]()
To sam i radio, ali ako sam dobro zapamtio negde sam procitao da sam podseca na mesanje, ali samo ako se selektuje 600gr krompira, ja sam stavljao odokativno, a navodio 500Помфрит је најбоље да се мало потресе промеша на пола печења.
Poturi se pod rešetku papirni tanjir onaj kockasti za air fryer i onda nema prskanja. U suštini je to više do krš mesa punog vode koje kupujemo. Meni je kvalitetniji lidlov od xiaomia od 3.5l onog starog. Xiaomi posle godinu dana počeo da škripi ceo.
Jel stvarno mogu da zamenim u lidlu air fryer jer se i meni oljuštio zato što sam ga prala u mašini?
Није машање као кад куваш џем.To sam i radio, ali ako sam dobro zapamtio negde sam procitao da sam podseca na mesanje, ali samo ako se selektuje 600gr krompira, ja sam stavljao odokativno, a navodio 500pa nije bilo shake opcije
Da,da... i kupio sam Smart krompirice... zaezam se maloНије машање као кад куваш џем.
Само се потресе пар пута да се кромпирићи окрену.
Ja sam odradio odmah po ukljucivanju fryera, za noviju verziju pise: bug fix, nista konkretno nije navedeno, tako da pojma nemam kakve su razlike izmedju stare i nove verzije.Jel neko radio update firmware
Pa nakon svakog spremanja, cim maknes ono sto si spremio, naspes vode da pokrije dno i malo deterdzenta za sudje, tako neka stoji dok ne krenes da ga peres. Posle samo i ono sto je zapeklo sundjerom se mice bez ribanja.Koliko je cimanje čišćenje nakon svakog spremanja? Kada se završi sa spremanjem, koliko vremena je potrebno da se ohladi da bi mogla da se očisti?
Ranije sam već pitao za čišćenje, ali odgovori su bili baš šareni.
Na Ananasu imas za 10800 i cesto bude vaucer od 1000 dinsa, a gotovo svi kupci odavde su kupovali tamo, tako da je na neki nacin provereno. Sto se ciscenja tice primetio sam da moji gotovo momentalno ciste, dok izvade hranu verovatno se posuda vec rashladi. Rekao bi da nije komplikovano.Koliko je cimanje čišćenje nakon svakog spremanja? Kada se završi sa spremanjem, koliko vremena je potrebno da se ohladi da bi mogla da se očisti?
Ranije sam već pitao za čišćenje, ali odgovori su bili baš šareni.
6.5L za 9.500, prodavac Mattiva, nikad čuo, ali cena zvuči OK?
Pa on ne radi, samo je nasuta voda u njega, a on ima mini ventilator pozadi koji radi na principu klapne koji ispusta visak pare. Cemu zurba za pranjem, svakako teflon se odma ohladi pod mlazom hladne vode.Mislim da se ne preporučuje, toliko vode dovodi do isparavanja, može da ode na elektroniku i izazove koroziju. Pranje je jako jednostavno i brzo, ne kapiram odlaganje i ovakve "hacks".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari