Viper4android radi extra za kvalitetniji zvuk a gcam pravi odlične fotke.Loš zvuk,nema modova kao kod MIUI, nema MIUI kameru, moze samo Gcam
Viper4android radi extra za kvalitetniji zvuk a gcam pravi odlične fotke.Loš zvuk,nema modova kao kod MIUI, nema MIUI kameru, moze samo Gcam
А има смисла у погледу брзине пуњења. Чак и да деградације нема, тих последњих 10% се највише отегне а не значи превише.Te puni do 80,te do 90%.
Sličnog se i ja pridržavam. Uvek punim do 100% skidam sa punjača čim se napuni, nikad preko noći, nikad ne dopunjujem po 10, 15min. Često pustim da padne na 5% pa onda punim do 100. Uvek originalni punjač.U vezi baterije jos ovo.Nikada nisam slusao savete za punjenje baterije od nikoga.Te puni do 80,te do 90%.Degradacije i gluposti.Iskljucivo punjena baterija do 100%,iskljucivo koriscen punjac koji ide uz telefon,nikada baterija pre punjenja ispod 20%,nikada punjenje preko cele noci ili jos 10h kada stigne do 100%.Nikada punjena kada je ugasen telefon.Tako sam radio oduvek na svakom telefonu i nikada problema sa baterijom.Dva najveca problema za bateriju su los softver i los kvalitet i kapacitet baterije.Moje licno misljenje.Imam i Huawei tablet star 9 godina.Bas se zezao sa baterijom.Napunio i ostavio.Danas pogledam baterija na 30% posle 29 dana u standby-u.Onako izgura ceo dan koriscenja bez problema.
Ovo je linija koja se pojavi,kad tapnem na nju ona nestane. Probaću kad bekapujem stvari da uradim reset,izgleda mi ništa drugo ne preostaje.Pozdrav. Da li bi neko mogao da mi pomogne jer ne znam tačno ni kako da izguglam problem i moram na forumima da pitam za pomoć.
U toku rada mi se danas počela pojavljivati u vrhu ekrana kod sata vodoravna "osmica" i pojavi se ispod bijela vodoravna linija,čim tapnem na nju nestane. Pokušao sam da izbrišem keš memoriju google chroma brisao neke aplikacije...međutim i dalje sve isto.
Koristim redmi 9 update je 12.0.3.0
Evo i na slici kako izgleda ta oznaka a ne može ta linija da se skrinšotuje.
Imam samo fabričku aplikaciju za vrijeme. Ma kakvi 2 dana sunačno,na primorije ne znamo ovamo šta je magla. Ovo je prvi put za 3 godine koliko imam tel da se pojavljuje ....Mislim da to pokazuje aplikacija za vreme.Trebalo bi da predstavlja maglu,izmaglicu.
Da ja znam ne. Jedino ako šta nisu djeca čačkala....ali 99% neImaš li neku 'dual' aplikaciju?
Ne znam, sad radi kako treba... Ali ima logike, jer kada ga restartujem i držim "power" dugme, ode u fastboot...znači da je za "dugme za smanjivanje" aktivno, tj samo se aktiviraloTo ti je verovatno otišao onaj deo gde se pojačava i smanjuje
*#*#64663#*#*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari