Joyeuse mi je model, nece. Probao sam.Instaliraj BSG gcam i config sa celso azevedo sajta ako imas curtanu i nema bolje kamere.
Probao sam, glavna kamera ok, ali selfi bas lose. I nece da udje direktno iz aplikacije kamere u galeriju, samo potamni ekran. Moram da ručno udjem u galeriju i vidim sta sam slikao.i ovaj config:![]()
Meni je to bolji kombo od fabricke kamere.
Mozda je config dobar i za joyeuse.
Eurobank app radi normalno.Rade li vam softver za banke na otkljucanom bootloaderu mbanking ?
Nadam se da je baterija vraćena na staroDanas stiglo novo ažuriranje na 12.5.1 global MIUI verziju
Šta li to donosi reći će neko kompetentniji pošto na prvu ne vidoh neku veliku razliku,osim početne teme.
To na Redmi Note 9S? Za RN9 pro global jos uvek nista, i bolje da ne salju bugljive verzije.Danas stiglo novo ažuriranje na 12.5.1 global MIUI verziju
Šta li to donosi reći će neko kompetentniji pošto na prvu ne vidoh neku veliku razliku,osim početne teme.
Tvoja verzija je za Eu tržište. Verzija za Global tržište iz neznanih razloga još nije dobila taj update.Meni je na 9 Note Pro, već oko mesec dana MIUI 12.5.1.0 (RJZEUXM) Global Stable
Izgleda da i njih buniHvala, vidim to po slovnoj oznaci, ali me bunilo to što piše Global...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari