Nije za Global verziju. 12.5.6 je za EU verziju.Pa zar nije 12.5.6 noviji update?
Kako to nije dozvolilo? Pa ako nisi imao 12.5.2 nego nesto drugo onda ne daje OTA na 12.5.3. OTA dozvoljava skok na prvu sledecu. Koju si ti verziju imao poslednju u telefonu?Aha dobro. I ja instalirah 12.5.3.. Nisam mogao jer nije mi dozvolilo tako kako si prikazao u video. Instalirah recovery. Hard reset.. a sta mu znaci onih 1 gb rama?
Pogledajte prilog 331234
Pa jel znas koji je za Global, a koji za EU. Za Global ima oznaku RJZMIXM, a za EU ima RJZEUXM. Ako pogresis verzije 99 posto sanse da ga briknes.12.5.6 sam ubacio skoro. Zato nije dozvolilo na 12.5.3
Ma pise u telefonu.....Sta ce ti ti papiri 🤣Ovde pise da mi je EU. Znaci samo EU da ubacujem?
Pogledajte prilog 331285
Ma ko zna sta si uradio ako si išao preko recovery firmware za potpuno drugu verziju. Cudi me da se uopste upalio....Ma evo pise. Nego juce imao 12.5.6 a sada 12.5.3 ako instaliram 12.5.6 onda ce biti RJZEUXM?Pogledajte prilog 331288
Pa ti si ga flesnuo prvo pa sad pitas. Trebao si obratno 😂. Elem, bitno da si super prosao i da ga nisi brikovao, imao si srece.Mene samo interesuje sta je original za njega. Da ne sjebem fon
Aha imam i taj)) ma sta ja znam oko romovi krastavac.Auuuu brate nije telefon za tebe. Kupi 3310.
Ja mislim da moze)Tebi brate dobro ide ovo sa ROM-ovima.Probaj ROM od modela Xiaomi 12 Pro.Mozda Redmi Note 9 Pro,postane flagship
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari