Meni je 5.5L stigao iz BG u NS za manje od 24h.Inace sinoc porucio i odmah bilo spakovano, danas (nedelja) vec pise da kurir preuzeo!? 😱
Храна је супер, мени се свиђа. Само треба провалити шта и како. Мада имаш програме, ја је често палим из собе.Da,da... i dalje sam imao dilemu da li da ga porucim, i kazem sebi ok, porucujem samo ako dobijem vaucer od 1500. To sam sebi rekao u petak, otvorim vaucer ono 500 dinara, inace nisam ih ni otvarao ceo ovaj mesec, jer nisam planirao nista da kupim. I juce zadnji dan i op 1500 dinaraTako da ustvari nisam dobio 1500 vec sam izgubio nepunih 9400
A valjda ce biti ok, valjda ce hrana biti (nama) ukusna, inace ce biti bacena lova. Procitao sam kompletnu temu unazad.... nadam se da cemo bar nesto spremiti, a da bude ok. Pomfrit, cevapi, piletina...
Inace sinoc porucio i odmah bilo spakovano, danas (nedelja) vec pise da kurir preuzeo!? 😱
Al danas je nedelja zato sam iznenadjen. Mada pise da ce stici od 3.12. gledajuci kako se sve odvija ocekujem ga vec sutraMeni je 5.5L stigao iz BG u NS za manje od 24h.
Pretpostavljam da uputstvo ne dolazi na srpskom, avidim i da su komande na displeju ne engleskom, mozda bi bilo dobro kada bi neko ovde napisao na sta se recimo odnosi ime programa. Uzimam ga matorcima i kapiram da ce samo odmrzavanje iz prve da pogodeХрана је супер, мени се свиђа. Само треба провалити шта и како. Мада имаш програме, ја је често палим из собе.
Помфрит треба куповни, или да бар тако кажу да прво прокуваш ако сам сечеш кромпир.
Jeste ali na većim količinama. Na manjim količinama gde samo prekrije dno nema ni potrebe.Mislim da na 5.5L nije po defaultu uključeno.
Tefalova rešetkica kod Xiaomia posle zilion puta upotrebe se fino oljuštila. Jel ima zamene za nju, odnosno jel mogu negde da kupim samo taj deo? i gde?
Ima u RodiPosto nema vise delimano rasprsivaca u prodaji, d ali je neko narucivao rasprsovac sa Temu-a, vidim da je izbor poprilican, ali je dilema koji uzeti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari